Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co tam mamuśki widzę że w Sylwestra będziecie się kisić w chałupach

Polecane posty

Gość gość

A ja nie mam bachorów, jestem wykształcona, atrakcyjna i w życiu nie będę taką durną kurą domową jak wy :D A teraz idźcie zamieszać bigos w garze :D 🖐️

Gość gość
Dokładnie tak! Zamierzam się kisić tak, jak kiszę się od 10 lat, pomimo że moje dziecko ma dopiero 4. Nie podnieca mnie Sylwester, szczytem moich marzeń nie jest oglądanie fajerwerków o północy ani chlanie z byle kim, byle chlać. Zamierzam poczytać książkę, albo obejrzeć film i iść spać o 22:00.

Gość gość
nudziara 🖐️ knige będzie napi/erladać w noc sylwestrową 🖐️ a dziwne że nic nie piszesz o ojcu dziecka, czyżbyś była samotną matką? w sumie nic dziwnego, kto by chciał siedzieć z taką sztywniarą :D 🖐️

Gość gość
Tak, zostaje w mieszkaniu, a raczej zostajemy :) Ubiore sie sexownie dla mojego mezczyzny, bedziemy pic szampana, jesc truskawki i kochac sie do bialego rana <3 Chyba ze Swiat tak sie nie cieszylam w tym roku, jak z Sylwestra w domu wlasnie :D

Gość miało być POP
bachorów, jestem wykształcona, # szkoda tylko że rodzice kultury i szacunku nie nauczyli bachorów :( moja droga takie słowo to napisz po imieniu jestem patologią i to wigilijną :)

Gość gość
Wyksztalcona? Szkoda tylko, ze zupelnie bez kultury :D :D Wspolczujmy autorce, bo jest bardzo uboga intelektualnie :D

Gość gość
zazdroszczę, ja zawsze byłam imprezowa, zawsze gdzieś chodziłam a teraz muszę siedzieć sama z dzieckiem w sylwestra :( mój mąż pójdzie na imprezkę :(

Gość gość
ja mam rocznicę śmierci ojca i szczerze to po prostu jakoś tańczyć mi się odechciewa ....ale wy bawcie się dobrze :)

Gość gość
ja mam dzieciaki 2 i 4 letnie i je z mężem zostawiamy z dziadkami a my wyjeżdżamy na Sylwestra do Paryża i wszystko mamy w d****h. Nigdy nie byliśmy typem domatorów, często gdzieś sami wyjeżdżamy i nie obchodzą mnie p******* mamuśki które dzieciury noszą przy spódnicy do osiemnastki :D

Gość gość
dzieciury :( co to

Gość gość
no wlasnie ja nie rozumiem tegonaginania sie na chlanie ... za wszelką cenę w sylwestra... nie rozumiem...

Gość gość
w Sylwestra trzeba się n******** przywitać Nowy Rok jak należy :classic_cool:

Gość gość
WTF? A czym się sylwester różni od każdego innego dnia w roku? Litości...

Gość gość
Sylwester nie jest od niańczenia bachorzysk tylko od przedniej zabawy!

Gość gość
Ja nie musze czekac do Sylwestra, zeby sie dobrze bawic.

Gość gość
Nie rozumiem tego szumu wokół sylwestra. Dzień jak każdy a napić i pobawić się można każdego dnia. Zostaje w domu i jest mi z tym dobrze.

Gość gość
też nie rozumiem tego szału jeśli chodzi o sylwester. Bawić się można każdego dnia. Widać niektórzy ludzie mają bardzo nudne życie skoro aż tak bardzo podniecają się tym dniem.

Gość gość
a ja w odróżnieniu od was kuchty, nie mogę się zabawić i napić każdego dnia bo ciężko pracuję zawodowo, a nie siedzę w domu i pichcę obiadki dla mężusia

Gość gość
a pracuj sobie, kto ci broni? :)

Gość gość
dzień jak co dzień 1 wszyscy na kacu a ja nie bo ja nie pije wcale

Gość gość
co z tego, że jesteś wykształcona, skoro zachowujesz się tak prostacko. Wykształcenie to nie wszystko, teraz każdy głupi ma dobre wykształcenie, nie masz czym się chwalić.

Gość gość
hue hue a co a wyksztalcenie do dzietnosci? Uwazasz,ze wszystkie matki sa po podstawówce?

Gość gość
a ja podbieram w tym roku córce super ciuch na Sylwestra i kazde z nas idzie na balange ze swoim towarzystwem

Gość gość
no w sumie wykształcenie aż tak dużo nie ma do dzietności jak atrakcyjność. taka co już nie raz rodziła ma zniszczone ciało po ciąży, brak talii, zwiędłe cycki i w ogóle nie ma już tego dziewczęcego czaru

Gość gość
a ja wróce z drugiej zmiany z pracy, i chociaż nie mam dzieci i mam kilka zaproszeń na imprezy WOLE siedzieć w domu;) obejrzeć film, wypić winko i iść spać;)

Gość ramtaramtam
Jak bylam smarkata ,tak do 20-25 roku zycia,to sie zylowalam,spinalam,bo sylwester,bo trzeba,bo inaczej sie jest nudziarzem sratata. Nigdy mnie to nie krecilo,zawsze gdzies tam bylam i nie wiedzialam,po co wlasciwie. Teraz p*****le to pozal sie boze swieto. Dzieci nic w tej materii nie zmienily

Gość gość
po porodzie zamieniłyście się w mamuśki z wałkami na głowie i w bamboszkach na girach. wasi mężowie oczywiście na boku obracają młode i atrakcyjne studentki 🖐️

Gość gość
no w sumie wykształcenie aż tak dużo nie ma do dzietności jak atrakcyjność. taka co już nie raz rodziła ma zniszczone ciało po ciąży, brak talii, zwiędłe cycki i w ogóle nie ma już tego dziewczęcego czaru XXx a juz za iles tam lat na bank niezwykle rozni sie od dziewczecej 60 latki, ktora nie rodziła:):)

Gość gość
Tak ja sie bede kisic z moim mezem i 20 miesieczna coreczka i wcale nie zaluje zrobimy sobie super kolacyjke wypijemy bezalkoholowego szampana obejrzymy coe w tv zjemy ciasto poogladamy petardy moze nawet sami jakas odpalimy i pojdziemy spac o moze jeszcze jakis taniec w trojke sie odbedzie hihi i polozymy sie spac, bedzie to super sylwester i wcale nie zaluje ze nie pojde chlac na dyskoteke i narazac sie na zaczepki i bijatyki od ochlapow spolecznych bleee fujjj wole moj domek i rodzine ;) pozdrawiam :)

Gość gość
dla malolat, ktore Sywestra gora 5 razy obchodzily to wielkie halo. nie moga pojac, ze jak sie juz wiele balów obskoczyło w zyciu, Sylwester specjalnie nie podnieca:)