Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAJKAewelina

BYŁAM DZIECKIEM NIECHCIANYM

Polecane posty

Gość MAJKAewelina

Cześć mam na imię Ewa byłam dzieckiem niekochanym.Mój ojciec to alkoholik, matka ona interesowała się zawsze tylko telewizją i gazetami. A ja, ja zawsze żyłam sobie w swoim świecie. Dzisiaj jestem osoba wycofaną, małomówną,nieufną,zamkniętą w sobie.Nigdy nie usłyszałam od nich słowa wsparcia,nikt mnie nie przytulił,nikt nie dodał otuchy.Od matki pamietam tylko wyzwiska, ojcu z kolei zawsze byłam wdzięczna jak był trzeźwy bo wtedy przynajmniej nie było awantur.Wyszłam za mąż ale mąż mnie bił rozstalismy się. Wyobraźcie sobie ja przychodziłam sina i opuchnieta na dół do rodziców a oni ani słowa w mojej obronie.Jak potem mi powiedziałą nie chciała się mieszać do czyjegoś małżeństwa. Dla niej liczy się tylko moja kasa bo jestem osoba zaradną i potrafię sobie poradzić w życiu bo tylko tego mnie nauczyła żebym zawsze liczyła na siebie.Doradźcie proszę co powinnam zrobić. Coraz częściej myślę o tym żeby się wyprowadzić z domu bo mam już dośc tych ciągłych dąsów i pretensji.Napiszcie proszę co o tym sądzicie.

Gość 0 Terenia 0
Jak jesteś taka bogata i zaradna to czemu mieszkasz z rodzicami obibokami i alkoholikami? 😴

Gość gość
idz do psychologa

Gość MAJKAewelina
Mieszkam z rodzicami bo cały czas pracowałam i inwestowałam w dom i to niemałe pieniądze uwierz mi.

Gość gość
Skoro masz pieniądze, to sie na nich wypnij i spie...aj jak najdalej. Układaj sobie życie bez nich i idz na terapie. Jesli Cię stać, mozesz dla spokoju sumienia odpalac im miesiecznie jakas drobną kwotę 200-300 zł, ale nie mieszkaj z nimi!!!

Gość gość
To albo jesteś zaradna to nie rozumiem Twoich problemów. Zainwestowałaś bo dom jest Twój? Czy patologicznej rodzinie zrobiłaś prezent? Zarabiasz, wynieś się, olej dom i zacznij żyć bo inaczej nic się nie zmieni.

Gość gość
Na Twoim miejscu bym się wyniosła z domu i dała sobie spokój z taką rodziną. Nie rozumiem po co inwestowałaś w ich dom zamiast kupić lub wynająć coś swojego. Po prostu nie rozumiem. Każdy normalnie myślący człowiek by tak postąpił, a nie jeszcze wywalał pieniądze na to by mamusi i tatusiowi się dobrze mieszkało, bo to dom rodzinny itp. Jak cię stać to się od nich wyprowadź, odetnij i żyj własnym życiem.