Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MICHAŁ T3

FAJNIE BYŁOBY MIEĆ KOCHAJĄCĄ ŻONĘ

Polecane posty

Gość MICHAŁ T3
Miło mi Aniu...:-) Pewno masz rację z tym że kogoś znajdę...Istotne tylko kogo..... i kiedy?

Gość gość
Żebyśmy znali odpowiedzi na takie pytania... :-):-D życie byłoby nudne i zbyt przewidywalne:-) może już spotkałeś taką osobę na swojej drodze, a jeszcze o tym nie wiesz, a może nigdy nie będzie Ci to dane?

Gość gość
Żebyśmy znali odpowiedzi na takie pytania... :-):-D życie byłoby nudne i zbyt przewidywalne:-) może już spotkałeś taką osobę na swojej drodze, a jeszcze o tym nie wiesz, a może nigdy nie będzie Ci to dane?

Gość gość
Masz "dopiero" 32 lata i czujesz się samotny ;D, ja mam 21 i już czuję się cholernie samotny :(

Gość MICHAŁ T3
Ba..... A może z Nią właśnie rozmawiam.....?! ;-)

Gość gość
Jesteśmy w podobnym wieku:-) ja kiedyś myślałam, że spotkałam tą jedyną osobę, ale cóż, racji nie miałam :-) czy ważne kiedy ją spotkasz? Byle wogóle... A cudownie byłoby z kimś szczęśliwie się zestarzeć :-) takie wigilijne życzenie ;-)

Gość MICHAŁ T3
Masz rację! Ja nie mam jeszcze żadnych doświadczeń, nigdy nie byłem w związku, ale podobnie jak Ty też nie chciałbym sam się zestarzeć!

Gość gość
Co tak absorbowało Twoje życie do tej pory, że dopiero teraz myślisz o związku?

Gość MICHAŁ T3
Prozaiczne........studia i praca. Jestem lekarzem. Wiesz jak to jest w Polsce. Żeby do czegoś dojść to zwykle wiąże się to z wyrzeczeniami.... Niewiele miałem czasu na życie prywatne....to zawodowe pochłaniało całą moją energię...:-(

Gość gość
No tak, wymagajacą wiele od siebie sobie ścieżkę zawodową wybrałeś:-)

Gość MICHAŁ T3
To taka rodzinna tradycja. I dziadkowie i rodzice też byli medykami ( rodzice jeszcze są-oczywiście). Powiedz mi....to Twoje przykre doświadczenie miłosne to coś poważnego było ?

Gość gość
Dziewiecioletnie małżeństwo... Od trzech lat układam sobie życie na nowo...

Gość gość022
Ja dopiero odkrywam jaka samotność jest straszna, wcześniej byłam wręcz przekonana, że partner nie jest mi potrzebny, a dziś przepłakałam cały wieczór. Widzę,że nie jestem w tym odosobniona, ale jakoś mnie to wcale nie pociesza...

Gość MICHAŁ T3
O kurcze.......... Teraz poniekąd rozumiem Twój pierwszy wpis....partner nie mąż.... Musiało boleć..... Współczuję!

Gość gość
Spokojnie;-) z tamtego związku się wyleczyłam, aczkolwiek doświadczenie pozostało. Taka lekcja na przyszłość:-) w sumie pozytywna, bo bardziej dojrzale podchodzi się do swoich oczekiwań, możliwości...

Gość gość
Ułoży sie kochani co by sie nie działo ;) Wierzę w to mocno, samotny (odrzucony przez kobiete 3 miesiace temu) 20 latek :D. Wazne sa przeciez te dni których jeszcze nie znamy ...

Gość MICHAŁ T3
W pewnym sensie tak...A jakie są Twoje oczekiwania?

Gość gość
Samotność na pewno doświadcza, ale trzeba nauczyć się z nią żyć:-) Na pewno jest lepsza niż trwanie z nieodpowiednią osobą. Ale cóż całe życie sama nie chciałabym być:-) więc trzeba próbować zaufać, że jeszcze wszystko przede mną:-)

Gość gość
Moje oczekiwania dotyczą przede wszystkim związku w jaki mogłabym się zaangażować... Co wymaga dużo pracy od dwóch stron... Trudno ot tak sprecyzować szczegóły ;-)

Gość MICHAŁ T3
Tak myślę! Jesteś jeszcze młodą dziewczyną i mam wrażenie, że te najpiękniejsze chwile życia jeszcze przed Tobą...:-)Trzeba tylko w to wierzyć i nie oglądać się wstecz! A co do pracy.....każda miłość wymaga pielęgnacji, dbania o nią.....ale to chyba jest wspaniałe! Nie uważasz?

Gość gość
Przeszłość kreuje naszą przyszłość i decyduje o tym kim się stajemy, więc jak się czasami na nią nie oglądać? ;-) Skoro to miłość jest sensem życia... Tak, to jest piękne:-) czasami tylko przytłoczeni codziennością o tym zapominamy

Gość MICHAŁ T3
No właśnie.....:-( ! Kochana Aniu! Jutro niestety mam dyżur w szpitalu a zrobiła się już nieprzyzwoita godzina. Czmycham więc do łóżeczka , przykrywam się kołderką i idę grzecznie spać! Dziękuję Ci za ten czas spędzony na kafe, jeśli Cię nie zanudziłem to wpadnij tutaj jeszcze ! Będę zaglądał...:-) Wesołych Świąt!:-)

Gość gość
Z przyjemnością zamienię jeszcze z Tobą kilka słówek ;-) Tymczasem... Przyjemnych snów o miłości, tej spełnionej, życzę na tę noc:-) Spokojnych Świąt :-)

Gość gość
Fajnie byłoby mieć kochającego męża.....!:-)

Gość gość
a jeszxze fajniej byloby jej nie sprzedac za psi grosz :classic_cool:

Gość MICHAŁ T3
Witam ponownie :-) Jest ktoś z drugiej strony?

Gość gość
Witam Michale:-) Ania ;-) jak dyżur minął?

Gość gość
Tak miło mi się wczoraj z Tobą pisało, że nie mogłam doczekać się aż wrócisz:-P

Gość MICHAŁ T3
Witaj Aniu! Jesteś jeszcze ? Wybacz ale goście oderwali mnie od komputera:-(

Gość gość
Dzień Dobry:-) w końcu to taki czas, że spędza się go z bliskimi:-) Mnie dorwały duchy przeszłości;-) czyli dorosłych dzieci rozmowy z rodzicami;-) heh :-( chyba mam już dość tych śwąt :-(