Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wagawaga

ZNAK ZODIAKU WAGA

Polecane posty

Gość wagawaga

Wagi jakie jesteście?

Gość gość
Jestem wagą. Jestem bardzo dokładna, szcegółowa, nigdy się nie spoźniam, jestem bardzo słowna. Bardzo oszczędna. Z wad - krytyczna wobec innych i czepialska

Też jestem wagą. Jaki jestem? Nerwowy, odpowiedzialny, sprawiedliwy, obiektywny, wymagający wobec siebie i innych i przede wszystkim racjonalny więc wszelkie zabawy w horoskopy, zodiaki i inne zabobony uważam za śmieszne.

Gość autorka12332
dareios ! jestem taka sama :) choleryczka jestem straszna:) odpowiedzialna sprawiedliwa i obiektywna. a jak w zwiazkach jak sie sprawdzacie w zwiazkach?

Gość gość
waga kobieta super :D jako afcet rozrzasc o kant d***, totalni egosici i aktorzy

Gość monna11
Odpowiedzialna aż za bardzo ;-/ i zawsze obiektywna i sprawiedliwa :) Zbyt poważna na swój wiek

Gość autorka12332
monna ! tak! wszyscy moi najomi mowia mi ze zachowuje sie jak 40latka a mam 22 :)

Gość gość
Wagi są samolubne i egoistyczne, zapatrzone w siebie.... Moim zdaniem to negatywny znak. Faceci spod wagi z którymi miałam do czyneinia kochają kolekcjonować kobiety, nie mają zahamowań przed podrywami nawet jak są w zwiazku. Zdradzacze :(

Gość autorka12332
mialam stycznosc z facetem waga. nieczuly twierdzil ze nie umie okazywac uczuc. a znowu ja Waga jestem bardzo uczuciowa

Gość gość
No właśnie do kobiet wag nic nie mam :) Tylko ci faceci spod wagi są okropni :O Tak jak mówisz nieczuli, czasami wręcz gburowaci, fałszywi, oszusci, zdradzacze, samoluby... Nic dobrego o nich nie mogę powiedzieć :O

Gość monna11
autorka1233 a skąd jesteś? Oj tak kobiety wagi są aż zanadto uczuciowe. Chciałabym być czasem zimna ale nie umiem :-(

Gość gość
znalam 2 facetow waga jeden manipulant,durny i skapy drugi dzentelmen, obaj mieli problemy z nauka ale potrafili przypodobac sie kazdemu, kobieta waga zmienna, humorzasta czasem wredna, szczera uprzejma sprawiedliwa elegancka

Gość gość
Ja jestem wagą i szczerze mówiąc mam dość swojego charakteru :p Jestem koszmarnym leniem, mega egoistką, marzycielką, wieczną optymistką (ale w złym kierunku - coś w stylu olewactwa) i masakryczną królewną :p Imprezowiczka i hedonistka. Żeńska odmiana Piotrusia Pana. Jednak nie wiem czy ma to związek ze znakiem zodiaku - mam faceta, który również jest wagą, co więcej - urodził się w ten sam dzień, w tym samym roku co ja, a jednak jest kompletnie inny niż ja. Pracowity, uczciwy, bezlitośnie szczery, potrafi rozmawiać na każdy temat, o uczuciach również - czego ja unikam. W zasadzie łączą nas jedynie upodobania kulinarne :D Co ciekawe - wcześniej miałam do czynienia z dwoma facetami również urodzonymi w ten sam dzień, tylko w różnych latach. Każdy jeden był zupełnie inny jeśli chodzi o charakter, łączyło ich tylko to, że byli niesamowicie pociągającymi blondynami :D Z tymi poprzednimi nie wyszło, bo jeden był właśnie kolekcjonerem i niewiarygodnym kobieciarzem, drugi z kolei jeszcze bardziej zamknięty i nieśmiały w kwestii uczuć niż ja. Dopiero z tym trzecim coś się udaje póki co...choć nie jest blondynem ;)

Gość gość
czyli horoskop to bzdura bo do mnie to też pasuje a nie jestem waga