Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy nie chodzi o mnie

samotnosc to taki straszny glod ktorego nie da sie nasycic

Polecane posty

Gość nigdy nie chodzi o mnie
jak sobie poscielesz tak sie wyspisz. widac taki los mi pisany. musze isc spac. dobranoc :(

Nie mysl w ten sposub :( Mosze to prze\z Swieta taki dołek Cuie dopadł :( I nie zadreczaj sie , jestes wartosciowym człowiekiem , jestes piekna madra dobra kobieta i codziennie to sobie powtarzaj !

Gość gość
Szczescia szukaj w sobie a nie w innych ludziach bo ta go nie znajdziesz.

Gość gość
No dobra, możecie na mnie nakrzyczeć ale...ja lubię swoją samotność :-) Mam książki, filmy, masę zainteresowań, komp, świat jest piękny! Wszystko jest piękne tylko niektórzy ludzie są "brzydcy i fałszywi", ale nie wszyscy! Na co wy ludzie narzekacie??? Trzeba prowadzić jakiś wegetatywny tryb życia skoro mając oczy, nic nie wiedzicie, macie uszy a nic nie słyszycie. Skoro nikt nie jest kaleką, to macie sprawne nogi i sprawne ręce. Nosz do diabła! Na CO narzekacie? Jaki straszny głód? Jak się tyłka nie ruszy to samo raczej nic się nie zrobi, nieprawdaż? Jojczycie jakbyście mieszkali na jakieś planecie gdzie nic nie rośnie i nie żyje. Marnujecie lata i życie na rozczulaniem się tego "głodu". A może by tak ruszyć tyłek i udzielić się w schronisku dla zwierząt co? TAM naprawdę panuje straszny głód samotności. TAM dopiero są istoty które jeżeli by potrafiły, to by wam powiedziały co znaczy prawdziwa samotność, brak miłości, czekanie na śmierć i życia dzień w dzień w malutkim pomieszczeniu. Wstydzilibyście się! Macie kurna wybór a p************** c i e takie smutki że się rzygać chce.