Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie rzucił bo nie chciałam uprawiać seksu oralnego

Polecane posty

Gość gość

Tylko nie piszcie, ze jestem gówniarą :/ Wydawał się normalny, zaden ''klubowicz'', doszlo do seksu, chcial zeby mu zrobic loda, sugerował to az zbyt doslownie, zlapal mnie za glowe i nachylil do penisa, nie chcialam. Kiedys to robilam ale nie lubie, po prostu brzydzi mnie smak spermy, nie podoba mi sie smak penisa, to uczucie ze biore cos do ust, boli mnie zaraz szczeka, zero satysfakcji. Po tej nocy przestal sie odzywac, napisal w koncu smsa ze nie pasujemy do siebie, ze nie moze byc z ''laską'' która jest sztywna w lozku, ze to sie nie uda etc. Wiem, ze nie mam czego załowac ale mam pytanie do was. Czy istnieją faceci, ktorzy nie lubią ''loda'' ?

Gość gość
od loda się tyje, powie ci to każda szczupła laska

Gość gość
Po prostu go nie kochałaś. Kochanemu factowi zrobiłabyś. I to z połykiem. A potem ładnie byś wylizała. Pocałowała w jąderka. I podziękowała za możliwość sprawienia mu tak nieziemskiej rozkoszy. Mówię poważnie. Miłość to szaleństwo...

Gość gość
Innym robilas a wlasnemu mezczyznie nie chcesz. wstydu oszczedz

Gość gość
Nie jesteś gówniarą. :-)

Gość gość
hahah smieszne to jest z miłosci wszystko dla haha jak go nie kochała a jakby ja poprosił o trójkącik i by się nie zgodziła to znaczy, że go nie kochała a jak na anala się nie zgodzi bo tendecje do hemoroidów i boli to też nie kocha :O poza tym każdy ma jakieś upodobania seksualne, ja moge zrobić mojemu męzowi loda ale o połyka nie ma mowy, bo mi sie to nie podoba, zresztą jemu za minetka wcale dobrzenie wychodzi więc co? Jak nie lubi na przykład dłuższej gry wstępnej to mnie kocha i po prostu faceci tego nie luibią i nie mogę go do zmusic ale kobieta ma się godzić na wszystko z miłości co za brednie :o

Gość gość
@22:08 Słyszałaś kiedyś o czymś takim, jak składna i zrozumiała wypowiedź? Pewnie na kursach dla analfabetów o tym nie uczyli. :-(

Gość gość
A ta wariatka znowu wszędzie szuka aseksualnych! :-(

Gość gość
Krakowskim targiem: "pozytywnie zakręcona wariatka". Może być? :classic_cool:

Gość gość
autorki i bardzo dobrze, gość widocznie nie był wart, zachował sie jak gowniarz