Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisiakrysia559088

czy wie ktoś czy tak się da

Polecane posty

Gość monisiakrysia559088

Czy można zapisać kogoś w połączeniach telefonu : np. X tel: 123456789 tak żeby go nie było w książce telefonicznej ? Czy to jest w ogóle możliwe ? Nr wybierany 123456789 pod nazwą X który nie widnieje w książce telefonicznej ? bo mój facet miał coś takiego w telefonie, w połączeniach nazwę kontaktu i numer a nie było go w książce telefonicznej :-P

Gość gość
Ma kochanice:-) to ***aka 1:-)

Gość gość
A dużego ma ten twój X Monisiu??

Gość gość
Sprawdź zapis danego kontaktu.Być może jest poprzedzony jakimś znakiem,literą lub cyfra ktora zmienia jego położenie na liście kontaktów tak iż nie występuje on tam gdzie alfabetycznie powinien występować.Może też być jakiś znak ukryty choć to już sztuczki w interfejsie telefonu stanowiące rzadkość.No chyba że przewertowałaś całą jego książkę telefoniczną i numeru nie było lub był to numer jakieś firmy stosujacej połączenia na telefon przez Internet co daje możliwość odczytania często nazwy tego kto dzwoni choć to będzie z reguły nazwa firmowa.

Gość gość
no, może być jakiś myk z kropką, spacją, czy innym znakiem. Mi się ostatnio smsy przestawiły, bo baterię wyciągalam z fona i data zdechła :O. Trzeba było od nowa ustawić i wsio było ok, ale zdurniałam jak chciałam odpisać a tu smsa niet, chciałam zadzwonić a tu nie ma ososby na górze a wiem że musi być bo z nią rozmawiałam...

Gość gość
A pisałem że pisałem-no właśnie.:classic_cool:

Gość monisiakrysia559088
W całej książce telefonicznej nie było takiego kontaktu jak " X " bo przeszukałam kilkukrotnie i nie było tutaj żadnej kropki ani spacji ani niczego podobnego, a w połączeniach wybieranych był właśnie "X" oraz numer telefonu.... czy to możliwe aby ukryć numer w książce telefonicznej ? nie wiem np. żeby był niewidoczny ? bo w sumie to chyba bez różnicy czy jest zapisany na telefonie czy na karcie sim bo jest jedna książka telefoniczna ? dziękuje za pomoc.

Gość gość
tak sie dzieje, gdy nr jest zapisany w ksiazce, zadzwoni sie pod ten nr (zapisuje sie w wybieranych) a nastepnie usunie się z ksiazki. Mimo usuniecia z ksiazki nr widnieje w wybieranych

Gość monisiakrysia559088
A czy jest możliwe aby ukryć numer w książce telefonicznej ? Niezależnie czy na karcie sim czy w telefonie i te i te się zapisują w książce telefonicznej ?

Gość gość
Zmienia karty sim kontakt zapisany jest na innej karcie ale historia wybierania pozostaje pomimo zmiany karty