Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oszalałam

Wymodle go

Polecane posty

Gość gość
Ja też noszę obrączkę a jestem wdowcem......:-(

Gość gość
ta, jasne zboku

Gość gość
z tą różnicą, że żonaci noszą obrączkę na prawej ręce a wdowcy na lewej albo jesli mają w miarę szczupłe ręce to obie swoje i żony. Moja ciocia jest wdową i nosi obrączkę na lewej ręce, ponieważ wujek prosił by mu obrączkę dać do trumny (bardzo się kochali). Jednak tak żeby historia nie była smutna, ciocia ponownie wyszła za mąż po dwóch latach za kolegę z liceum.:)

Gość tak jakoś mi smutno
chciałabym mieć siłę by sobie go wymodlić:(

Gość Oszalałam
tak, pragne by ze mna był...

Gość gość
Autorko, zycze powodzenia, w końcu cuda się czasem zdarzają, ale watpie, aby modlitwa w tym przypadku akurat pomogla

Gość spaślak_
raczej szpital psychiatryczny wymodlisz :D jeśli normalny fcet kiedyś usłyszy że go wymodliłaś to i tak ucieknie od zacofanej dewoty więc twoje modly daremne :D

Gość Modląca się gorąco
nie zapominaj, że są mężczyźni którzy również się modlą. Może ona modli się o niego o on o nią, tylko o tym jeszcze nie wiedzą.:) Możliwe, że autoka modli się o kogoś konkretnego a nie wie, że pisany jest jej ktoś inny, kto również o nią prosi w modlitwie? Trzeba zufać modlitwie i poddać się spontaniczności. Teraz mamy cudowny czas, by pójść do kościoła i się gorąco pomodlić, poprosić o przebaczenie grzechów, wsparcie i siłę. Ja tak dzisiaj zrobię. :)

Gość Oszalałam
tak Ja modle sie o konkretna osobe ;(

Gość o kim ma
co zrobiłaś w tym kierunku poza modlitwą by chciał być z tobą? Czy wy w ogóle się znacie, czy on nie wie o twym istnieniu?

Gość Oszalałam
Bylismy razem... ALE on wybrał inna droge

Gość gość
To się muszę pomodlić żeby Bóg mnie chronił przed tą wiedźmą, nie chcę jej widzieć na oczy :-O

Gość gość
Czyli ma inna.

Gość ktoś ciebie nęka
jaką wiedźmą?:(

Gość gość
To jest możliwe. Przeczytaj Sekret, lub obejrzy film (ten sam tytuł). U mnie zadziałało, tylko, że to już nie był ten sam człowiek, po prostu po latach się zmienił i to, że wreszcie znów pojawił się w moim życiu nie spełniło moich wszystkich życzeń.

Gość Oszalałam
o sekrecie slyszalam, mam ksiazke proscie a bedzie Wam dane, ale nie wiem na czym to wszystko polega, mozesz mi w skrocie opisac?

Gość Jooooooooo
Ciekawy temat, wierzycie w TO? w to np prawo przyciagania?

Gość Oszalałam
Piszcie cos

Gość gość
No troche watpie aby z modlenia cos wyniknelo. Chyba lepiej cos podzialac i dobrze pomyslec :-)

Gość gość
nie dziala, rok pisalam codziennie afirmacje zgodnie ze wskazowkami, i wiem ze nie dziala

Gość gość
ktos wierzy?

Gość gość
wierzymy

Gość gość
wierzę dobro modlitwy

Gość dtyujyhtgbfd
mam w tyłku

Gość gość
nie wolno narzucać Bogu swojego wyboru i modlić się o kogoś konkretnego, chyba że warunkowo...........tak jakoś że on ci się podoba ale Panie Boże ty wiesz lepiej i daj mi to co dla mnie najlepsze Można i należy modlić się o dobrego męża, proście a będzie wam dane, może nie to co wam się w tej chwili się podoba, ale to co będzie dla was najlepsze, trzeba wierzyć że Bóg ma dla was najlepszy plan. Znam przypadek .dziewczyna bardzo wierząca i porządna, wymodliła sobie wspaniałego męża, był jej przeznaczony bo są bardzo szczęśliwi, a dzieliło ich wiele kilometrów, bez opieki Boga nie mieli szansy na spotkanie. Więc warto wierzyć że wymodlić można dobrego męża , ale nie pouczaj Boga że ty wiesz lepiej kto dla ciebie jest dobry na męża, niekoniecznie ten wskazywany przez ciebie facet nadaje się dla ciebie, rozumiesz?

Gość gość
hm, co ludzie na to? mysle, ze temat niebezpieczny podalas

Gość hkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Powiedzcie mi gdzie tu sprawiedliwość? Jedni muszą codziennie odprawiać modły błagać Niebiosa o to co inni dostają za darmo bez żadnej modlitwy. A jeśli już straci się nadzieję, jakie to okropne uczucie patrzeć co dzień jak inni cieszą się szczęściem, o które ty co dzień prosisz i nic z tego nie wynika, Jak nie stracić wiary jeśli prosisz całym sercem o coś czego najbardziej pragniesz na świecie i co jest przecież dobre? Jak znaleźć siłę, jeśli każdy kolejny rok jest taki sam, żadnego widoku na zmiany. Ile można czekać ? Dlaczego? Dlaczego jednym jest dane to szczęście a inni mogą tylko patrzeć na to jak na inny, piękny świat do którego nie mają wstępu. Dlaczego? Za co dziękować w tych modlitwach? Za życie, którego się nienawidzi, za to że wolało by się nie urodzić, za to że każdy dzień jest męczarnią?

Gość gość
podobno zadna modlitwa nie jest niewysluchana..

Gość gość
a ja wierzę w moc modlitwy

Gość hkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Tak??? A jak wytłumaczysz niewysłuchanie mojej modlitwy połączoną z pielgrzymką, codzienną modlitwą już chyba ze 2 lata jak nie więcej, która nie została wysłuchana... Tylko o to proszę o nic więcej i dla za innych też się modlę (wtedy zazwyczaj zostaje wysłuchana) ale jeśli ja marzę o jednej jedynej rzeczy to nigdy. Najgorsze jest jednak to że niemal codzień patrzę jak komuś spełniają się moje marzenia, ludziom, którzy nawet są niewierzący jak to wytłumaczyć? Czyli całe szczęście dla innych a dla mnie jedynie najgorsze? To po co w ogóle mi to głupie życie? Z czego mam się cieszyć? Mam dziękować za nie? Ja go nienawidzę.