Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka9090

dzisiejszej nocy uprawialam po raz pierwszy seks lesbijski z przyjaciolka

Polecane posty

Gość karolinka9090

Przyjaciolka od dluzszego czasu mnie na to namawiala, wkoncu wczoraj sie zgodzilam, byla cala noc sama w domu wiec mnie zaprosila, zaczelo sie od wspolnej masturbacji ale po chwili poszlismy na calosc. Naprawde warto bylo, doprowadzilysmy sie do nieziemskich orgazmow, nie zapomne tej nocy chyba nigdy. Dziewczyny, jesli zastanawiacie sie czy to zrobic z druga dziewczyna, to sie nie zastanawiajcie, bo napewno nie bedziecie zalowac***przezyjecie rozkosz jakiej jeszcze nigdy nie mieliscie, tak jak ja.

Gość gość
Masz racje karolinko tez bym tak chciala ale nie wiem jak do tego podejsc

Gość gość
Jestem bardzo wilgotna po przeczytaniu tego topiku i musze zrobic sobie palcowke:p

Gość gość
Jak chcesz to moge tobie pomoc

Gość gość
KAROLINKO bełkoczesz jak p***********

Gość gość
W jaki sposob bys mi pomogla?Chyba tylko fantazja nam zostala i nic pozatym:(

Gość gość
Mozemy pofantazjowac. Jak lubisz?

Gość gość
Lubie jak partnerka mnie lize po piersiach i po szyji a pozniej wklada mi palce do mokrej szparki i drazy koleczka w srodku az do orgazmu!

Gość gość
Witam. Jestem Nina i też uprawiałam seks z przyjaciółką-nie żałuję! Chcę jeszcze!

Gość gość
Jeżeli chcecie wspaniały seks z przyjaciółką-minetka to konieczność! Nie brzydcie się-tylko tak się wydaje :) Ja się brzydziłam ale... zrobiłam o fantastycznie! W przyszłości bym zalowala, że tego nie zrobiłam :( Polecam.Małgosia

Gość gość
Hej też od dawna ma ochotę na sex z kobietą ale nie mam pojęcia gdzie jej szukać a la tek trochę mam 50+

Gość gość
Ale mi się mokro dziewczyny zrobiło. Ale bym chciała to zrobić z kobietą chociażby pofantazjowac jak lize cipke, jak mi Ty lizesz stojące sutki, penetrujesz mokrą cipke....hmmm rozmarzylam się ale może kiedyś się spełni będzie to moje życzenie noworoczne.

To temat dla lesbijek domniemam? Bo akurat ja to przeczytałam i jakoś nie zrobiłam się ani mokra, ani zachęcona, ani zaciekawiona na przyszłość. Czemu? Bo mnie kręcą tylko faceci, a choć jestem tolerancyjna i do homo nic nie mam, seks z kobietą, wspólne doprowadzanie się do orgazmów, lizanie brzmią dla mnie... odpychająco. Sorry, my hetero taki mamy klimat. :D

Gość gość
Don't be sorry Inessa, a my bi mamy tak, że kręcą nasz strasznie faceci ale piękne kobiece ciała też, więc nie, to nie jest definicja lezbijek, tak dla przypomnienia. Ale Ty jako osoba tolerancyjna uszanujesz to, że są kobiety bardziej otwarte na sprawy seksu i seks z kobietą lub trójkącik Cię nie zbulwersuje i nie speszy szczególnie jak jest opisywany na forum erotycznym a nie w Gościu Niedzielnym; )

Gość gość
wiele dziewcząt( kobiet) nigdy nie doznało tej przyjemności i rozkoszy jaki daje sex z drugą dziewczyną. Z tego co wiem- sama mam to już za sobą - większość z nas doznaje czegoś doskonałego i orgazmy są o wiele silniejsze niż z facetem. Nie trzeba być koniecznie lesbijką by to przeżyć. Ja uważam, ze warto, BB

Gość gość
czyli nachalnego promowania pedalstwa ciąg dalszy...

Gość gość
gość 12.24 - mylisz całkowicie pojęcia. Tak czy owak wszystkie wpisy nie dotyczą Ciebie

Gość gość
Zimmny Drań - nic nowego nie odkryłeś. To zawsze było, jest i będzie. Szczęście ma różne obrazy.

Gość gość
to co robimy jest dla nas a nie do filmowania

Gość zaczytana chuć
Moglby wyjsc z tego fajny film propagandowy :classic_cool:

Gość gość
to nie wymaga propagandy i reklamy. Sprawa natury. Faceci tylko czekają na takie filmy - ale figa !!!!!!!!!

Gość Monika 3
Ciekawe pytanie ja się nie zdecydowałam i żałuję mam 33 lata i czuję że coś mnie ominęło teraz jestem gotowa nie fizycznie, ale mentalnie znajdzie się chętna

Gość gość
Wiele kobiet zastanawia się jak ma wyglądać seks między dwiema kobietami, no bo tak bez penisa.. Pomijając fakt istnienia Strapon ów, to ruchy, wiedza jak dotykać, przychodzą naturalnie w toku działania... ;) wystarczą emocje i pragnienie, reszta przyjdzie sama. Niewinny i świadomy dotyk potrafi zdziałać cuda. Marzę o jednej dziewczynie, obym mogła doprowadzić ją do rozkoszy.