Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adrastea Némesis

Psychiatra stwierdził że jestem socjopatką co za debil

Polecane posty

Jako 10 latka ponoć wykazywałam jakieś "niebezpieczne" zachowania. No to zabrała mnie rodzinka najpierw do psychologa potem do psychiatry. I dziś się dowiedziałam jaką ten pajac wydał opinię :-O Ponoć jestem socjopatką niezdolną do empatii...No brak słów... A to tylko dlatego że uderzyłam jakąś gówniarę w przedszkolu i dobiłam UMIERAJĄCĄ rybę (dość duża pielęgnica, może było krwawo ale przecież i tak umierała...) Może coś tam jeszcze było ale to nie powód żeby robić ze mnie świra przy rodzicach [zły]

Gość gość
dobilam rybe hahahaha dobre :D

ty się śmiejesz a ja tu o poważnych rzeczach gadam :D Jak cię to tak bawi to dodam że zrobiłam sekcję bo obawiałam się że mają mykobakteriozę :) Oczywiście g***o z tej sekcji wyszło...

Gość gość
Stróżyk jest socjopatą

Gość gość
Nie martw się. Podobno każdy człowiek ma ukrytego w sobie socjopatę. Sama nie jesteś :-) No i wiesz, najbardziej zwariowani ludzie to psychiatrzy :-)

Gość gość
Idź do innego psychiatry , ile masz lat ?

Ale żeby takie rzeczy moim rodzicom... Już wiem czemu od tamtej pory we wszystkim mi ustępują :D Powinnam byłą zapisać nazwisko i teraz mu wyrabiać opinię w sieci

Gość gość
Samo wystawianie takiej opinii o dziecku, które sie dopiero zaczyna rozwijać to coś dziwnego. Wg tego wszystkie kilkuletnie dzieci z ADHD powinny być skierowane na leczenie zamknięte w psychiatrycku co najmniej do ukończnia 18 lat.

Gość gość
no, rzeczywiscie troche mnie to bawi, smiesznie brzmi :P ja tez za dzieciaka robilam glupawe rzeczy, chociaz sekcje cwiczylam na zabach (zazwyczaj szukalam w ich zoladkach kijanek :P). rybki wkladalam do zmrazalnika w sloikach, zeby zamarzly w trakcie plywania... dzieci nie bilam osobiscie, zazwyczaj namawialam do tego inne: raz namowilam gowniare, by swoja kolezanka wziela na bagna, mala wpadla i prawie sie utopila, nie jestem z tego dumna. no coz, nie bylam normalna, ale do psychologa nikt nigdy mnie nie wyslal, teraz jestem zdrowa, malo empatyczna, ale towarzyska :)

A jak śmiesznie wyglądało :D Ryba 20 cm i ja z tasakiem. Na szczęście szybko poszło i nie cierpiała. Ale ta "sekcja" rzeczywiście mogła wyglądać dziwnie :)

Gość gość
ZOSTAŃ CHIRURGIEM

"Idź do innego psychiatry , ile masz lat ?" Ale czemu ? :( Przecież nie zrobiłam nic aż tak "szalonego"... Chciałam dobrze (dla ryby nie dla tej gówniary :P)

Gość gość
ja kanarkowi też robiłam sekcje jak zdechł i w żołądku znalazłam niestrawiony liść kwiatu który siostra postawiła zbyt blisko klatki maciusia .Dopiero po sekcji rodzina uwierzyła że tak musiało właśnie być .MAGDA