Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora grupe spoleczna darzycie wiekszym szacunkiem POLICJANTOW CZY NAUCZYCIELI

Polecane posty

Gość gość

jakbyscie mieli wybrac to kto z nich waszym zdaniem jest bardziej prestizową grupa zawodowa i inteligentniejsza i wyksztalcona policja czy nauczyciele

Gość gość
nauczyciele

Gość gość
Policjanci- bo przynajmniej u mnie w mieście ( Kielce) wielu z nich ma poczucie humoru , nie raz przyłapali mnie na czyms i mi darowali , albo udawali ze nie widza , raz bylam na haju i gawędziłam sobie z nimi :) Noi jeśli trzeba pomoc to pomaga. Albo opinia o policji to stereotypy albo u mnie w miescie sa inni ( chociaż oczywiście zdarzają się wyjątki ). Co do nauczyciel - mam przez nich wiele nieprzespanych nocy , i większość z nich minęła się z powołaniem , bo kiedy potrzebowałam pomocy nie dość ze sami tego nie widzieli to nawet kieprzy przychodziłam i prosiłam o pomoc to nie było z ich strony zadnej odpowiedzi , ani jeśli chodzi o chłopaka w skzole który bił dziewczyny , ani o kłopoty w rodzinie , ani o kłopoty z fizyka której nie rozumiałam a nie stać mnie było na korepetycję. Ale w każdym zawodzie sa wyjątki niektórzy się nadaja niektórzy i nie i policjanci i nauczyciele

Gość gość
policjantow z tych 2 grup

Gość Deirra
Oczywiście , że nauczyciele, są zdecydowanie bardziej ludzcy, pomocni i inteligentniejsi. Nauczycieli darzę sporym szacunkiem, wykonują bardzo pożyteczną pracę. Policji niestety w ogóle - ostatnio widziałam policję jak czaiła się za małym przejściem na pieszych, gdzie ruch jest tylko z jednej strony (mały) i długo pali się czerwone światło. czy to jest pożyteczne :O:O:O Zdecydowanie wolę, by moje podatki szły na edukację społeczeństwa.

Gość gość
policjanci i szacunek?????? buahahaha :D praca szambonurka jest bardziej prestizowa niż bycie kundlem :o

Wszystkim nieskorumpowanym policjantom życzę na święta i w ogóle aby umarli na ciężkiego raka i przez te 5 lat mieli przed oczami śmierć w agonii, śmierć w agonii i jeszcze raz śmierć w agonii, co mądrzejsi może skorzystają z broni służbowej wtedy. Ci co nie stchórzą. Albo wylewu życzę, zostania warzywkiem haha wtedy nic nie zrobią nawet jak będą chcieli :)

Gość gość
bardziej prestizowo- nauczyciel

Gość gość
Nauczyciela