Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasekkkkkk

w nocy mam dziwne drgawki ciala co to moze byc mama zauwazyla to u mnie dzis

Polecane posty

Gość smutasekkkkkk

dzis w nocy mama zauwazyla u mnie drgawki podobno reka mi latala i glowa co to moze byc???????? pomuzcie??? jak myslicie????

Gość Piotrfeniefuioweffwejuwefjuwfe
Pijesz kawę albo inne napoje kofeinowe ? Jak się odżywiasz ? Dużo sypiasz ?

Gość gość
Niestety masz raka

Gość smutasekkkkkk
nie badz taki dopszodu palancie i sie nie podawaj pod moj pseldonim ok.. przepraszam was ale ktos tu sobie jaja robi z powaznych zeczy tak pije kawe ale 1 dziennie mam mala niedowage tez ostatnio jestem oslabiona bardzo ale te n napad mnie wystraszyl co to moze byc aha dla tego dowc*pnisia ktory sie podawal za mnie do info nie pije ani win ani alko.

Drgawki mogą być objawem niedoboru magnezu, a także uzależnienia od kofeiny, której organizm domaga się nawet w nocy. Idź do lekarza. Jeśli chodzi o magnez najlepiej pić kakao, od czasu do czasu wątróbkę zjeść, można przyjmować też suplementy. I nie pij kawy, coli, energetyków itp.

Jeśli Jesteś osłabiona to możesz mieć niedobór magnezu. Idź tez do lekarza niech Ci da skierowanie na badanie krwi, które może wykazać niedobór żelaza (anemia). Przy okazji zrób sobie badania ogólne (krew, mocz) I uszy do góry :)

Gość smutasekkkkkk
dzieki wlasnie pojde ale po swietach;)

To idź i się nie bój, to raczej nic groźnego. Troszkę tylko przy pobieraniu krwi zaboli ;).

Przepraszam, że teraz dopiero odpisuje. Jeśli chodzi o upławy to sugeruję udanie się do ginekologa, na odległość nikt Ci tego nie zbada, Jesteś może w ciąży ? Jeśli tak to jak najszybciej idź do lekarza, również wtedy gdy prowadzisz z kimś współżycie seksualne. Możesz mieć anemię czy niedobór magnezu, ale upławy mogą brać się jeszcze z czegoś innego. Drgawki wskazują na niedobór magnezu, ogólne osłabienie na anemię, upławy, jak możesz przeczytać możliwości jest wiele. Idź do lekarza ogólnego i powiedz o swoich dolegliwościach, pewnie dostaniesz skierowanie do ginekologa i na badania ogólne.