Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oszalałam

Wymodle go

Polecane posty

Gość gość
moze potrzeba czasu

Gość gość
hkjjjjjjjj jesteś naiwna jak wierzysz w to szczęście innych ,a Pan Bóg to nie koncert życzeń ,że sobie poprosisz i masz

Gość gość
widocznie nie modlisz się zbyt gorliwie ,patrzysz aby było coś za coś,ja się będę modlić a ty Boże daj mi to i to ,naprawdę myślisz że to tak działa?

Gość gość
ja wierze w to, ze mozna wszystko wymodlic

Gość hkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Drogi Gościu to Ty jesteś naiwny skoro wierzysz że wszystkie modlitwy są wysłuchane, wysłuchane zostają tylko niektóre, wybranych ludzi. Niektórzy się wcale nie modlą i wszystko dostają a ja Gościu nie będę się dziękować za szczęście innych nie obchodzi mnie to że nie jest idealne, ważne że dostają chociaż na chwilę to czego ja być może nigdy nie dostanę, choć każdy człowiek na to zasługuje. Może i by mi to bardzo nie przeszkadzało ale to właśnie inni ludzie, którzy to mają udowadniają mi że mam beznadziejnie, że ,,niby'' są lepsi, wywyższają się.

Gość gość
jeszcze raz c***owtarzam ,że jakbyś się zagłębiła w tych niby innych szczęsliewych ludzi ,to zobaczyłabyś że to tylko pozory,gra ,twarze w maskach ,prawda jest taka że dzisiaj nie ma szczęśliwych ludzi ,bo człowiek nie potrafi się cieszyć tym co ma ,ciągle chce więcej i więcej a kiedy to osiąga znowu jest nieszczęśliwy,jak myślisz ,dlaczego ludzie piją na umór i zażywają narkotyki ? właśnie dlatego że nie są szczęśliwi

Gość gość
hkjjjjjjjjjjjjjj widocznie prosisz o zajętego faceta, dlatego twoje błagania są pomijane

Gościu jakiego zajętego faceta? Co Ty? Modlenie się o kogoś konkretnego jest ograniczaniem wolności innych ludzi i nawet by mi to do głowy nie przyszło... Poza tym co rozumiesz pod pojęciem zajęty/a bo ja tylko takich co wzięli ślub kościelny zwykłe związki to nie żadne ,,zajęcie'' kogoś, a poza tym modlę się o coś zupełnie innego nie oceniaj jeśli nie wiesz wszystkiego....

Gość gość
a ja modle sie o kogos konkretnego, co w tym zlego?

Gość gość
aents kogo sie modlicie jest wolny czy zajety?

Gość gość
jest wolny i nie jest we mnie zakochany, jest moim kolega

Gościu a wyobraź sobie że o Ciebie modliłby się facet, który by Ci nie odpowiadał, z którym nie byłabyś szczęśliwa, którego byś wręcz i nie chciał i jak na złość ta modlitwa zostałaby wysłuchana i potem byś musiała się męczyć z nim bo Cię wymodlił. Moim zdaniem jeśli ktoś się modli o miłość to powinien modlić się o jakąś dobrą, kochającą osobę taką, która da nam szczęście a my jej. Możesz mieć inne zdanie na ten temat, rozumiem i szanuję odmienną opinię, ale ja uważam, że nie należy się modlić o konkretną osobę bo to jakby zabieranie jej ,,wolnej woli'', ograniczanie jej wolności. Człowiek to nie rzecz.

To nie lepiej mu po prostu powiedzieć, że się w nim zakochałaś?

Gość gość
hkjjjjjjjjjjjjj jesteś ograniczonym umysłowo moherem do tego szmatą i skończoną wywłoką skoro dla ciebie małżeństwa zawarte zgodnie z obowiązującym prawem w USC nie istnieją i uważasz że można się dobierać do żonatego i dzieciatego faceta ktory ma cię głęboko w dopie bo kocha swoją żonę i z nią chce być. spadaj na drzewo liście pompować to może w końcu twe prymitywne modły zadzialają i jakieś ślepe stare ptaszysko w końcu cię przeleci a ty ze szczęscia padaniesz na kolana i będziesz wyć w niebo głosy :D

Gość gość
no i sie zaczelo jak na prawie kazdym temacie ,musicie zaraz obrzucac sie wyzwiskami ,opanujcie sie ,co za ludzie

Gość gość
jezuuu skad tyle jadu w Tobie wyzej?? nie bierz udzialu w tej rozmowie jak masz tak pisac. Gdyby moje modlitwy zostaly wysluchane to przeciez Bog wysluchalby tego, ze on chce ze mna byc, a nie ze jest bo musi, a wiec bylby szczesliwy, taK?

Gość blueeebiiiire
Oj wy naiwniaczki nie znacie facetów kocha żonę tak? Mnie tak kochał że zdradzał, odszedł do młodszej i co? Tacy są faceci, wystarczy tylko okazja i już inna się zakręci. Mogłabym zwyzywać tą kochankę od najgorszych i co mi to da? On i tak wybrał ją. Nie będę hodować w sobie nienawiści do niej, bo gdyby nie jej nie chciał to by nie odszedł.

Gość gość
ale ja nie modle sie o zonatego, czy wy czytacie w ogole to co pisze?

Gość hkjjjjjjjjjjjjj
zwykła prowokacja, nie dam się wciągnąć i żal mi tej osoby że musi tak zwyzywać, żeby poczuć się dowartościowana. A poza tym trochę więcej czytania ze zrozumieniem, tam gdzie pisało że wcale nie modlę się o faceta.... Tyle na ten temat.

Gość gość
Prędzej się szmato zesrasz i to zeżresz niż coś wymodlisz hahahahahahaha

Gość gość
autorka tematu uciekla

Gość gość
po co pisza ludzie, ktorzy nie maja nic do powiedzenia oprocz wyzwisk?

Gość gość
Oj baby baby wymodlić faceta? Kto to widział zamiast się sobą zająć.

Gość gość
Padnij moherze na kolana i ciągnij jego pałe. Jak cię nie kopnie w morde po wszystkim, to znaczy, ze modly zadziałały :D:D:D

Gość gość
powyzej ,glupi jestes jak stary but

Gość gość
jedno jest pewne TEN KTOS kto pisze w tej dyskusji jak ten kretyn z tymi wyzwiskami/ kretynka NA BANK JEST NIESZCZESLIWY, SZKODA MI TAKICH LUDZI

Gość gość
śmiejcie się lub nie, ale ja swojego męża wymodliłam, a on mnie.

Gość gość
właśnie o takiego starego buta się modlisz moherowy berecie :D

Gość Dariiusz67908
Najczęściej Ci co w necie udają silnych i pyskatych w realu siedzą jak ciche myszy i boją się odezwać. Ale łatwo jest się popisywać jak się jest Anonimowym. Drogie panie, na forum powiązym niejako z religią takie oszczerstwa? Naprawdę żal mi tych osób którzy piszą same obelgi, bo widocznie mają jakiś problem ze sobą i czują się nikim, skoro muszą w internecie wyładować swoje frustracje.

Gość gość
Ej moher ile już razy dziś się modlilaś?