Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady93

Jak mam powiedziec synowi ze jest brzydki

Polecane posty

Mój synek ma 5 lat widze ze nie raczej nie wyrosbnie na typowego przystojniaka , maz natomiast chwali jak przygotowac go na ataki ze strony rówiesników ?

Gość gość
brzydki żeś jes

Gość gość
Jak tak można? nie on jest brzydki ale ty jesteś potworem nie matką,. Zamilcz na wieki i nic nie mów.

Gość gość
naucz go dbać o siebie, to tyle, większość mężczyzn nie jest specjalnie przystojna i zyją jakoś.

Gość gość
sprzedaj go na allegro

Gość gość
prowo, żadna matka by tak niepowiedziała o swoim dziecku. Ochyyyyda!

jeśli jest chłopakiem to nie będzie nastawiony na ataki za zrąbany pyszczek tylko raczej za to, że nie będzie się umiał bić lub będzie zahukany

Gość gość
Ale jak ja mam go przygotowac porazki ? Np . ze strony dziewczyn ? Dziewczyny potrafią być okrutne .

Gość gość
A jak to się stało, że wydałaś na świat nieurodziwe dziecię?

Gość gość
MaPodał sie do meza .

Gość gość
Podał sie do meża .

Gość gość
Nic mu nie mów jak pójdzie do gimnazjum sam się o tym dowie albo zostanie chuliganem.kibolem i będzie lał każdego kto powie, że jest brzydki albo zostanie płaczliwą ciotą i będzie dał sobą pomiatać selekcja naturalna PS. Zapisz go na judo/kickboxing/karate/etc.

Gość gość
Rada na przyszłość: jak robić dzieci, to tylko z kimś ,,wyględnym", a jak sama nie wyglądasz tak jak trzeba to może wstrzymaj się z prokreacją. Ludzi i tak nie brakuje, a szkoda sprowadzać na świat takich, którzy mają cierpieć z powodu wyglądu, który zafundowali mu poniekąd kochani rodzice.

Gość gość
Pisałam juz jest podobny do meza .

Gość gość
Skoro widziałaś jak mąż wygląda, to po co zabierałaś się za robienie dzieci, wiedząc że mogą być podobne do niego? A jakby wyszła podobna do niego dziewczynka? Wyobrażasz sobie co to by była za krzywda dla takiej osoby? Całe życie pod górkę, ech...

Gość gość
A co to za róznica chłopczyk czy dziewczynka ? Chłopak tez bedzie miał podgórke bo chlopca nie sia sie wypindzyc .

Gość gość
w zyciu nie liczy się tylko wygląd

Gość gość
Dziewczyny potrafia byc okrutne , to nie jest tak że tylko brzydkie dziewczynki maja przechlapane , chłopcy tez nie maja dobrze jak nie maja urody Bratta Pitta

Gość gość
,,w zyciu nie liczy się tylko wygląd" - tak się mówi. Poza tym, co z tego, skoro nieatrakcyjni tak czy inaczej będą mieli przerąbane z powodu tzw. życzliwych. Nie no serio, jeżeli jest ryzyko że dzieci wyjda niezbyt urodziwe, to się ich na świat nie powołuje. Trzeba było sobie znaleźć przystojnego męża albo darować sobie rozród. A teraz miej na sumieniu chłopaka, który całe życie będzie miał trudniej, bo starszym się dzidziusia zachciało. Przykre.

Gość ex_debill_znowu_po
skąd tyle durnot na tym świecie? mam nadzieję, że się nie rozmnożyliście...

Gość gość
U chłopaka bardziej liczą się pieniądze. Skupcie się w tym kierunku poza tym większość ludzi w polsce jest brzydka i jakoś żyją. Prowo

Gość gość
,,skąd tyle durnot na tym świecie? mam nadzieję, że się nie rozmnożyliście.." - włącz myślenie i potem się wypowiadaj. Ludzie nieatrakcyjnym gotują piekło na Ziemi. W takim układzie zbawieniem dla nieatrakcyjnych jest zwyczajnie niepowoływanie ich na ten łez padół, gdzie doświadczą wielu nieprzyjemnych sytuacji, a nawet odrzucenia czy niespełnienia w różnych dziedzinach. To się nazywa EMPATIA, panie ExDebiluu.

Gość gość
Chółopcy mają gorzej od dziewcząt moze znajdzie zrozumienie wsród chłopaków ale dziewczyny nie dadza mu zyć .

Gość gość
Nie powiedziałabym, że mają gorzej. To raczej od kobiet się wymaga by były nieskazitelne pod względem wyglądu.

Gość gość
Ale kobiety mozna wypindrzyć , poza tym faceci biora zazwyczaj wszystko co im sie nawinie .

Gość gość
Wypindrzona brzydula, to nadal brzydula. Makijaż na takiej wygląda tym bardziej żałośnie. To z przeciętniary może wydobyć jako taką urodę.

Gość gość
hej;] mój synek też do najładniejszych dzieci należy, wręcz odwrotnie;] A to bardzo dziwne, bo zarówno ja jak i mąż wyglądamy bardzo dobrze i mieliśmy zawsze powodzenie. Ale nigdy nie powiedziałabym mu, że jest brzydki. Jestem jego matką...ale też go nie okłamuję. I wpajam mu, że wygląd nie jest najważniejszy ale to co ma się w środku. Jeśli będzie pewny siebie to i z mało atrakcyjnym wyglądem będzie miał powodzenie.

Gość gość
Po pierwsze, trzeba było wyjść za mąż za przystojnego mężczyznę, a nie brzydala :D no, ale niestety czasu nie cofniesz. Jest jeszcze szansa na to, że syn z wiekiem się "wyrobi". Jeśli nie to zostaje ci jedno- musicie postawić na dobrą szkołę, a później studia. Może medycyna? Lekarze dużo zarabiają. Jeśli będzie bogaty to kobiety nie będą zwracać uwagi na wygląd :D

Gość gość
I tak wiem ze nawet jak bedzie bogaty to przeciez nie bedzie prawdziwa Miłosc ze strony kobiet ,. Nie prawda brzdkie kobiety mozna zamienic w Miss znam kilka takich przykladów .

Gość gość
Często z mało urodziwych chłopców wyrastają bardzo przystojni mężczyźni, a z kolei te "słodziaki" robią się nijakie. Zresztą...ostatnio doszłyśmy z siostrą do wniosku, że jest sporo mężczyzn, którzy nie są "ładni" a mimo to są przystojni. Znam co najmniej kilku takich, którzy obiektywnie patrząc nie mają ładnych twarzy. Ale mają w sobie coś takiego, takiego łobuza w oczach najczęściej, że laski się ślinią na ich widok. A ostatecznie to ucz go grać na gitarze - gitarzyści rockowi choćby brzydcy jak sam diabeł byli, to i tak na ich widok laskom miękną nogi :D