Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wazne pytanie czy jak pojde zaraz do biedronki po wodke wyjde na patologa

Polecane posty

Gość gość

powaznie pytam,mam ochote sie napic a sie wstydze :(

Gość dde
Nie A co Ty myślisz ze wódkę tylko patologia kupuje?? Kup sobie gorzką zołądkową i Sprite - pychotaa

Gość gość
normalnie bym sie nie wstydzila,ale chodzi o to ze jutro swieta,spedzam sama i chce sie napic,ale boje sie ze beda krzywo patrzec,jak na apatologa,kupowanie wody przed wigilia

Jak zaliczysz zgon przed smiercią uświadomisz sobie, że to przez wódkę to owszem będziesz czymś na kształt patologa:P

Gość gość
To kiedy masz kupić ? po wigilii W święta zamknięte .

Gość gość
spoko mozesz jechac, bedą myslec, ze wypijesz z rodziną na swieta, wszyscy piją z rodziną na swięta

Gość gość
po pierwsze: kasjerki goowno obchodzi co kupujesz, możesz nawet kupować zapas prezerwatyw, kilka butelek wodki, karton fajek, zel durex i wszystko zapakowane w torebke prezentowa, a kasjerka i tak ma to w doopie po drugie: multum ludzi kupowało dzisiaj wódke, dla wiekszosci ludzi wigilia jest okazją do napicia się z bliskimi, a nawet jeśli są ludzie którzy mają bezalkoholowa wigilie, to nadrabiają wszystko w Boze Narodzenie, kiedy można pić na legalu :D

Gość gość
Dlaczego "patologa". Wyjdziesz na przeciętnego Polaka :)

Gość dde
No właśnie na Wigilię się często pije, więc nie ma nic dziwnego w kupieniu wódki. Przecież po to tam stoi, by kupować. Kup sobie Sprite do tego i zrób pysznego drinka :)

Gość dde
I chrupeczki jeszcze :)

Gość gość
ok ide ale nie bede kupowac spraite'a mam w domu sok pomidorowy sprobuje tej slynnej krwawej mary:P

Gość dde
eee z sokiem niedobre mówię Ci kup Sprite :)

Gość Katha1919
A co Cię obchodzi zdanie innych ? Nikogo nie skrzywdzisz jak się napijesz , nie karzesz im pić , to dla Ciebie. Ja mam gdzieś opinie innych , kiedyś się głupia przejmowałam ;) Potrzebowalam kiedyś alkoholu na wieczór ,kilka tygodni temu, ale miałam czas kupić go tylko rano , poszłam , jeszcze z plecakiem ( 3 liceum ) do sklepu o 7 rano do żabki chyba , i mówię poproszę 0,7 , jak się patrzył sprzedawca i klienci w kolejce :D ktoś coś powiedział , jakaś starsza pani do drugiej , raczej mruczała , powiedziałam głośno : Słucham ? Pani coś chyba do mnie mówiła , bo się na mnie patrzy , czy mi się wydaje ? Nie odezwała się słowem , tylko wzrok odwróciła. Niech sobie ludzie gadają i myślą co chcą , przynajmniej im dostarczamy tematów do rozmów :)

Gość dde
I jak atm autorko co kupiłaś? :)