Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustka w duszy

Powiedziałam mu że jestem dziewicą a on obraził mnie na wszelkie możliwe sposoby

Polecane posty

Gość pustka w duszy

Zapytał po co go przez cały ten czas zwodziłam i okłamywałam, a na końcu powiedział, że jestem dziecinna i żebym sobie znalazła kogoś w swoim wieku z kim będę mogła trzymać się za rączkę i lepić babki w piaskownicy. Dodał jeszcze, że nic nie wiem o życiu, ludziach i związkach. :o Czy dziewictwo w dzisiejszych czasach to naprawdę taki balast za który należy potępiać?

Trafiłaś na kretyna. W sumie dobrze, że tak się skończyło, wyszło szydło z worka i nie masz czego żałować :)

Gość pustka w duszy
Też tak myślę, aczkolwiek kretynem wcale się nie wydawał, a dorosłym, inteligentnym, poukładanym mężczyzną.

Gość gość
tez uslyszalam podobne teksty od pierwszego faceta, troche pozno zaczelam (mam 23 lata) i zrazil mnie do zwiazkow i wspolzycia, w pewnym wieku juz chyba za pozno na to :/ poddalam sie

Gość gość
Dokładnie. Co za d**ek bez krzty wychowania!!! Mój facet skakał z radości, że byłam dziewicą i czekał na mnie tyle czasu, ile potrzebowałam!!! Palant. Kopnij,go w 4 litery, nie zasluguje na Ciebie! A potem faceci gadają, że dziewic już nie ma...

No właśnie, wydawał. Można być inteligentnym, ale kretynem w sprawach życiowych. Nie am co się zrażać do mężczyzn, po prostu facet ma nierówno pod sufitem :D Zdarza się.

Gość gość
To ile on mial lat acile ty?

Gość pustka w duszy
Ja mam 21, on 33.

Gość gość
Juz wiesz jak prawiczki sa traktowane

Gość gość
napisłbym coś od siebie, gdyby tylko ta BAJECZKA, była prawdziwa. A tak swoją drogą, Nie macie co robić w Wigilję? Kafe-fowe chochliki :P Wesołych Świąt 🖐️

Gość smutna dziewica
ja cale zycie dostaje od facetow krzywe spojrzenia, krytyke, ocenianie, ponizanie, obrazanie, wysmiewanie przede wszystkim za bycie dziewica. faceci nie chca dziewic, oni nimi gardza, wola k********y i latawice, te jakos na zainteresowanie facetow i samotnosc nie narzekaja.:(

Gość smutna dziewica
spotkaliscie kiedys samotna, nieszczesliwa k*****e? nie ma takich, na nie jej popyt. a dziewice wszystkie sa niechciane i samotne, nieszczesliwe przez tych zaklamanych facetow, ktorzy mowia co innego a robia co innego, udaja ze chca dziewicy a potem jak przychodzi do spotkania poznania to maja jakies ale, ze taka to nie nadaje sie do zwiazku, a z d***** oporow by nie mieli. zaklamane k***sy

Gość gość
Facet mial racje.

Gość gość
mnie spotkało coś podobnego. najgorsze że się w tym kretynie zakochałam, a on mnie kopnął w d**ę, super co?

Gość gość
Prawikami tez dobrze gardzicie, wiec nie ma co miec litosci dla was.

Nie rozumiem jak można darzyć jakimikolwiek uczuciami tego typu kretynów. Olej go i po problemie.

Gość gość
Nie wierzę, że coś takiego miało miejsce, faceci masowo MARZĄ o dziewicach.

Gość gość
Wypowiedź brzmi bardziej jak to on by potrzebował tych babek z piasku, bo to raczej nie ty masz problemy z brakiem dojrzałości. Tym bardziej, że jesteś młoda, a on to już tak zwany stary koń. Moim zdaniem ta wypowiedź oznaczała, że liczył na szybki i porządny seks, a dziewica w tym zakresie nie rokuje, więc się w*****ł i niesłusznie cię obraził. Niezły z niego gówniarz :P