Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buciki a bunt

Polecane posty

Gość gość

witam czy sa tu mamy dzieci w wieku mniej wiecej 1,5 roku ktore za chiny ludowe nie dadza sobie ubrac bucikow w domu ? czy wasze dzieci chodza w skarpetkach antyposlizgowych? jak sobie radzicie z malym buntownikiem?

Gość gość
normalnie ,mój chodzi bez ma 3 lata i wciągu tego okresu miał tylko kapcie na nogach parę razy jak miał rok .

Gość gość
Zero problemów. Chodzi albo w skarpetkach z absem albo takich papuciach profilaktycznych.

Gość gość
mam 2 dzieci i nigdy nie chodzili w kapciach w domu, nawet jak czasem założę to 5 minutach ściągają: mama gorąco mi w tych kapciach albo nie lubię kapci :p zawsze latają w skarpetach od niemowlaka, na początku były antyposlizgowe, teraz normalne. w zimie trochę grubsze.

Gość gość
to wam zazdroszcze co nie zaloze corce buciki to nie minie 5 minut i sa sciagniete ..... pozwalamy jej z mezem chodzic w skarpetkach z abs ale moja mama non stop truje ze bedzie miec plaskostopie ...... nie wdaje sie z nia w dyskusje ze gada glupoty szkoda nerwow......

Gość gość
super męczyć dziecko dlatego że ktoś truje ci d**e do tego błędnie o płaskostopiu?

Gość gość
Moja nosi bo pediatra zalecił bo krzywiła stópkę. To też trucie d**y?

Gość gość
nie mecze dziecka skoro corka ma ubrane rajtuzki to pasowaloby zeby miala buciki prawda? sama lataj caly dzien po zimnej podlodze bez butow cieplo ci bedzie? dodam ze corka zaczela sciagac skarpetki..... nie wiem co robic.... a o plaskostopie wie ze matka zle gada ... naslucha sie kolezanek w pracy ktore wychowaly dzieci w komunie i przynosi do domu same glupoty........

Gość gość
Pierwsze buty czy kapcie powinny byc za kostke z usztywniana pieta. Powinny latwo zginac sie na wysokosc***alcy. Wtedy dziecko prawidlowo uklada stope przy nauce chodzenia. Lub na bosaka. Obie corki biegaly po kaflach bez butow I nic im nie bylo.