Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawyciekawy

Dziewczyny wasz idealny facet jak powinien wyglądać

Polecane posty

Gość ciekawyciekawy

Mówię o budowie ciała ile wzrostu jaka waga , oczy itd , jak powinien się ubierać ..

Gość gość
Sa rozne gusty.

Gość ciekawyciekawy
i właśnie te gusta mnie ciekawią

Gość gość
Każda kobieta chciałaby wspaniałego mężczyznę, który byłby wręcz idealny, czyli wykształcony, miał umięśnioną i szczupłą sylwetkę, miły, umiejący się wysłowić, rozrywkowy, z poczuciem humoru i najlepiej dobrze sytuowany. Prawie każda szuka takiego, aby był idealnym mężem i wzorowym ojcem, który zawsze zapewni byt rodzinie na wysokim poziomie i będzie wiernie kochał swoją żonę. Niestety ideałów nie ma i szukanie takich mężczyzn jest stratą czasu, który dość szybko ucieka. Wyobrażenia, że mężczyzna powinien właśnie taki być, biorą się z wymyślonych historyjek, nieprawdziwych seriali, a także reklam, w których pokazuje się wręcz idealny świat.

Gość ciekawyciekawy
....

Gość Pedofill
Nie prawda bo ja taki jestem ! Tylko mam jedną taką małą słabość, ale to nie ważne,

Gość gość
ksiaze na bialym koniu :D

Gość gość
"Każda kobieta chciałaby wspaniałego mężczyznę, który byłby wręcz idealny, czyli wykształcony, miał umięśnioną i szczupłą sylwetkę, miły, umiejący się wysłowić, rozrywkowy, z poczuciem humoru i najlepiej dobrze sytuowany. Prawie każda szuka takiego, aby był idealnym mężem i wzorowym ojcem, który zawsze zapewni byt rodzinie na wysokim poziomie i będzie wiernie kochał swoją żonę. " No proszę, tylko nie KAŻDA KOBIETA! Z tego wszystkiego to ja się tylko z wiernością zgadzam- mnie tam zawsze pociągali faceci niezbyt przystojni, chudzi i nieumięśnieni, takie szczypiorki;) Poczucia humoru nie wymagałam, chyba że "brytyjskie", zjadliwe lekko, sarkastyczne. Wykształcenie jest ok, ale nigdy nie patrzyłam na to, raczej na to czy dana osoba jest inteligentna, ma jakąs wiedzę, można z nią pogadać na różne tematy- a do tego nie trzeba profesury, budowlaniec też może być ciekawą osobą. Rozrywkowy-brr, ja jestem socjopatką, więc szukałam kogoś wycofanego, spokojnego, nie przeszkadzały mi skłonności do melancholii cz brak bujnego życia towarzyskiego, raczej zawsze mnie drażnili rozrywkowi imprezowicze. Wolałaby, zdecydowanie samotnika łażącego po górach czy lubiącego czytać, niż paralotniarza/tancerza/dyskotekowicza/itd. A do tego dobrze sytuowany- nie, nie. Nie mówię, że odrzuciłabym kogoś zamożnego, ale wolałabym dochodzić do wszystkiego razem, własną pracą dołożyć coś od siebie, zadbać o siebie sama, niż uwiesić się na bogatym facecie, który zapewni mi życie na poziomie- czułabym się wręcz mało wartościowa, że nie zawdzięczam czegoś swojej pracy. I tak włąśnie wyszłam za mąż- za przysłowiowego gołodupca z ciężkim humorem, samotnika, inteligentnego, kompletnie nierozrywkowego domatora i jestem szczęśliwa niezmiernie:) A że mąż gołodupcem zostać nie zamierzał, więc oboje ciężko pracujemy i dorabiamy się wspólnie, wtedy nawet błahy zakup kubków cieszy:)

Gość gość
A co do wyglądu- wiem, jestem dziwaczna, ale jakbym miała do wyboru Nicka Cave naprzeciw Brada Pitta czy Leonardo Di Caprio- Cave wygrałby zdecydowanie, pomimo że przystojny nie jest mówiąc obiektywnie;) Za to jest cholernie pociągający- to mroczne, inteligentne spojrzenie, mimika, tajemniczość, ironia w wypowiedziach... Cóż poradzę, że nie pociąga mnie tyle konkretna uroda, co zestaw wymienionych przeze mnie cech.... Brzydal też może być seksowny, i to jeszcze jak!

Gość gość
Jak Kunta Kinte i miec duuuuuzo kasy:-)

Gość gość
Wzrost ok 180, szczupły, lekko umięśniony, byle nie napakowany, ciemny blondyn. Ubiór normalny,w g własnego stylu. nie do zaakceptowania jest dres z targu, stare brudne papcie albo metroseksualny, wystylizowany oblech.

Gość gość
hehehe :D seksowni sa... :D cala czworke bym przeleciala...:)

"miał umięśnioną i szczupłą sylwetkę" x x To szczupłą czy umięśnioną?

Gość pntlt zmulony o poranku
Podobal mi sie sie wpis o wspolnym dorabianiu sie i o chodzeniu po gorach ... Fajnie gratuluje i zycze szczescia . I zeby wam ognisko nie zgaslo.

Gość gość
Nie moze byc zniewiescialy. Zakladac nogi na noge. Miec c***owatego glosu. Szykowac sie dluzej niz ja do wyjscia. Byc wychudzony lub przesadnie gruby. Byc za niski abu za wysoki. Tak najlepiej 177 do 187 cm