Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja teściowa przeczytała erotyczne sms z moim mężem

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż jutro wraca z delegaci. Teściowa pożyczyła mój tel żeby zadzwonić do niego i przeczytała nasze sms z mężem. Zacytuję Wam je, . Powiecie co mogła sobie o o mnie pomyśleć? J: Skarbie mam taką ochotę na Ciebie ! M: Muszę wyjeżdżać częściej ! J: To był ostatni raz ! A po powrocie jak cię dorwę... Będę pieścić małego ustami, będę go ssac, lizać. Zrobię co tylko będziesz chciał ! M: Odliczam czas do powrotu. I ja się tobie odwiedzę J: kupiłam nowa bieliznę, szpilki będę taka drapieżna jaką mnie lubisz M: Ja cię taką nie LUBIĘ ja cię Uwielbiam I na tym skończyliśmy bo teściowa przyszła

Gość gość
Nie masz się czym innym pochwalić? żal

Gość meeeerrryyyy
niech zazdrości :P

Gość gość
Tu chodzi o moja teściowa. Wredna kobieta a sex to dla niej temat tabu. Powiedzcie czy wyszłam na jakaś dziewkę przed nią ?

Przede wszystkim zj/ebałabym ją za to konkretnie i suchej nitki bym na p*****e nie zostawiła i jeszcze bym powiedziała mężowi o tym. Mam nadzieję, że coś jej powiedziałaś?

Gość gość
Powiedziałam jej, że nie życzę sobie tego.

Gość gość
To ona powinna sie wstydzic,ze czyta cudza korespondencje nawet jesli sa to tylko mesy.

Ty nie masz się czego wstydzić, a wielka moralistka jak ostatnia ściera się zachowała, powinnaś ją zdrowo ochrzanić i sorka ale to ona wyszła na dzi/wkę przed Tobą. Są jakieś granice.

Gość gość
zacznijmy od tego ze nie powinna czytać waszych prywatnych sms bo to wsze i tylko wasze prywatne życie więc nieładnie z jej strony, po drugie w małążeństwie możecie wszystko tyle wasze, a po trzecie powinna raczej być zadowolona że układa wam się życie seksualne które w związku jest bardzo ważne, jak jest dobra imżyczy wam dobrze to raczej po przeczytaniu sms tego typu powinna mieć uśmiech na twarzy i być na tyle dyskretną żeby się do tego nie przyznać

Gość gość
ale gdzie je przeczytała? szukała w wysłanych i odebranych i sobie całą rozmowę odtworzyła? jakaś ściema...

Gość gość
niektore telefony wiadomosci maja na zasadzie rozmow - ze widac w jednej wiadomosci cala rozmowe jak np na czacie...... troche wiedzy....

Gość gość
Niestety zawisntna Kobieta z nowej. Mam smartfona wystarczy wyjść w wiadomości dotknąć ,, Kochanie" i miała całą rozmowę.

Gość gość
Slabo to erotyczne:p Kiedys przez przypadek mooi rodzice przeczytali duzo bardziej erotycznego smsa od mojego bylego. Dalam im tel.na przechowanie jak zdawalam egzamin. Akurat cos piknelo i tata zaczal szukac i niespodziewal sie takiego czegos:P a mialam dopiero 18 lat. Ze tez zapomnialam wylaczyc:P

Gość cleo5
Co wy macie za telefony, że nie wiecie że smsy pojawiają się jako rozmowy? Przecież to w telefonach jest od kilku dobrych lat...

Gość cleo5
Dlaczego glupoty?

Gość gość
Ciesze sie jak glupek :D ;) Na temat - nie trzeba bylo jej dawac telefonu.