Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dr Beata Dethloff medycyna estetyczna uważajcie na powikłania u tej baby

Polecane posty

Gość gość

Dr Beata Dethloff z Warszawy to jedno wielkie dno. Baba, która spowodowała u mnie powikłanie po mezo. Nie chcęjuż przytaczać ile mnie kosztowało wyjście z powikłania, ile stresu! A Dethloff umyła ręce i nawet nie zaproponowała naprawienie swoich błędów. Dziś już wiem, że źle zdezynfekowała moją twarz. Brud i syf tak mogę określić pracę tej pani. Nie polecam i wszystkim odradzam. Nie ma pojęcia o medycynie estetycznej. Niby gabinet w środku Warszawy i ceny z kosmosu. Lansuje się gdzie może a zwykłego zabiegu dobrze nie potrafi przeprowadzić. Ostrzegam przed tą baba. Moja koleżanka była na laserze, obiecała jej, ze blizny poznikają po jej cudownym laserze. Żadnych efektów, ale za 4 serie zabiegów kasę zgarnęła. Zdążyła naciągnąć ja jeszcze na wypełniacz twarzy. Okropne wielkie policzki zrobiła dziewczynie, która teraz wygląda jakby jej piłki do golfa wszyto. Przestrzegam przed dentalexcellance, bo tam mieści się gabinecik pani lekarki. Nie ma żadnej kliniki a na stronie można przeczytać jaką to karierę robi w medycynie estetycznej. Proszę uważajcie. Mało co wychodzi na światło dzienne z pod rąk takiej partaczki jaką okazała się już nie raz dr Beata Dethloff. Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować