Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamananieodpowiedzialna

Czy jestem w ciąż

Polecane posty

Jakiś czas temu kochaliśmy się z chłopakiem dwa razy pod rząd. Za drugim razem niestety bez zabezpieczenia. Miesiączkę mam nieregularną, ale powinnam dostać miejwięcej tydzień temu. Miałam mdłości,gorączkę,ból brzucha i ogólne osłabienie ale lekarz powiedział,że to grypa żołądkowa. Po jednym dniu, przy lekach,objawy ustały. Teraz po zjedzeniu czegoś "ciężkiego", lub kiedy siedzę dłuższy czas przy komputerze etc. mdłości/ból brzucha wracają. Test zrobiłam wczoraj i wyszedł negatywny. Czy powinnam mu wierzyć? Czy może lepiej powtórzyć test? Utrzymuje mi się cały czas stan podgorączkowy (37,3/37,5). Co jeśli nie ciąża może być powodem braku okresu? Co zrobić żeby go przyśpieszyć? (słyszałam o gorącej kąpieli i kieliszku wina..) +ginekolog odpada..

Gość gość
ile mineło od stosunku? jakie sa twoje cykle -podaj długość

właśnie nie potrafię tego do końca ogarnąć,mimo że miesiączkuję od lat.. od stosunku minęło 18 dni, okres spóźnia się mniejwięcej tydzień, we wrześniu miesiączkę dostałam 10, w październiku 15, listopad 21... miesiączka trwa u mnie mniejwięcej tydzień...

Gość gość
A co to za problem policzyć od pierwszego dnia okresu do dnia poprzedzającego kolejny okres? Dlaczego się nie zabezpieczacie?

Gość gość
we wrześniu miesiączkę dostałam 10, w październiku 15, listopad 21.." droga dedukcji okres dostaniesz 26-27 grudzien.

za pierwszym razem się zabezpieczaliśmy,a za drugim to już tak samo wyszło.. to mogą być objawy ciąży..?

Gość gość
z tego co podałaś wyszedł mi pierwszy cykl 30 dni a kolejny 37 Skad więc twierdzenie że okres spóźnia się tydzień? A poza tym czemu nie pójdziesz do gina?

właśnie.. zupełnie zapomniałam zaznaczyć, i nie jestem pewna tego listopada..tak twierdzi mój chłopak,że jakoś tak to wtedy wypadło, przepraszam za niejasności..

Gość gość
To nawet nie wiesz kiedy masz okres?

napisałam tu, aby dowiedzieć się czy jest prawdopodobieństwo ciąży,a nie aby słuchać chamskich dogryzek, więc odpuść, proszę..

Gość gość
Daj sobie na luz. Takie sprawy jak data okresu to zawsze można sobie zapisać w kalendarzu. Cały czas z tobą tu piszę starając sie dowiedzieć jak najwiecej a ty moje pytania ignorujesz a czepiasz się tego co nei trzeba

staram Ci się napisać jak najwiecej, bo dokładnie nie wiem jak liczy się cykle itd... wiem,po prostu zapomniałam, całkowicie wypadło mi z głowy..

Gość gość
napisałam jak się liczy długość cyklu. Policz jak najwięcej cykli i będzie jasność.

Gość gość
Skąd taki wniosek, że tydzień spóźnia Ci się okres? Skoro masz nieregularne cykle.... a jeśli test negatywny to bardzo mi przykro ale nikt nie udzieli Ci odpowiedzi na pytanie zadane w temacie gdyż jasnowidzami nie jestesmy. Jeszcze jeden test lub zrób beta hcg