Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinniee

Takie mam dolegliwosci co o tym myslicie

Polecane posty

Gość goscinniee

Bol głowy, delikatne zawroty, male krwawienie z nosa. i tak od rana. Czuje sie jakbym miala goraczke z 39 a mam max 37. Uczucie goraca. Masakra :( Dodam ze mam 28 lat i ostatnio przechodzilam grype. Tak sobie mysle ze to moze komplikacje... Caly czas pokasluje od tego czasu.

Gość gość
Idź jutro do lekarza, bo do południa powinni jeszcze przyjmować.

Gość goscinniee
No wlasnie bylam:/ ale oskrzela w miare czyste, ale ze wzgledu na swieta dali mi antybiotyk ze jak mi jytro i pojutzre nie bedzie lepiej to mam zaczac przyjmowac. Ale najbardziej martwi mnie ten bol glowy i krwawenie z nosa... zaraz sobie wkreacm, ze strace przytomnosc i zze cos powaznego :(

Gość gość
To w takim razie idź jutro jeszcze raz do lekarza, może spróbuj iść do innego, najlepiej prywatnego jeżeli możesz sobie na to pozwolić. Może to być jakaś infekcja zatok, więc oskrzela są czyste, a dolegliwości się pojawiają. Spokojnie, nie stracisz przytomności ;)

Gość tamaris1
po grypie jeszcze jakis czas mozesz czuc sie bardzo zle. ja bylam oslabiona przez okolo 10dni.

Gość goscinniee
no moze to zatoki tez racja :/ I zmeczona jestem na maxa caly czas pracuje.. jutro ostatni dzien i o 5 pobdka :(:( chlip chlip

Gość gość
To nie dostałaś zwolnienia? Chorobę najlepiej wyleżeć, do tego niewyspanie nie pomaga w walce z chorobą.

Gość gość
no taka sytuacja :/

Gość gość
jedz czosnek to cie wzmocni ale polski bo chiński inna odmiana i jest napromieniowany zeby nie kiełkował po 3 ząmbki dzienniie rano południe i wieczorem po 3 dniach bedziesz zdrowa kminkiem lub majerankiem bedzie lepiej trawiony bo ja go jeszcze siekam i miazdze