Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o takim czyms

Polecane posty

Gość gość

sądzicie, że jak 2 osoby były ze sobą kiedyś w poważnym związku, wielka miłosc, planowali ślub i życie,ale się rozstali. to czy po kilku latach, nawet jak oboje kogos mają, może to odżyć i wrócić? tak mi przyszło na myśl, bo zerwał ze mną facet, a teraz widzę, ze jego była, co był z nią kilka lat temu, pisze u siebie na fb jakieś wpisy coś o wspomnieniach, ze nie da się wymazać,ze powracają itp. i tak sie zastanawiam czy ona ma z tym coś wspólnego...bo kiedyś widziałam jak on pisał jej siostrze i szwagrowi,ze nikogo nie ma.

Gość gość
„Zapomnieć. Takie proste słowo. Gdyby część jej mózgu potrafiła od tak, po prostu wymazać informację bez śladu. Tak Jak zapomniała o drobiazgach: wysłaniu życzeń, oddaniu książki do biblioteki, kupieniu pasty do zębów podczas zakupów w supermarkecie. Z wielkimi wydarzeniami nie jest już jednak tak łatwo. Wyryły się w pamięci na zawsze. Żyją w tkankach mózgu, pod skórą, we krwi. Zwinięte w kłębek, drzemią w nieświadomości, do czasu, aż coś je zbudzi. Ni stąd ni zowąd wspomnienia ożywają, wypełniając głowę obrazami przeszłości.

Gość gość
Może, mój brat się tak zszedł ze swoją byłą. Kilka lat nie byli ze sobą, każdy miał innych partnerów. Teraz są małżeństwem i czekają na drugie dziecko. Jak mi kiedyś mówił, to nauczyli się wzajemnie kochać i szanować. Zatem jest to możliwe, ale jak często? Nie wiem.

Gość gość
tylko,ze ona wyszła za mąż i urodziła dziecko