Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamusia czy nie

Polecane posty

Gość gość

kochane gesty biały sluz jest przed, po czy w trakcie jajeczkowania? Staraliśmy sie z mężem o dzidziusia ale co miesiac wrcała @. Robiłam badania i p. gin stwierdziła że to przez stres. Kazała sie kochac gdy mamy ochote i nie patrzeć na kalendarzyki, testy owulacyjne i inne bo to juz robiłam i nic nie dało. Wiec nie patrzac na nic kochalismy się wczyoraj a dzis mam gęsty białawy śluz a że mam cykle totalnie nierówne (ponoc taka uroda organizmu- konsultowałam to z 4lekarzami) to nie wiem czy powinnam za te 2-3 tyg. zrobic tescik czy nie... jak myslicie mogloby sie jakos moze przypadkiem udac?

Gość gość
nierówne czyli jakie? jak długie?

Gość gość
od 23-28dni

Gość gość
niestety nie tak prosto zajść w ciąże, tym bardziej po 30:( pierwsze dziecko urodziłam jako 21 latka, jeden raz krótko po okresie i od razu wpadka. Teraz niestety wygląda to o wiele gorzej, mam endometriozę, co może powodować bezpłodność:( o drugie dziecko staraliśmy się parę miesięcy, a teraz chyba się nie doczekam:(

Gość gość
jak mi przykro, ale nie trać nadziei ona zawsze umierać powinna ostatnia:) wiesz kobiety które nie chcą i nie powinny maja 4-5 dzieci a ja mam warunki materialne, jesteśmy kochającym sie i trwałym małżeństwem i nie możemy... Ale pewnie masz kochana tak samo...:( ale nie martw się kiedys napewno się uda, przynajmniej trzymam za Ciebie kciuki!!! :)