Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego młody bóg jest lepszy od starego ciesli czy próba dyskusji nad

Polecane posty

Gość gość

tym, czemu kobiety, idąc za przykładem maryi, kochaja dziecko bardziej od męża. czas - start. ;-DD dlaczego w dniu Bożego narodzenia macie w d***e jak długo ona rodziła i w jakich warunkach, w jakiejś stodole, co? interesuje was tylko dziecko,a amatka już nie;-// Wy dziś śledzik, a ona 2014 lat temu o tej porze miała już rozrywające d**ę skurcze i nie miała czasu na pierniki, zresztą by jej nie dali, bo do pierników się piwa używa, a karmiaca nie powinna;-///

Gość gość
A tak poza tym wszyscy zdrowi?

Gość gość
Heloiza wyluzuj

Gość gość
nie wiem ale chyba każda kobieta przeżywa to samo, na pewno dzisiaj też jakieś urodzą, więc o co ci chodzi?

Gość gość
no tak, zdrowie najważniejsze to taki ironiczny tekst nawet jak system siada, kuchenka gazowa wybucha, bezrobocie, bieda aż piszczy, mąż zdradza, ale najważniejsze , że wszyscy zdrowie tak sam0- najwazniejsze dziecko i jego uśmiech, chocby świat pękał na pół i dziecko kocha się również bardziej, nawet jak s*******n, a mąż ulozony miły facet, któremu rodzice wpajali skromność i liczyli, że ktoś to należycie doceni;-/ wesołych świat, wam życze zdrowego seksu,a awaszym dziecom, by pożygały się od czekolady jak świnie, juz widze jak całe śiwęta z myslą o dzieciach zostały zrobione, wszystkie przenty wszystko dla nich, jakby innych nie było, brrr...a te łajzy latają wokół stołu robiąc pisk a i tak c***a doceniają

Gość gość
Nieprawda, że każda tak samo. Jak się rodzi ze znieczuleniem to jest komfortowo.

Gość gość
uważasz, że dzis w szopie urodzi jakas kobieta? Moj boże, czyli tak jak sądziłam- sytuacja kobiet od ponad 2000 lat pozostaje niezmienna;-((

Gość gość
ja z braku zdrowia i ciagłych pogorszeń popełnię samobójstwo a ty uważaj, żeby i tobie i zdrowie nie wysiadło skoro dotąd masz takie końskie.

Gość gość
W szopie, na ulicy w Kabulu, w afrykańskim buszu, wszędzie może się zdarzyć. Polscy lekarze zabrali rodzącą dziewczynkę do szpitala z chodnika, afgańczycy oskarżyli ich o porwanie.

Gość gość
Bóg nienawidzi, zapomniał albo go nie ma. Są tylko ludzkie urojenia.

Gość gość
Ja tam preferuję starszych :-) Cieśla ma dobre, mocne ręce a przy okazji delikatny :-) A religia mnie nie obchodzi i wisi.

Gość gość
młody bóg ma slodkie male rączki i dobrze, że mamusia go kocha ale spracowane dlonie cieśli wołają o szacunek i pełne czc***ocałunki to inny rodzaj uroku, miłości i w ogóle, więzi czego Maryja nie rozumiala? a kobiety współczące wzorujące się na maryi? o co im chodzi? czemu zawsze tylko te male rączki pulchne, ale które nic nie zrobimy tak je wzruszają, a ręce męża sa pomijane?