Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z portalu randkowego okazał się zwykłym ruchaczem

Polecane posty

Gość gość
fakt steczkowska, górniak, wolszczak, cielecka, są już grupo po 40-tce, no po prostu STARE TORBY:D

Gość gość
ale wolszczak juz staro wyglada nie powiecie,ze nie? Steczkowska tez

Gość gość
30 lat u kobiety to dużo. Nie ma co się oszukiwać. Kobiety są kobiece dużo wcześniej niż mężczyźni męscy. 18 letnie kobiety są uważane za kobiece a 18 "mężczyźni" stanowczo nie! Kobiety szybciej zaczynają ale szybciej kończą zaś mężczyźni później zaczynają i później kończą z racji też tego, że czego innego płeć przeciwna oczekuje od każdego z nich.

Gość gość_Autorka
"ciśnienie na faceta" jak to zostało uroczo określone, nie wynika ze świadomości wieku, ale z naturalnej potrzeby dzielenia z kimś życia, którą to potrzebę posiada się również w wieku lat 20-stu:), a że 2 lata jestem "singielką" fajnie byłoby, kogoś poznać....gdybym miała parcie na faceta, mogłabym sie już ochajtać przynajmniej 3 razy:), bo miałam takich adoratorów, z bardzo dużym parciem na TE sprawy:)

Gość gość
ciśnienie na faceta" jak to zostało uroczo określone, nie wynika ze świadomości wieku, ale z naturalnej potrzeby dzielenia z kimś życia, którą to potrzebę posiada się również w wieku lat 20-stu , a że 2 lata jestem "singielką" fajnie byłoby, kogoś poznać....gdybym miała parcie na faceta, mogłabym sie już ochajtać przynajmniej 3 razy , bo miałam takich adoratorów, z bardzo dużym parciem na TE sprawy xxxx ale Ty bzdurzysz oo matkooo:-P naturalna potrzeba dzielenia z kims zycia pojawia sie z czasem a wiec z wiekiem, w wieku 20 lat nie ma sie takiej potrzeby, ma sie potrzebe nachlac, zarwac panienke,wyhaczyc ogiera, bawic sie a nie dzielic z kins zycie. Parcie masz bo ja sie parcia nie ma to sie nie zaklada kont na portalach randkowych. Ja np nie mam:-P a jestem w Twoim wieku wiec czemu?:-P:-D

Gość gość
u kobiet 30 lat to wiecej niz 30 u faceta to prawda a wynika z procesu dojrzewania i funkcji jakie obie plcie sprawuja w zyciu. I dlatego latwiej znalezc35-40 letniemu facetowi kobiete niz 30-35 letniej kobiecie faceta

Akurat wiek tutaj nie ma większego znaczenia i dyskusja w jakim wieku jest się starym czy wygląda się staro jest po prostu bezcelowa. Faktem jest że młode dziewczyny teraz chętnie wiążą się z facetami po 30 stce ale to nie znaczy wcale że kobietom w tym wieku braknie partnerów bo niektórym facetom zależy na dojrzałośc***artnerki. Jeżeli kogoś intryguje nie tylko młode ciało ale fajna osobowość, ułożone poglądy na niektóre sprawy, dojrzałe podejście do życia itd to kobieta po 30 częściej spełnia te przesłanki. Sex też jest po 30 stce zdecydowanie lepszy w wielu przypadkach. Oczywiście nie można tego generalizować na wszystkich.

Gość gość
gość u kobiet 30 lat to wiecej niz 30 u faceta to prawda a wynika z procesu dojrzewania i funkcji jakie obie plcie sprawuja w zyciu. I dlatego latwiej znalezc35-40 letniemu facetowi kobiete niz 30-35 letniej kobiecie faceta x Zaś w przypadku osób młodych do ok. 25 lat dużo łatwiej znajdzie kogoś kobieta niż mężczyzna

Gość gość
jonatan mlode dziewczyny wiaza sie z facetami po 30.... to w koncu 30 to wg was duzo czy malo? wczesniej bylo malo a teraz wg tego co pisal to duzo! sam juz nie wiem jak to widzicie:-D i nie przesadzajcie 30 lat to jeszcze zaden dojrzaly, zwykly glupol ktory mysli,ze cos tam wie a prawda jest taka,ze po 24-26 urodzinach juz niewiele sie zmienia a 30 latki to tez glupki, ja jestem przykladem:-D

Gość gość
Takie jak Ty to naprawdę żałosne istoty..szukanie przystojniaka bo to wyższa półka a potem płaczecie że niewierny zdradza chodzi mu o seks..żałosne..a gdyby napisał do Ciebie brzydki ale stabilny wierny i dobry chłopak spławilabyś go w niecenzuralnych słowach..wy wszystkie jesteście tak samo żałosne tak te p********e święta

Gość gość
gość gość u kobiet 30 lat to wiecej niz 30 u faceta to prawda a wynika z procesu dojrzewania i funkcji jakie obie plcie sprawuja w zyciu. I dlatego latwiej znalezc35-40 letniemu facetowi kobiete niz 30-35 letniej kobiecie faceta x Zaś w przypadku osób młodych do ok. 25 lat dużo łatwiej znajdzie kogoś kobieta niż mężczyzna xxx tak bo laski sa w tym wieku madrzejsze, nie bawi ich strzelanie z procy czy byle plaistation:-D

Gość gość
Zaś w przypadku osób młodych do ok. 25 lat dużo łatwiej znajdzie kogoś kobieta niż mężczyzna xxx tak bo laski sa w tym wieku madrzejsze, nie bawi ich strzelanie z procy czy byle plaistationsmiech.gif x znajdzie bo wtedy faceci maja ochote je roochac

Gość gość_Autorka
tak, tak, wszystkie jesteśmy baznadziejne:))) juz pisałam, ze nie szukam pakero z tatuażami i fotkami z gołą klatą, ten wyglądał na przystojnego, ale normalnego:) tyle zostało tu napisane o tym, jaki to seks jest ważny, jaki to element człowieczeństwa:D to nie widze powodu, dla którego maiałbym z ntego rezygnować, czukając brzydkiego, ale "stabilnego "faceta :D Jak pisałam wcześniej trafiłam na dóch takich "wiernych", którzy prawie mi się oświadczyli, ale nie szukam faceta reproduktora, którego potem kijem nie bede mogla tknąć z obrzydzenia:D

Gość gość
Kijem to ciebie bym nie dotknąć pustaku p********y dzięki Bogu że takie idiotki trafiają na równie głupich jak one bo przynajmniej nie ranią normalnych ludzi..założe się że jesteś blondynka tępy pustaku

Gość gość
Nawiązywałam kiedyś znajomości z facetami w sieci, ale to była jedna wielka strata czasu :D tutaj częściej niż w rzeczywistości można spotkać "odrzuty"- różnych wykolejeńców... Bo normalny facet jest rozchwytywany w szkole, w pracy, w swoim kręgu znajomych i nie musi szukać w necie...

Gość gość
oj autorko widze, ze trudno bedzie Ci takiego faceta znależć, nie dlatego, że oni nie istnieją, bo istnieją (mam paru takich znajomych), ale dlatego, że są przeważnie zajęci.. co prawda jesteś jeszcze w maire młoda i 30-latkowie samotni fajni jeszcze są, ale prawda jest taka, ze jest ich coraz mniej i moze ci sie już niepofarcić, a widze, ze wymagania estetyczne to Ty masz, chcoć jak sama jesteś laska to czukaj sobie przystojniaka, a co:P

Gość gość_Autorka
haha, Wesołych świąt dżentelmenie, który z okazji Świąt tak ładnie mnie zwyzywał:) wylewaj swoje frustracje zapuszczony faceciku:) dbam o siebie, jestem wykształcona, na tyle, ze moge jeszcze pokryc kredyt na mieszkanie z wlasnych zarobków, wiec faceciku z cienkim fiutkiem wracaj do pracy na magazynie, bo zamkną ci tesco:D NIGDY nie spojrzę na takie zera jak TY niestety:)

Gość gość
Jeżeli kogoś intryguje nie tylko młode ciało ale fajna osobowość, ułożone poglądy na niektóre sprawy, dojrzałe podejście do życia itd to kobieta po 30 częściej spełnia te przesłanki. x Nie sprowadzaj wszystkiego do jednego

Gość gość
24.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Nawiązywałam kiedyś znajomości z facetami w sieci, ale to była jedna wielka strata czasu smiech.gif tutaj częściej niż w rzeczywistości można spotkać "odrzuty"- różnych wykolejeńców... Bo normalny facet jest rozchwytywany w szkole, w pracy, w swoim kręgu znajomych i nie musi szukać w necie... x Dla ciebie normalny facet to tylko ciacho z okładki albo *****cz- nie mamy o czym rozmawiać

Gość Majniga
a ja napiszę tak : byłam w 6 - letnim związku z mamisynkiem który wybrał rzecz jasna mamusię i od roku jestem z cudownym , kochanym facetem ... poznanym przez neta. Ale żeby go poznać musiałam poznać niejednych zboczków i tych z wirtuala jak i z reala :P

Gość gość
Jest wielu fajnych facetów tylko większość kobiet ma zwichrowany obraz "fajnego" mężczyzny

Gość gość
Ghyyhyy

Gość gość
dopis w profilu ze sex dopiero po ślubie to odpadna *****cze i sostanie tylko wartościowy faceci

Gość gość
a później założysz temat "mój mąż nie chce sie ze mną kochać"

Gość gość
Jak ma naimie Jacek pieknie mowi i jest z Wrocławia to uwazajcie krąży po niecie i portalach randkowych

Gość Jacek z Wrocławia
Widzę, że panie miło wspominają znajomości ze mną.