Gość Magnum90 Napisano Grudzień 27, 2013 gościu - przestań już z tymi nerkami, badałam się w lato, bo musiałam zrobić badania kontrolne, jedyny problem miałam z niedoborami minerałów i witamin, nerki są ok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2013 Magnum90,a jak ty badałas te nerki???badanie jeszcze o niczym nie swiadczy,predzej swiadcza ciemne since pod oczami,ze cos sie dzieje z nerkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rebbeka81 Napisano Grudzień 27, 2013 Jeśli to faktycznie nie problem z ilością żelaza w organizmie (warto zbadać też ferrytynę) to polecane płatki hydrożelowe z drobinkami złota Prestige Hyaluronic Repair są faktycznie bardzo skuteczne na cienie pod oczami, nakłada się je na ok. 30 minut, mają przyjemną relaksującą konsystencję i do tego działają natychmiastowo, a oprócz redukcji cieni to nawilżają fajnie skórkę i jest ona taka rozświetlona - tutaj można sobie o nich więcej poczytać sklep.switpharma.pl/pl/p/Prestige-Hyaluronic-Repair-Zlote-platki-pod-oczy/152 Nie są drogie i są warte swojej ceny (można też poczytać sobie opinie na wizażu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2013 Ale nie wciskaj zadnych płątków bo na since pod oczami nie jest to zadan metoda,trzeba siegnac do zródla i oczyscic nerki,nie ma innej trwałej drogi pozbycia sie tej dolegliwosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2013 nie bredz o tych nerkach, mam since od zawsze, od malego dziecka amam juz 30 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magnum90 Napisano Grudzień 28, 2013 Dokładnie, ja też nie mam problemów z nerkami, a sińce mam tak naprawdę już od 4-5 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magnum90 Napisano Grudzień 28, 2013 rebbeka81 - proszę powiedz mi, gdzie je można dostać i ile kosztują? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2013 28.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Bo dokłądnie masz widocznie problemy z nerkami od zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2017 To chyba "taka Twoja uroda". Ja też niestety tak mam i pomimo,że raczej się nie maluję musiałam zaprzyjaźnić się z korektorem. Jak byłam w ciąży to mój ginekolog prowadzący dawał mi często skierowania na badanie krwi i moczu, bo nie podobały mu się te cienie, ale, że wyniki miałam zawsze bardzo dobre więc stwierdził, że to już taka moja uroda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 12, 2017 Ja na cienie pod oczami używam korektora z pierre rene. Bardzo dobrze mi się sprawdza i kryje sińce pod oczami. radzi sobie także z zakryciem małych niedoskonałości cery, pajączków, czy zaczerwienień. trzyma się też dosyć dobrze, więc jak chcesz, to możesz sprobować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalka6 0 Napisano Lipiec 18, 2017 U mnie fajnie się sprawdza krem pod oczy z Resibo. Niweluje cienie i napuchnięcia a dodatkowo nadaje blasku i świeżości cerze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2018 Cienie pod oczami potrafią się pojawić tak naprawdę dość niespodziewanie i nie ma sensu panikować. Prędzej przy później każdą z nas dopadną jakieś problemy i najważniejsze jest to żeby się nie załamać tylko zacząć odpowiednio działać. Ja myślę że na cienie pod oczami to Remescar https://remescar.pl/ idealnie się sprawdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2018 U mnie nie pomagaly ani żadne diety, ani wyspanie ani nie pomagały też kremy, więc po prostu zdecydowalam się na zabieg z zakresu medycyny estetycznej. Postanowilam skorzystać z http://www.tuttibeauty.pl/uslugi/twarz. POWER HIALURONIC OCZY + RZĘSY. Świetny i bezinwazyjny, a efekty naprawdę są zniewalające. Czuję się o niebo lepiej, jeszcze kilka zabiegów i będzie super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mgr Kamila Drozd 1 Napisano Wrzesień 11, 2018 Odsyłam do tekstu: https://portal.abczdrowie.pl/cienie-pod-oczami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andzia Napisano Styczeń 27, 2019 Cienie pod oczami to moja zmora, bardzo źle to wyglądało..w końcu zdecydowałam się na terapię laserem picosure i jest już znaczna poprawa kolorytu skóry, a jeszcze kilka zabiegów przede mną. Robiłam w klinice Krajewski w Warszawie jakby ktoś chciał, bardzo profesjonalne i przyjazne miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trybuna 0 Napisano Październik 4, 2019 Jak do tej pory nie uzywalam wielu korektorow ale mialam okazje wyprobowac kilka dobrych marek w sklepach i wedlug mnie, oraz sprzedawczyni, ktora latala ze mna po calym sklepie i szukala czegos maskujacego, najlepszy jest Artdeco Camouflage. Zakryje wszystko, nawet pieprzyki. Drugim dobrym korektorem jest korektor Catrice, bardzo dobrze kryje oraz jednoczesnie nie wchodzi w zmarszczki pod oczami i z tego powodu bardzo go cenię. Polecam poszukac ich w sieci bo w sklepach online o wiele łatwiej je dostać no i ceny przystępniejsze ( nawet jeśli wziąc pod uwagę promocje w sklepach rossmann). Bardzo dobre promki mają tutaj https://darmarsklep.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata Napisano Październik 4, 2019 Ja z cieniami pod oczami byłam u lekarza medycyny estetycznej. Teraz jest tyle metod, środków, że Pani Doktor po obejrzeniu stanu skóry dobrała mi odpowiednie zabiegi. Zawsze można przejść się na konsultację polecam dr Lenartowicz z www.lenartowiczclinic.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michasia Napisano Listopad 29, 2019 spróbujcie płatki hydrożelowe z efektimy, są tanie i fajnie dzialają. cienie są o wiele mniejsze, a skóra rozświetlona i nawilżona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ennka 1 Napisano Lipiec 19, 2020 Polecam krem z Bielendy po oczy właśnie, z owsem, pszenica, alantoiną, pantenolem, działa kojąco na podpuchnięte, podkrazone oczy, delikatnie nawilża.Super jest, polecam ten krem , to seria Vegan Muesli. Zadowolona jestem bardzo z jego działania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano 8 Lipiec Znakomity na cienie pod oczami, zwiotczała skórę jest Roll on z Bielendy z linii Skin O3 Zone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adela2115 0 Napisano 15 Lipiec Ja bardzo polecam krem pod oczy Cica Pine Intense Relief Eye ze SKIN79. Żaden krem mi nie pomógł jak ten, więc warto wypróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach