Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda że jesteśmy szpiegowani przez neta

Polecane posty

Gość gość

przez gmaila, policja czyta rozmowy gg? nie mam manii prześladowczej jak ten co zakładał topike żeby uważać po przez tv jesteśmy śledzeni :D ale od paru osób już o tym śledzeniu przez gg słyszałam że zapytam czy co prawda? ;)

Gość gość
Dobra rada-idź do psychiatry

Gość gość
Tak. Nie wierzysz? Napisz do kogoś (e-mail, gg itp) kilka razy pod rząd słowo bomba, zamach to się przekonasz. Ludzie się śmieją i nie wierzą. Chcesz się przekonać? Spróbuj.

Gość gość
no i co jak tak napisze to wjedzie mi brygada antyterrorystyczna do domu? :D dam opis na gg ''Zestrzeliłam tupolewa'' :classic_cool:

Gość Piotrfeniefuioweffwejuwefj
Nie są w stanie kontrolować każdego, ale nie jest żadną tajemnicą, że są kontrolowane korespondencje, w których mówi się o zamach, bombach, terroryzmie. Komputery wyhaczają słowa klucze. Nie jest raczej wykonalne podsłuchiwanie każdej rozmowy czy korespondencji. Ci którzy się śmieją i myślą, że internet jest całkowicie anonimowy, niech się śmieją dalej. Nie warto podejmować dyskusji z tymi, którzy nie posługują się logiką.

Gość gość
no spróbuj, a potem się mądruj. W teorii wszystko jest śmieszne.

Gość gość
Piotr....Dziękuję. Widzę że chociaż Ty jarzysz. :-)

Gość para_bank
moj bombowy prezent dla tatusia na wigilie: obrabuj****nk spermy i mu podaruje plemnika :classic_cool:

oczywiście, że śledzą. w sensie wszystko jest rejestrowane, ale dopiero jak jakiś przypał wyniknie to jest to używane. zwłaszcza wszystko co ma wspólnego z facebookiem i google jest śledzone, co udowodnił Snowden. nawet jak skasujesz konto na pejsie, to dane zostają, tyle że niewidoczne dla zwykłego usera. zobaczcie sobie co oferuje program Google Analytics- wszystkie te dane zostawiacie podczas wizyty na dowolnej stronie www.

Gość gość
chcialem cos napisac....ale nie ma sesu.....krotko powiem gownem nikt sie nie interesuje.

Gość gość
zgadza się, jesteśmy permanentnie inwigilowani przez neta

Tym, którzy tworzą taki, a nie inny system zależy na tym żeby ludzie nie myśleli, piętnowali tych, którzy myślą. Mądrzy ludzie zniszczyli by system. W USA np. gdyby rząd pozwolił sobie na utratę kontroli byłaby anarchia, warto zastanowić się nad tym, że tam sporo osób ma broń. Łatwiej się śmiać niż myśleć, łatwiej żyć w nieświadomości. Niedługo ludzie pozwolą na prawej ręce wszczepić sobie czipy. Manipulacja ludźmi nie jest trudna, ale na taki poziom... majstersztyk. Polecam film Zeitgeist z 2007 roku :)

Przykład - podczas procesu Katarzyny W. policja zyskała mega dokładne info dotyczące tego jakie frazy były wpisywane w wyszukiwarkę, podczas procesów jako dowód w sprawie są wykorzystywane zapisy np rozmów na GG, Jeśli się na coś zgadzacie czytajcie licencje, a dowiecie się czegoś o inwigilacji, chyba, że wolicie kliknąć TAK i dalej się śmiać.

Gość gość
za duzo fabuly ogladasz:D

Gość gość
MLOTKU -------bo zakosili jej lapka

Gość gość
Poitr.....już zaczynam Cię lubieć :-) Zeitgeist jest bardzo ciekawy. Obejrzałam wszystkie ich filmy dokumantalne. Nie tylko ich. Jednak jak widzisz....niewielu .ludzi to nieinteresuje, a jeszcze więcej, nie rozumie.

Akurat polska policja jest 100 lat za murzynami, a Waśniewska wpadła bo miała wszystko na dysku komputera (nietknięte cache przeglądarki i archiwum gg). Gdyby zniszczyła twardy dysk młotkiem to by niczego Polacy nie znaleźli. Co innego USA... Wszystko idzie w kierunku Orwella. Fajny jest też film "Brazil".

Gość gość
w moim kompie tez znajde rzeczy z przeszlo 2 lat:O ales eureke odkryl.......nic ino w CIA POSZUKAJ ZATRUDNIENIA:D:D:D

Gość gość
powyżej (gość to znowu ja) naprawdę warto obejrzeć (Piotr? Może Ciebie to zaciekawi?)

Gość gość
Jak masz ciekawskich rodzicow / znajomych :D sledzenie przez fejsa, nk, glupie pytania.

Dzięki za film :), kawałek odtworzyłem i sądząc po tematyce, spodoba mi się. Obejrzę go na pewno już dodałem do zakładek. Na Twoim miejscu bym się nie przejmował tym, że ludzie czegoś nie rozumieją. Ci którzy chcą żyć w swoim świecie będą gotowi zabić by nic go nie zaburzyło. Ktoś wyżej napisał, że "oglądamy za dużo fabuły". Inteligencja aż kipi z tej "wypowiedzi". Mnie ciekawią kwestie wiary, ale nie uznaję żadnej religijnej organizacji, po prostu czytam Pismo Święte, wierzę w Boga i myślę... Fajnie, że są jeszcze na tym świecie ludzie, z którymi można pogadać o czym innym poza alkoholem czy głupawymi serialami. :)

Gość gość
Do Piotra, Proszę bardzo i nie ma za co. Ja również dziękuję i wzajemnie życzę mile spędzonych świąt. Może się tutaj jeszcze zgadamy :-)