Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elka mama

Moje dziecko dostało od chrzestnych 50 zł

Polecane posty

Gość Elka mama

Co za sknery z nich! Oboje pracują i dobrze zarabiają, kupili sobie niedawno mieszkanie w nowym budownictwie, na wszystko ich stać, a biednemu dziecku, swojemu chrześniakowi! dali tylko 50 zł na gwiazdkę. Wstydziliby się, ciekawe czy na swoje dziecko też by tak żałowali, Dobrze, że już sobie poszli :/

Gość gość
TAK WŁAŚNIE WYGLĄDA WIGILIA POLAKÓW

Gość gość
przecież to jest dużo 50zł, ile ty byś chciała.

Gość gość
To jak nie masz kasy to po co CI dziecko ? Dałaś się zapłodnić z myślą o drapanym od innych ? J******a jesteś ?

Gość Elka mama
na szczęście ze mną dziecko nie zginie - zwinęłam im wcześniej z portfeli po stówie jak poszli na fajkę na balkon:) chociaż tyle.

Gość gość
Ja od chrzestnych dostałam rower na komunię i nic więcej, a mam 30 lat. Mieszkali w tym samym bloku, klatkę dalej. Więc ciesz się z tych 50 złotych lepiej.

Gość Elka mama
Tylko że oni do biednych nie należą, więc mogli się wysilić, bo rozumiałabym jakby mieli ciężko, ale mają bardzo dobrą sytuację....

Gość gość
Ja od chrzestnych nigdy na gwiazdke czy urodziny nic nie dostawalam nawet zlotowki i zyje teraz w tych czasach wykorzystuje sie miano chrzestnego a to nie polega na tym chrzestny na tylko zaprowadzic na chrzest i komunie poto wybiera sie chrzestnych ;)

Gość gość
chrzestny nie est po to by sponsorowac dzieciaka a by oprowadzic do chrztu oraz w razie wu zajac sie dzieckiem gdy rodzicow zabraknie

Gość gość
im bogatszy tam bardziej chytrzy

Gość Anka99999
Nie bardzo rozumiem , jaka z ciebie egoizta, nie dali ci tego co chcialas dostac to ich okradlas, nie docenilas ze podarowali dziecku 50 zl bo to za malo nie dla dziecka tylko dla ciebie, jestes zlodziejka i paskudna egocentryczka ktorej jak ktos nie daje czago chce to sama to podstepem wezmie, BRZYDZE SIE TAKIMI LUDZMI!

Gość gość
anka kafe nie znasz to poniżej to podszyw był;p

Gość Anka99999
Najlepiej jakby kupili laptopa, chyba zapomnialas po ca sa chrzesni!

Gość 56789yt78
ja od mamy dostalem 4,500 $. na święta hihi

Gość gość
A ty myślałaś tępa k o o r w o, że sypną wypierdkowi taką sumę, że ci się świąteczne wydatki zwrócą z nawiązką :D A to pech :D What would baby jesus said ?

Gość gość
ja dostałam od chrzestnych tylko prezenty na obie komunie i to też takie drobiazgi. Mam 24 lata i to były jedyne prezenty jakie od nich dostałam. No może zdarzył się jakiś lizak i z 3 czekolady. A czy mam jakieś pretensje? A skąd! To nie są moi rodzice i nie powinni mnie "sponsorować". Nawet od rodziców tego bym nie chciała. No ale widzę, że teraz czasy się zmieniły...konsumpcja pełną parą. Nie dziwię się, że dziś dzieci nie potrafią docenić gestu i prezentów. One chcą a nawet wymagają tego co najlepsze, takiej postawy roszczeniowej uczą ich właśni rodzice.

Gość gość
a gdzie jest napisane że chrześni maja dawać praeżety? GDZIE???? do cholery NIGDZIE! jak chcą to dają,

Gość gość
Serio? Ja od swojego chrzestnego dostałam prezent dwa razy w życiu. Na chrzcie i na komunii. Nigdy więcej nie pamiętał o świętach, urodzinach i innych takich okazjach, a jest bardzo zamożny, ma własną firmę, co 4 lata nowe autko z salonu i tak dalej. Więc ja to mogę Twojemu dziecku tylko pozazdrościć...

Gość gość
no i wystarczy.

Gość gość
Dla dziecka 50 zł to mało?! A co, najlepiej żeby dziecko dostało 500 zł i oczywiście kasa trafi do rodziców, a dziecko nawet złotówki nie zobaczy, haha. Żałosne. Zawinęłaś im po stówie z portfela? Nie ma to jak kradzież w Wigilię, powinnaś się wstydzić. Masakra, jestem w szoku jak zobaczyłam ten wpis, naprawdę.

Gość Elka mama
Jeszcze bym nic nie mówiła jakby zjedli z kulturą a oni zeżarli wszystko ze stołu i pytali o dokładkę masakra. Oj popłynęłam na tej wigili heh

Gość gość
Chyba kiepska prowokacja

Gość Mery Ku
Prowokacja. Ale Polacy i tak najwieksza uwagę zwracają na to kto co dał w prezencie , jak był ubrany , itd. itp. , ziuuu

Gość gość
Tak to już jest że jak ktoś jest bogaty do najczęściej nic nie daje lub tyle ci by kot napłakał. 2 lata temu lub już 3 jak zbierano datki na Powodzian. Wstawiono skrzynkę na datki dla powodzian do Sejmu. Po 2 tygodniach w skrzynce było 970zł Normalnie tragedia na tylu Posłów których tam urzęduje. Największy banknot był o nominale 20zł

Gość gość
Aż strach zostać chrzestnym w dzisiejszych czasach.A tak na serio,myślę że to prowokacja.

Gość gość
chrześni nie są od prezentów i kasy tylko od wiary.

Gość Elka mama
Jeszcze się dziady na jutro zapowiedzieli a ja nie umiałam odmówić no i przychodzą

Gość gość
Vvv TAK WŁAŚNIE WYGLĄDA WIGILIA POLAKÓW Vvv Nie podniecaj sie tak, to przecież prowo.