Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady93

Jak mam powiedziec synowi ze jest brzydki

Polecane posty

Gość gość
Facet musi byc przystojny jak sie taki nie urodziny to nie ma szans na normalna dziewczyna chyba ze jest bogaty .

Gość Agnes od Maksa
Twój syn ma 5 lat, a ty zastanawiasz się jak mu powiedzieć, że jest-delikatnie mówiąc-brzydki? Nie wierzę, co za matka. A tak na marginesie- mężczyzna może być brzydki, byle był pociągający. A choć jedno drugiego nie wyklucza to brzydal także może mieć w sobie to "coś", co sprawia, że nie możesz mu się oprzeć ;)

Gość gość
Brzydki mezczyzna moze byc pocoiagajacy ale tylko dla brzydkich kobiet chodziaz , i one szukaja ptrzystojniaków .

Gość gość
Facet musi byc atrakcyjny moze byc btrzydki z twarzy ale wtedy musi miec ładne ciałe a co jesli nie ma ani tego ani tego ? Tylko kasa moze byc pociagajaca w jego portfelu .

Gość Agnes od Maksa
A inteligencja?

Gość gość
A tu jednak się kobitki przyznają, że kochają za ładną buźkę, a jak tej ładnej buźki nie ma to kaska potrzebna do ,,kochania". ;)

Gość gość
Nie oszukujmy sie dziewczyny wola super ciacho niz brzydala i nawet wiekszosc nie chce nawet takich poznawac co z tego jak facet jest madry ? Lepiej znalesc pustego koksa .

Gość gość
23.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość A tu jednak się kobitki przyznają, że kochają za ładną buźkę, a jak tej ładnej buźki nie ma to kaska potrzebna do ,,kochania". oczko.gif Prawda i sa jeszcze desperatki , ale to i tak nie bedzie prawdziwa Miłosc .

Gość Agnes od Maksa
Przerażająca perspektywa. Pusty koks zamiast inteligentnego brzydala. Na krótka metę nawet chętnie, ale na dłuższą? Co ja bym z nim robiła? :) A kasa dziś jest, jutro nie-zależy co komu "leży"

Gość gość
Większość ludzi jest prymitywna. A skrajne przypadki są pokazane w takich tv-bublach jak ,,Warsaw whore" czy jak mu tam. Prymitywizm, prostactwo w pigułce, zaserwowane w pop-formie.

Gość gość
Własnie Agnes a co powiesz na temat brzydkich kobiet , czemu one nie maja nic pociagajacego prócz urody ? Zneczy jesli jej nie maja to nie moga byc pociagajace dla nikogo .

Gość gość
OOOO::::::::::::::::PIekny brzydal pamietacie tego aktora????????????????GWIAZDA FILMOWA

Gość gość
Dzisiaj widziałem na mieście świetną parkę, ona całkiem ładniutka, on w niewyjściowych okularach ze 4 dioptrie, wyglądał mi na geeka. Stali czekali na autobus, miło ze sobą rozmawiali co chwilę wymieniali słodkie buziaki. Zakochana para, aż fajnie było ich obserwować. Nie znam ich ale symbolicznie życzę tej parce wszystkiego najlepszego

Gość gość
A w jakim byli wieku ?

Gość gość
Niech go ojciec nauczy się bić. Jak go ktoś uderzy czy zakpi, a on odda, wsadzi kose itepe itede to wygrasz życie. A tak na serio. Leczysz się autorko ?

Gość gość
ladne kobiety sa brzydkie i brzydkie kobiety sa brzydkie kobieta powinna posiadac sex apeal,wtedy zaden mezczyzna jej sie nie oprze,niestety ten dar posiada jedna na 1000 albo i wiecej kobiet.:(

Gość gość
24.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Niech go ojciec nauczy się bić. Jak go ktoś uderzy czy zakpi, a on odda, wsadzi kose itepe itede to wygrasz życie. A tak na serio. Leczysz się autorko ? Nie lecze sie ,

Gość Agnes od Maksa
Jeśli mężczyzna uważa, że kobieta ma do zaoferowania jedynie urodę to rzeczywiście lepiej przełącz kanał na Warsaw Shore.

Gość mattka polkaaa
prowo prowo prowo...i to marne. dla kazdej matki najbrzydszy syn na swiecie jest najpiekniejszy... nie nazywaj sie matką jesli uwazasz wlsnego syna za brzydkiego. dzieciaki w przedszkolu sa przeicez madre...maja oczy ,widza siebie,porownują swoj wyglad....wiedza jaki typ jest ideałem (same sie tego nie ucza, ale neistety łapią od doroslych,ze ciemny brunet to piekny a rudy piegus to brzydki)...wiedzą co jest mankamentem ,co jest zle postrzegane)..juz 3 latki nawet w zlobku zauwazają INNOSC!!! (jeden chlopak ma rude wlosy,inny ma kitkę...a INNOSC W TYM WIEKU POTRAFI BYC PRZYKRA)...dziecii same z sibie pewnie by tak tego nie postrzegały ale mają tą szyderę od doroslych... z doswiadczenia i obserwacji wiem ze gorzej maja brzydkie dziewczynki:D grube,pryszczte,krzywe,rude,biednie ubrane,kulawe....z takimi nikt nie gada na przerwie ,nikt nie prosi do tanca...same tez sa ciche i zakompleksione. chlopak jak by nie wygladal-MUSI BYC MĄDRY,ZABAWNY,,OTWART,SMIALY,BLYSKOTLIWY,FAJNIE GDY MA KASĘ,FAJNIE GDY SIE MODNIE UBIERA....WYGLAD U CHLOPAKA NIE JEST TAK WAZNY. (jesli nie ma jakis chorobliwych defektow jak trąd, czy 3 cie oko) :)

Gość mattka polkaaa
w pewnym wieku kobiety na pierwszym miejscu u facetow stawiają INTELIGENCJĘ:) MOZE nie bedą za twoim synem latały tłumy dzieewczynek w przedszkolu....ale moze byc fajnym,zabawnym,wesolym,mądrym,przyajcielksim kumplem.(jelsi go tak wychowasz a nie pozwolisz sie "zakompleksisic" i wycofac). spojrz na dorosle zycie-ilu jest brzydkich facetow sukcesu...politykow -Kalisz,Kaminski.,dzienniakrzy-Babiarz,szpakowski i ten trzeci,aktorzy -KArolak...Bajor?Gerard Deparieu...

Gość gość
Wyglad u faceta nie jest wazny asle tylko gdy ma kasę . A jak nie ma kasy to ma przerabane :) Kolega powyzej to pewnie brzydal :) który sie usprawiedliwia tym ze wyglad u faceta nie jest wazny . Fakt będzie miał powazanie u kolegów jeśli bedzie miał fajna osobowosc dopasowana do towarzystwa , ale u dziewczyn bedzie miał przechlapane .

Gość Agnes od Maksa
Kalisz odpada jednak- tego nawet już moja i jego inteligencja razem wzięte by nie udźwignęły. Ale mądrze napisałaś, popieram.

Gość gość
Dzieciakom jeszcze bliżej do zwierzątek niż dorosłym, bo to to jeszcze niezsocjalizowane i postępuje instynktownie. Popdpatrzone z mediów czy od dorosłych wzorce tylko dopełniają dzieła.

Gość Piotrfeniefuioweffwejuwefj
Jeśli będziesz go wychowywać już od 5 roku życia w przeświadczeniu, że jest brzydki, będzie się czuł właśnie taki w środku, będzie miał kompleksy. Za kilkanaście lat możesz nie dać sobie z chłopakiem rady jak wpadnie w złe towarzystwo. Np. sekty, ci którzy się czują odrzuceni są dla nich łatwym kąskiem... Mam nadzieję, że to prowokacja, bo jeśli nie... to będziemy mieli kolejnego nieszczęśliwego człowieka, który być może gdyby czuł się za kilkanaście lat inaczej niż zje***** to mógłby coś osiągnąć, znaleźć miłość, szczęście.

Gość Piotrfeniefuioweffwejuwefj
Wiem co mówię, wmawiano mi w szkole różne rzeczy i nie tylko w szkole, przez długi czas dorosłości zamiast robić coś pożytecznego, zamartwiałem się. W innym temacie opisuje to, że już się nie zamartwiam, ale mniejsza. Dobrej nocki dla dobrych ludzi, a źli niech zmienią swe postępowanie ;)

Gość gość
wszystkie dzieciaczki są śliczne

Gość gość
Po mamusi :D po kims jest brzydki.

Gość gość
mój brat był paskudny jak był malutki, twarz miał jak idealny trójkąt, mama mówi że jak go urodziła to już było jej go szkoda ! a dzisiaj? dzisiaj jest na serio przystojnym, postawnym chłopakiem (187 cm), ja sama mu urody zazdroszczę, zabrał trochę mi i średniakowi :)