Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka99999

Dlaczego tyle tu wulgaryzmu

Polecane posty

Gość Anka99999

Weszlam na ta strone zeby troche sie zrelaksowac, zeby poodpowiadac na posty i popytac o rzeczy ciekawe, ale to co tu zobaczylam przeroslo moje najwieksze oczekiwania. Prawie w kazdym temacie wulgaryzmy nie bede przytaczac bo pewnie sami czesto spotkaliscie sie z wulgarnymi wstawkami od gosci, smutne, ze na zwykle pytanie np: jakie auto kupic ktos odpowiedzial kup se wibratpora bedziesz szybsza, bez sensu nie rozumiem albo nie pasuje do tego swiata. Co robic z takimi typkami bo w koncu mozna na ta strone 1000 razy wchodzic pod roznymi pseudo, moze to urozmaicenie a moze polacy tak przywykli do slow ......, ze krytyka takiej osoby mija sie kompletnie z zamierzonym celem, sama nie wiem pozdrawiam Anka

Gość Anka99999
Niestety nie mozna mnie zezloscic mi poprostu takich ludzi zal, tak zwyczajnie jakby cala flustracje z zycia codziennego przelewali na neta, bo tu sa inkognito i tak prosciej

Gość gość
lubisz seks ?

Gość Anka99999
tak wiem napiszesz mi -- to sie p..... Pozdrawiam

Gość przegrany 87
też tego nie rozumiem, jakby ludzie mieli mało złośliwości w życiu codziennym

Gość gość
obcykana jesteś w wulgaryzmach. Nie o to mi chodziło. To lubisz czy zimna ryba z Ciebie ?

Gość Anka99999
To nie wkurza tylko zadziwia, ktos tzn jakas kobieta otworzyla temat o tytule -- jestem biedna-- opisala w nim swoja chorobe i problemy finansowe, nie prosila o pomoc tylko chciala pogadac, i moze ktos robi psikusa puszczajac taki temat , a byc moze ta kobieta nie miala z kim pogadac i chciala swoj zal podzielic z innymi, Na to jej ktos odpowiedzial -- naucz sie interpunkcji i cos tam dalej niesmacznego-- Fjnie kopnac lezacego , gorzej jak to my bysmy lezeli :(

Gość gość
ludzie wyładowywuja tu swoje flustracje smutki i żale na codzień nie moga

Gość Anka99999
Jak kazdy tylko ich nie uzywam, a co do mojej zimnosci czy cieploty pozostawiam temat twojej fantazji

Gość gość
no i po co komplikujesz ? Powiedz jak jest. Jak każda baba chce by domyślali się o co jej chodzi.

Gość Anka99999
Ja mieszkam w innym kraju tzn poza granicami polski, czesto tu czatuje na roznych stronach ot tak z nudow jak kazdy, i tez sie zdazaja czasami dziwacy ale w takiej ilosci to jeszcze nigdy nie widzialam , no i tu sie potwierdza -- polak potrafi --

Gość Anka99999
O co ci chodzi przeciez i tak jestem dla ciebie nieosiagalna.

Gość gość
jak sama napisałaś z nudów. To co Twoje motywy są już mi niedostępne ?

Gość Anka99999
motywy to sa w sadzie a nie w lozku

Gość gość
Tam gdzie nie ma ludzi tam nie ma dostępnym ich motywów. Wyobrażasz sobie ? po śmierci, zupełny brak ludzkich motywów. Nie zawężaj tego pojęcia do języka prawnego czy prawniczego.

Gość Anka99999
Nie wiem o czym ty piszesz?

Gość Anka99999
Jak na moj gust jestes zagubionym mlodziencem szukajacym akceptacji i poszukujacym byc moze milosci, ogolnie jestes czujesz sie samotny, tak mi sie wydaje po twoich wypowiedziach a dokladnie ile masz lat ciezko mi okreslic ale ok 18-26, daj spokoj ze mna w ten sposob nie pogadasz

Gość gość
jeszcze darmowej psychoanalizy dostałem.

Gość Anka99999
Prosze bardzo i jesli chcesz z kims naprawde pogadac to nie zaczynaj od seksu i nie baw sie w filozofa badz poprostu soba, Zycze duzo sukcesu!

Gość gość
kontynuowałem o motywach. Myślałem, że może trochę oczytana jesteś i rozpoznasz polskiego klasyka. Zawsze gdy się pojawiają takie oceny z drugiej strony, to z automatu przychodzi do głowy: A kim Ty jesteś, by tak mówić o innych ? Jeszcze na tak marnej podstawie.

Gość gość
i na koniec porada. Bierzesz odpowiedzialność za konsekwencje swoich porad ?

Gość gość
Podobnie jak ci co doradzają cukrzykom w internecie, by leczyli się przeróżnymi dietami. A gdyby ich zapytać, czy biorą za te swoje porady odpowiedzialność, czy dają sobie rękę uciąć za skuteczność swoich porad, to nagle nabierają wody w usta. Niekiedy też próbują w żałosny sposób wycofać się ze swoich pomysłów.

Gość gość 37
Masz rację Aniu99999 Wulgaryzm i głupie odzywki spotyka się teraz wszędzie. Nie tylko na necie forum ale i w życiu codziennym. Przykre jest to że ludzie są wobec ciebie tacy zawistni i źli.

Gość Anka99999
Kazdy cukrzyk doskonale wie co moze a czego nie, to lezy w jego zyciowym interesie wiec jest wielka glupota czerpanie wiedzy nie z profesjonalnych poradnikow dla cukrzykow a z netu od hmm kogo ?- niewiadomo, moje rady sa skierowane do ciebie nie po to by cie rozzloscic , chociaz nieswiadomie mi sie udalo, jesli chodzi o polskich klasykow sorry nie przepadam i nie czytam. Moja rada nie moze miec zadnych nieprzyjemnych nastepst i kazdy dojrzaly mezczyzna wie doskonale o tym ze z kobieta nie zaczyna sie rozmowy od seksu, chyba ze w miejscach typowo do tego przeznaczonych, ale jedno musze przyznac w ostatnim poscie byles soba :)