Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaska91

Nienawidze wiligii i swiat

Polecane posty

Gość gość022
ewuus, nie jestes, wbrew pozorom jest mnóstwo samotnych ludzi, tylko oni nie rzucają sie w oczy, widzimy natomiast te "Wesołe Święta",prezenty i zastawione stoły u innych rodzin.

Gość ewuus
ja zaczynam sie z tym godzic, nic innego nie pozostaje

Gość gość022
smutska91, ja też, płaczę tak,chyba pierwszy raz od roku,jak nie dłużej, może mi trochę ulży

Gość gość
smutne na prawdę jest to co piszecie ;-( ja mam już swoją rodzinę i świętujemy przede wszystkim w domu, ale jak przypomnę zawsze w domu rodzinnym atmosfera była fajna, od śmierci taty się zepsuło, bo brakuje go po prostu i jakoś nie do śmiechu i radowania się... jak można swojego dziecka nie zaprosić do stołu, nie porozmawiać ;-( Mama śpi, bo zmęczona jest na pewno. Nie płacz, popisz sobie tutaj, może coś poczytaj, jakoś ten wieczór zleci a jutro może uda Ci się z mamą na spacer wyjść czy przy kawie porozmawiać. Co do tęsknoty za byłymi ja jestem w tych kwestiach mało wrażliwa, znam trochę życie, nie ma ludzi niezastąpionych "tego kwiata pół świata" jak mówiła moja babcia, lepiej być samej niż z byle kim ;-) lepiej popłakać z tęsknoty za byłym niż całe życie płakać z głupoty, że się w porę nie odeszło. Młodziutka jesteś, na prawdę wszystko jeszcze przed Tobą, masz czas na związki damsko-męskie.

Gość smutaska91
ja już mam dość takich świat tego płaczu, co roku jest tak samo!

Gość gość022
Może i tego kwiatu pół światu,ale ja z nikim nie byłam tak związana jak ze swoim byłym, poznałam go jako nastolatka i pierwszy raz,poczułam,że nie jestem na świecie sama.

Gość smutaska91
ciągle wyskakuje mi spam

Gość ewuus
wy przynajmniej jestescie mlode>..najgorzej jesli mam swiadomosc, ze tak juz bedzie do konca zycia...takie smutne wigilie

Gość gość
dlaczego do końca życia? ja pisałam do autorki, że nie warto rozpamiętywać i płakać za byłym... odniosłam się do jej historii. Twoja jest nieco inna, sama oceń na ile chcesz swój związek naprawiać i na ile są na to szanse.

Gość gość
ja nienawidze ludzkości ze szczególnym uwzględnieniem samców

Gość izaiza24
Ja też cierpie i bardzo tęsknie za moim byłym.. Rozstaliśmy sie pół roku temu ale wciąż go kocham...

Gość izaiza24
Tylko on mnie rozumiał , kochał jak nikt inny tylko z nim byłam szczęśliwa a teraz pierwsze święta bez niego strasznie jest :(( On ze mną gadać nie chce jest obojętny a nic mu nie zrobiłam...

Gość goŚĆ05
Ja mam rodzinę i tez wyje do księzyca!! Wszystko jest do d**y,wychowałam sie w rodzinie alkoholików, świeta z okresu dzieciństwa to koszmar jakiś, myslałam że jak założe rodzine bedzie inaczej, sama będę planowac, decydować , układac menu i zapraszac kogo chce! Takie miałam marzenia, niestety, zycie swoje, nie jestem szczęsliwa,nasza wigilia tez trwała 20 minut jakies...

Gość smutaska91
Witam wszytskich.. kolejny dzień koszmaru... wczoraj niestety nie mogłam napisać więcej ponieważ co nie próbowałam wysłać to wyskakiwal spam ;/ czuje sie nie najlepiej.... oby ten dzisiejszy dzień szybko sie skończył... a u was jak ?

Gość smutaska91
?????

Gość gość
witaj smutasko ;-) u mnie dzień jak co dzień... siedzę sobie z kawą przed laptopem, zaraz idę obiadek gotować i muszę córki pokój ogarnąć, bo szafa pełna a połowa już za mała... Mąż z dziećmi i psem poszli na spacer a ja cieszę się spokojem i wolnym ;-) ja nie świętuję teraz, nie jestem katoliczką.

Gość smutaska91
ja pomimo, że jestem katoliczką to w zasadzie co to za świeta

Gość smutaska91
może ktoś poleci jakis fajny film ?

Gość gość
mnie ciotka wkurzyla

Gość gość
ojciec mnie wkurzyl swoim zachowaniem i ciotka. Swieta zrypane

Gość smutaska91
ja też mam świeta do bani... każdy sobie rzepke skrobie ;(

Gość smutaska91
ale nuda, a jak u was? co robicie?

Gość gość022
Też nuda,ale nie mam siły wyjść z domu, mama śpi, ojciec ogląda tv, na szczęście mnie ignorują,więc chociaż mam spokój.

Gość smutaska91
to podobnie jak u mnie mama spi... brat tv... a mi sie tez nie chce nigdzie wychodzic bo strasznie u mnie wieje... takze pozostal mi tylko internet

Gość gość022
U mnie też,ale chociaż nie jest zimno. Mam strasznie podły nastrój,muszę znaleźć sobie jakieś zajęcie w domu,ale tu nie ma za bardzo nic do roboty.

Gość smutaska91
też próbuje sie czyms zając, ale sama nie wiem czym, na czytaniu jakoś skupić się nie mogę, wieć może jakis film obejrzę...

Gość gość022
Ja nie obejrzę ,bo mieszkam tu od niedawna i jeszcze nie kupiłam telewizora, a z ojcem siedzieć nie będę, może poszukam jakiegos filmu w necie,albo poczytam.

Gość smutaska91
też myślałam, nad filmem z neta, bo tv okupuje brat, a ja też z nim nie chce siedzieć, ile masz lat, jeśli możesz powiedzieć?

Gość gość022
23,a Ty jesteś rocznik 91? Ja planowałam pouczyć się w święta do egzaminów,ale nie moge się na niczym skupić, więc pozostaje poszukać czegoś w necie, ostatnio oglądałam mało filmów, więc mogę nadrobić zaległości.