Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę spać

Polecane posty

Gość gość

Moja podopieczna nie śpi , chodzi po całym domu i robi porządki w szafkach .

Gość gość
Walijski ja patelnia

Gość Pomylka
Walnij*

Gość Pomylka
I jak poszła spać?

Gość gość
Teraz myje głowę

Gość gość
Ja tez nie moge spac.Duzo pracuje na nocne zmiany i organizm mi sie poprzestawial.Polozylam sie o dwunastej w nocy.Obudzilam o trzeciej po dziwnym snie i juz zasnac nie moge:-(.Wszystko wydaje mi sie beznadziejne.

Gość gość
opowiem Ci o jednej nadziei: jest nadzieja na coraz dłuższy dzień i to bardzo realna i nieodwracalna :) może dziś zaświeci słońce

Gość gość
"Ja tez nie moge spac.Duzo pracuje na nocne zmiany i organizm mi sie poprzestawial.Polozylam sie o dwunastej w nocy.Obudzilam o trzeciej po dziwnym snie i juz zasnac nie mogesmutas.gif .Wszystko wydaje mi sie beznadziejne." Hah, to identycznie jak ja... nocki strasznie rozwalają organizm, ostatnio śpię po 6 godzin na dobę, a i tak budzę się w weekendy o 3-4 w nocy, po 3 godz snu, i klapa...po poludniu znow 2-3 godzinki, dzień rozłożony całkiem.

Gość gość
masz i tak szczescie ze twoja podopieczna tylko sobie chodzi a jak by tak wziela patelnie i ci nia prz yj******* ?

Gość gość
HAA HA HA !

Gość gość
Tak,ta szansa na dlusze dni trzyma mnie przy zyciu.Szczegolnie ze u mnie na polnocy dzien trwa trzy godziny Wiec organizm to juz wogole wariuje z braku swiatla i zupelnie nie wie ktora godzina.Ale przesilenie juz bylo dwa dni temu no i teraz juz leci z gorki :-).Moze jak sie jasno zrobi to bede lepiej funkcjonowac pomimo nocnych zmian.Ale zobacze jak to bedzie gdy u nas nie ma nocy:-).Moze tez bede zle nocki znosic.Ta prace mam od pol roku a na nocne zmiany w grafiku pracuje od trzech miesiecy i marnie to znosze:-(.

Gość gość
O matko, to mocno na północ Cię zawiało:) Ja też na północy, ale trochę mniej, dzień u mnie trwa 4.5 godziny obecnie, tyle że wtedy to ja usiłuję spać po nocce, więc też żyję jak krecik. Trzymaj się, niedługo będziemy narzekać na nadmiar światła:)

Gość gość
dziewczyny, te z dalekiej północy, a może sobie w te długie ciemne dni zafundujcie fototerapię, to ponoć pomaga przetrwać w lepszym stanie

Gość gość
No wywialo mnie wywialo.Ale w sumie to mamy tak samo bo i tak spimy jak sie szarowka na dworze robi-czyli dzien.Myslalam nad fototerapia.Musze sobie taka lampe kupic.W zeszlym roku chodzilam troche na solarium.Troszke pomagalo ale szkoda mi skory.No i juz nie zasne.Nie ma mowy.Chyba wstane z lozka i pojde wigilje szykowac na wieczor.Zycze Wam wszystkim Wesolych i Spokojnych Swiat.Spelnienia marzen.Zyczliwosci.No i slonca w zyciu :-))).

Gość gość
Powodzenia, północna koleżanko, też chyba zaraz zacznę jakieś krokiety smażyć albo rybkę po grecku robić, bo już nie zasnę. Wypocznij dobrze przez te święta, zrelaksuj się i pokorzystaj choć z tych 3 godzin światła:) Zdrówka i byle do wiosny, szybko zleci!

Gość gość
Ja juz wczoraj salatke zrobilam.Pokleilam pierogi i bigosu zrobilam.W tym roku mialam szczescie bo w azjatyckim sklepie pokazaly sie polskie kiszone ogorki i kiszona kapusta:-))).Ciesze sie tez na rozdawanie prezetow bo kupilam synowi wymazony smartfon.A on sie nie spodziewa.Juz nie moge sie doczekac jego radosc***ojde tez na spacer z psem jak sie jasno zrobi:-))).No i jak mi duzo dalo popisanie z wami.Juz mam lepszy humor i dolek znikl :-).Bedzie dobrze,byle do wiosny a po Bozym Narodzeniu to juz z gorki:-).

Gość gość
probowalam fototerapii, zero efektu.