Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedze i płacze

Polecane posty

Gość gość

Siedzę i płacze. Jestem w uk sama jak palec. Nie mam znajomych mąż całymi dniami pracuje. Tutaj nie ma rarytasów a samotność dobija. Co z tego, że mogę kupić fajne rzeczy, pojechać na wczasy jak siedzę tutaj sama jak palec.

Gość gość
kase masz i jest git

Gość gość
moja córka z chłopakiem była 4 lata. nie mogła się przyzwyczaić. wrócili. woli Polskę w marcu niż Majorkę w lipcu. Znajdz sobie znajomych będzie ci lżej WESOŁYCH SWIAT.

Gość gość
chętnie bym się z Tobą zamieniła :o

Gość gośćsamotyny
Nie rycz będzie dobrze ! Masz jakieś hobby ? Coś lubisz?

Gość perła222
też jestem w uk a w jakim mieście jesteś

Gość gość
mieszkam w Leeds. Ja chyba wrócę do polski ile można siedzieć w uk i nie mieć do kogo gęby otworzyć. Mam gdzieś Majorkę lub inne udogodnienia. Mam za to dylemat wrócić do Polski i ży z dnia na dzień czy siedzie tutaj i mieć co jeść ale by samotna bez koleżanek.

Gość m ądralla
przyjechac do siebie?

Gość gość
co przyjechać do siebie?

Gość gość
Ja tez dzis plakalam, ale z innego powodu. Moi rodzice mieszkaja w Anglii, moja mama jest tak samo samotna nie ma z kim porozmawiac. Dzis dowiedzialam sie, ze moj ojciec pobil ja , zlamal jej kciuka dlatego ze nie mogla znalezc bombek na choinke.... dodatkowo powiedzial ze jest s*ka i k*urwa , to jest dopiero powod do placzu , nie moc i swiadomosc ze nie moze sie zrobic nic by pomoc swojej matce. Swoja droga, wie ktos jak moge jej pomoc? nie chce wezwac policji bo boi sie ze zostanie sama i nie bedzie miala sie z czego utrzymac, wiec zyje z tym brutalem moim ojcem ... Nie mieszkam ani w Polsce ani w UK... nie moge nic zrobic..

Gość gość
A ty skąd jesteś/ z jakiego miasta? musisz jej pomóc ja tak samo mam tylko moi rodzice w Polsce a ojciec robi takie akcje mojej matce ale dobrze, że mam brata on jej pomoże jak mnie nie ma?. Jeszcze ta atmosfera świąteczna...to też dobija jak ci wszyscy ludzie uśmiechnięci o losie...

Gość gość
Zabierz ja do siebie?

Gość gość
Dzis przegladalam nawet oferty wynajmu pokoju, ale nawet na to jej nie stac, na sprzataniu duzo nie zarabia niestety...marne gorsze... z rodzicami mieszka moja 17 letnia siostra ktora tez nie wiele robi bo boi sie ojca, nie raz ja uderzyl, ja wyprowadzilam sie z domu pol roku temu, mieszkam z narzeczonym u jego rodzicow.. nie wiem co mam zrobic, sama nie zarabiam kokosow ani nie mam mieszkania zeby chociaz na troche ja zabrac od tego tyrana...

Gość gość
Droga autorko, bardzo dobrze Cię rozumiem. Sama tez mieszkam za granica.mojego nie ma cały tydzień w domu widzimy sie w weekendy i do tego problemy żyje tylko marzeniami ze kiedyś bd lepiej;( udaje ze jest dobrze ale w środku pękam :( chętnie bym popisała z Tobą;) jeśli oczywiście chcesz;)

Gość gość
Przez ostatnie pol roku odpczelam psychicznie, nikt mnie nie informowal o zadnych takich wydarzeniach, ale teraz dowiedzialam sie ze w czasie kiedy mnie nie ma pobil juz ja 2 albo 3 razy... Moje dziecinstwo wygladalo tak ze zmywalam krew ze scian, z klatek schodowych... rozdzielalam rodzicow.. Strasznie sie boje, ze w koncu stanie sie cos tak strasznego... ze ktos w koncu umrze... i ze to bedzie moja mama.. :(

Gość gość
Jeśli zgłosisz ta sprawę Twoja mama musi dostać wtedy pomoc socjalna, wiem bo sama to przechodziłam. Ważne jest by mieć papierek od lekarze z pobicia

Gość gość
Mama mieszka w Londynie.

Gość gość
Ojciec prawdopodobnie pójdzie siedzieć, a jak nie to znajda mieszkanie dla mamy i siostry nie podawaj sie

Gość gość
Pewnie, że popisze bo fajnie, że ktoś mnie rozumie. Mój w pracy cały dzien a ja siedze jak takie byle co i nie wiem co mam robić.

Gość gość
Jasne koorfa a w Polsce to byś miała pełno przyjaciół!!!Jeszczeqw dodatku żaden pieniędzy by nie chciał pożyczać a czerwony dywan na twój widok by rozwijał.....chooya tam!!Tyle napisze.

ja mieszkam w warrington,zbyt daleko by jej pomoc ale ktos tu napisal co ma racje. niech mama idzie do lekarza i zglosi sie na policje pomoga jej,nie zostawia samej

Gość gość
Tylko wolałabym popisać na maila jak masz to podaj:)ja też mam tak samo na zewnętrz fajnie w środku kaplica.

Gość gość
To może podaj jakiś namiar na siebie?

Gość gość
Baardzo bym chciala zeby ktos jej pomogl.. wszystko bede musiala robic poprzez siostre, bo ona jest na miejscu, moze cokolwiek zaradzic, skontaktowac sie z policja, tylko problem lezy w mamie.. Ona strasznie sie boi zostac sama, chociaz jest atrakcyjna kobieta, pomimo tego ze ojciec zneca sie nad nia psychicznie i fizycznie odkad pamietam... jest inteligentna ale tak zastraszona, przeraza ja mysl o tym ze musiala by zyc sama.. z corka