Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z portalu randkowego okazał się zwykłym ruchaczem

Polecane posty

to fakt, czasem na pierwszym spotkaniu po prostu nie mozna sie powstrzymac... :D i konczy sie jak to zwykle... :D:D:D:P hehe... :)

Gość gość
pixiee "seks na drugiej randce to element człowieczeństwa" ale żeś gruchąnął dzieciaku , jak gołąb na parapet xxx niezle to sobie posklejalas:-D:-D:-D moi drodzy seks jest czyms naturalnym wsrod zdrowych,normalnych, nieinternetowych:-D ludzi. To cos dzieki czemu moze Nas byc wiecej,cos czego kazdy potrzebuje, cos co daje szczescie, poprawia nastroj,dodaje pewnosci siebie i uroku nawet;-) Wiec sory ale ja nie wiem o co wam loto???:-D

Gość gość_Autorka
i tu niestety brak znajomości kobiecej psychiki się kłania, nie znam znadnej babki, dla której seks z praktycznie obcym, nawet super przystojnym facetem byłby przyjemnością, kobieta musi choć trochę poznać faceta, nawiązać chociaż "niteczkę" emocjonalnego porozumienia, mnie nawet te pocałunki nie sprawiały jakieś super przyjemności, bo pomimo, ze facet przystojny, to moje emocje w stosunku do niego były jak tabula rasa

a powiedz mi jeszcze, bo musze leciec juz do kuchni, o czym wy w ogole rozmawialiscie na tych "randkach"..?

Gość gość
kobieto, mam zone, corke i dwie kochanki Ty sie juz o moja znajomosc kobiecej psychiki nie boj:-D porozumienie emocjonalne,musi byc to podstawa i skoro takiego nie wzbudzil to nie umial wiec moze nie taki roochacz z niego? Ja i tak mysle,ze problem jest z Toba:-P

Gość gość
jak kobieta wybiera złego faceta to będzie zdradzana jak dobrego to nie będzie zdradzana proste

Witam. Przykre co pisze autorka,ale prawdziwe.Wręcz faceci są przez kobiety przywyczajani-iz na pierwszej już czy drugiej randce jest sex.Stąd jego tupet i zapewne zdziwienie-że Ty odmawiasz. Ale wczesniej żadna mu się nie oparła,stąd bez ceregielów zabierał sie do konsumpcji. A topik nie ma wiernych facetów sama przeczytałam.Jest jakas chora osoba która nieustannie pisze jakies prostackie brednie,ale jej nie warto powaznie traktować,bo to chyba chora psychicznie.Natomista warto wczytac się w wypowiedzi innych osób,i naprawdę mozna się nad tym zastanowić.Oczywiście nie popadac w skrajnośc że każdy zdradza,ale......coś w tym jest,facetowi mozna ufać ,ale koniecznie sprawdzac. Autorce zyczę szczęścia w poszukiwaniach :)

nawet nie ma szans zebys sprawdzala...?:) dziewczyno przeciez on cie moze zdradzic w windzie i nigdy sie nie dowiesz i nie sprawdzisz... :P

Tak,tez prawda.Może wszędzie to zrobić.Tylko niektórym kobietom udaje się w pore to odkryć.I w tym cała sztuka jak to robić,jak to najszybciej odkryć....

Te naturalne czynniki o których tutaj niektórzy przekonują są naturalnie uwarunkowane i inaczej odbierane przez kobiety i mężczyzn z oczywistych powodów. Facet: Głównym jego celem jest zaspokojenie swojego popędu płciowego... sprawa ważna z powodu potrzeby przedłużenia gatunku i poczęciu nowego życia, nie potrzebuje większej więzi żeby uprawiać sex ale wybiera odpowiednią partnerkę (tzw pociąg) w taki sposób żeby donoszenie ciąży i karmienie dziecka było jak najbardziej prawdopodobne (kobiece kształty, piękne piękne piersi, szerokie biodra). Kobieta: Szuka emocjonalnej więzi dlatego że chce mieć pewność że po zapłodnieniu facet zapewni jej byt co pozwoli na spokojne wychowanie dziecka... Sprawa oczywista i naturalna. Dlatego musi upewnić się zanim pójdzie do łóżka że facet jest odpowiedni. Oboje powinni się bardzo dobrze uzupełniać facet powinien rozumieć swoją rolę i zrobić wszystko żeby kobieta czuła się przy nim dobrze i pewnie zanim pójdzie do łóżka. Kobieta kiedy już zaufa powinna się postarać zrozumieć potrzeby faceta... Sex nie powstał dla przyjemności czy sportu ;)

Gość gość
co do fałszywych foek, mój były mąż nadal zamieszcza fotę sprzed 15 lat :D Tą samą która była już nieaktualna jak mnie poznawał :D

Gość gość
oh ohh jakie wy skrzywdzone:-(:-D dajecie na pierwszej i tak nas uczycie a potem to staje sie dla nas standardem:-D kuzwa a czego wy chcecie w necie? normalnie tak nie jest choc bywa ale wiadomo kto szuka w sieci. Wybrakowane elementy, babki takie jak autorka ktora sie obudzila za pozno, faceci ktorzy nie chca sie wiazac, ludzie ktorzy sa nieatrakcyjni dla ogulu, odrzuceni z jakis powodow itd. Zobaczcie jak internauci gadaja, co sie dla nich liczy tylko doopa i cycki a dla lasek 190 cm i 25 w majtach:O Ale co sie dziwic tak sie dobierajac unika sie kolejnych niepowodzen, schowani za monitorem dobieracie sie na podstawie wad i zalet czyli glupot, bo normalnie dobiera sie na podstawie charakterow a cala reszta to dalszy plan

Gość Ananika to ja
Jonatan-moge skopiowac to co napisałes do topiku nie ma wiernych facetow? zgadzam sie z toba

Gość gość
ogółu:O

Gość gość_Autorka
a czy to ma jakieś znaczenie o czym rozmawialiśmy? o wszsytkim o naszej pracy, rodzinie, zainteresowaniach, polityce itp. byłoby fajnie, gdyby rozwijało się to naturalnie swoim torem, tylko on wszystko popsuł

Gość Ananika to ja
Jonatan skopiuje :) Pytałam Cie grzecznie:)

Gość gość
jonatan gadasz dobrze ale to teoria taka z ksiazki a w zyciu w gre wchodzi czynnik ludzki wiec o kant stolu ta teoria mimo,ze dobra

Ananika to ja Kopiuj nie ma problemu :) ale na szybko to napisałem i niezbyt składnie. Jakbym wiedział że będzie kopiowane lepiej bym się postarał :D

Gość gość
Cześć Autorko:-) wiesz ja miałam całkiem nie dawno bardzo podobną sytuację. Tylko, że facet jest starszy ode mnie. też chciał tego samego. Pocałował mnie pod przymusem. Później szukał kontaktu, ale jak mu powiedziałam w delikatny sposób, ze nie to przestał się narzucać. Mało tego w mojej obecności adorował inną kobietę. Ona raczej tego mu nie odwzajemniała. Spoglądał tylko co chwila czy ja to widzę. Chyba patrzyłam na to z nie tęgą miną, bo jego pogodna twarz przeszła w całkiem poważną. Pewnie chciał mi udowodnić, że jestem nikim....

Gość Ananika to ja
Jonatan napisales pieknie.dokladnie to co wiemy,co nauka mowi.I bez wzgledu czy jestem kobieta cyz nie-takie s aprawda,takie realia w których przyszło nam razem zyć.A co dostylu-daj na luz.Jak tam poczytasz-to żenujące,chamskie sa niektóre wypowiedzi.Więc niczym się nie przejmuj.Twoja wypowiedx na tamtym topiku-to będzie perełka klasy,kultury i poprawności stylistycznej;)

Gość gość_Autorka
na pierwszej, drugiej randce? no to ja chyba jakimś wyjątkiem jestem:) jak zdarzyło mi się chyba na 4 to miałam wyrzuty sumienia:)

Tak czynnik ludzki ale widzicie sami do jakiego wymiaru ten czynnik ludzki jest sprowadzany, kiedy wymaga się od kobiety żeby na pierwszej randce się oddała i była jeszcze z tego zadowolona że jakiś buchaj się na niej wyżył... bo mamy przecież równouprawnienie... to są dopiero bajki które o kant stołu powinno się rozbić... Piszecie że to przecież przyjemność dla obojga... ciekaw jestem na ile dbacie o tą przyjemność dla obojga w swoich długotrwałych związkach... Tutaj pewnie wiele kobiet mogło by zabrać głos i opowiedzieć jacy z Was wspaniali kochankowie...

Gość gość
"Dlatego musi upewnić się zanim pójdzie do łóżka że facet jest odpowiedni. " x Jak lecicie na nieodpowiednich facetów to wasz problem. Facet widać nieodpowiedni i zachował się odpowiednio do swojej natury.

Gość gość
bo wiesz Autorko, to są te "stare" 30 letnie kobiety, co nie mają na co czekać, jak ktos to określił :D

Gość gość
30letnie kobiety stare? Jakis męski burak się odezwał.nie sluchaj tego debila autorko.

Gość gość
wiecie, tacy internetowi dziwakowie:-D nie chca sie przed soba przyznac uciekajac do neta, rozmawiac o tym co oczywiste tez nie beda, widac to po was ale jesli nie chcecie podjac tematu tak sami w sobie i przyznac,ze nie wszystko jest ok to nic sie nie zmieni. Autorka nadal bedzie szukac***pytac...WHY...:-D inny bedzie walil teoriami a i tak zostaniecie w sieci. Wesolych internauci nic tu po mnie, gadajcie zdrow i oby sie wam trafilo jak kurze ziarno;-) jonatan a Ty co facet nie jestes? tak wysmiewasz jacy to z nas kochankowie:O nie mowi sie tak bo sam sobie gola strzelasz. Ile miales kobiet? Dobrze,ze Ty im sprawiasz mega przyjemnosc na innych nie patrz!

Gość gość
o sobie też rozmawialiśmy, swojej pracy, rodzinie czy przygodach na tym wspaniałym portalu:) 30-latki były stare może 20 lat temu, ale żyjemy w XXI wieku i obyczjowość się zmienia, teraz 30 latki wyglądają jak 20-latki, ja wyglądałm na 25 podobno :P oczywiście 40 letni buhaj jest zawsze młody i piękny i może rwać nawet 18 nastki:), a 30-latki do piachu:D

Gość gość
i stare w przenosni ciemni ludkowie:-P poza tym 30 lat to i tak juz nie pierwszej mlodosci, co sama zauwaza majac cisnienie na faceta....czyzby juz pozno bylo mimo,iz taka mlodziudka ta autorka?:-D