Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swMikolaj

Święta w samotności

Polecane posty

Witam, pragnę się dzisiaj podzielić z Wami swoim problemem, bo nie mam z kim. Te święta stwierdziłem, że spędzę sam w domu i już zaczynam wylewać łzy, jest mi źle, bardzo źle. Święta w rodzinie zawsze mnie dusiły, w zeszłym roku gościłem wujka alkoholika, były same problemy, awantury, zresztą jak co roku. Matka pije, ojca nie mam. Teraz powiedziałem sobie, że chcę zostać sam. Pokłóciłem się trochę z moją dziewczyną, bo ona jest za tym, że powinienem jechać do rodziny, ale nie potrafi pojąć, że na prawdę to mnie zmęczy i będzie jeszcze gorzej. Na depresję leczę się już od ponad roku. Siedzę teraz z butelką Martini i sobie połakuję. Nie wiem co zrobić z moim życiem. Energia fizyczna jak i psychiczna padła już nisko. Nie wiem nic. Jestem pusty.

Gość Asia__pppoe
ja mam podobnie. Mnie swięta kojarzą się z ojcem alkoholikiem, zapłakana mamą, tak było przez lata. Teraz mieszkam za granicą i jestem sama. Nie wiem co gorsze. Siedzę i płaczę

Gość gość
Hej! a ja własnie próbuję znaleźc sobie pretekst do wyjscia, mam31 lat mieszkam z mamą, przyjdzie ciotka i jej ma i moja siostra z meżem...beda życzenia ktorych nienawidzę, mimo,że jestem osoba wierzacą... Moj chłopak zawsze spedza wigilie ze swoimi w temn dzień sa razem ze scisla rodziną...nie chciałam tam iśc. chyba wyjde pod preteksrtem, i bede siedziała w samochodzie, ze 3 godziny;(

Gość gość
Poradźcie co zrobić zeby tu nie siedzieć? Dla tych co zamulają, ludzie o 21 bedzie po wigilii a jutro niektórzy pracuja, jakoś przezyjecie, butelka wina ściśle sugerowana!!!;)

swMikolaj- a ja Ci życzę aby ten wieczór- święty wieczór przyniósł Ci spokój ducha- niech to będzie dla Ciebie czas zadumy i refleksji a z Nowym Rokiem spełnienia marzeń najskrytszych :) Pozdrawiam Cię Mikołaju :)

Gość janek1992
a ja wam zazdroszcze, ze macie z kim spedzac świeta...u mnie cala blizsza rodzina nie zyje a mam dopiero 21 lat i strasznie mi dzis smutno tak ze spalilem prawie cala paczke papierosow a nie pale ale cos musze robic bo tak mi zle :/

Gość gość
do Asiapope Ja tez siedze sama zagranica i placze , od lat tak mam ,a w tym roku moja mama zmarla na dodatek , siedze i wyje z bolu , bez wodki sie nie obejdzie .

Gość gość
jak widzisz janek ,jest nas wiecej , ty palisz , ja zaraz otwieram wodke , zreszta pije juz od kilku miesiecy , nie radze sobie ze smiercia mamy

Gość gość
Kochane,nie tylko za granicami jest samotność.W Polsce też już nie jest tak jak kiedyś.Nie mówię tu o polityce,tylko o ludziach.Teraz w tym kraju z kimś tak sobie porozmawiac graniczy z cudem.Każdy sobie rzepę skrobie jak to mówi mądre przysłowie.Wszyscy jacyś nadęci ,naburmuszeni,mina jakby chcieli zabić.Na ulicy w środkach komunikacji.Dobra ,koniec tych wywodów :P

Gość gość
tez tak spedzam no nie przejmuj sie bo tak naprawde w ogole nie rozumiem i nie wiem co chodzi w tym ale probuje zrozumiec kazdego dnia i to zawsze ni 🌼 www.youtube.com/watch?v=ssL9_u-4v7k

Gość janek1992
tez stracilem mame w tym roku w lato :-(

gościu - powiedz, że przyjaciel Cię potrzebuje i wyjdź jeżeli tak pragniesz, ja też niebawem zamierzam się z tego kraju wynieść, zarobić gdzieś trochę pieniędzy i wyjechać do Australii, daleko od ludzi, tam gdzie natura i spokój, ale na razie siedzę tu i co do papierosów, właśnie się skończyły

Gość gość
janek moja mama tez zmarla latem , rozumiem co czujesz , teraz samotna wigilje odczuwam podwojnie , lacze sie w bolu .

Gość janek1992
Tak musimy przetrwac te 3 dni potem juz bedzie lepiej...Trzymaj sie

Gość gość
Dzieki , Ty tez sie trzymaj .

Gość gość
jeśli macie chwilę obejrzyjcie sobie film "Źródło" ja już chyba dzisiaj 7 film oglądam, ale ten wywołał u mnie wielkie emocje