Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MICHAŁ T3

FAJNIE BYŁOBY MIEĆ KOCHAJĄCĄ ŻONĘ

Polecane posty

Gość gość Ania
Moje życie tak się potoczyło, że również przyjaciół musiałam zostawić daleko... Samotność w moim wypadku, to nie tylko brak kochającego partnera, ale również życie z dała od przyjaciół i rodziny. Więc jak się nie cieszyć jak spotka się ich raz na pół roku?

Gość gość Ania
:-)

Gość gość Ania
jesteś czy nie złamasie???

Gość gość
Myślę, że wcześniej miałam rację odnośnie tego gościa.Fajna z Ciebie dziewczyna, a koleś robi Cię w trobę....dziwnie się zachowuje.Koleś , chesz z nią rozmawiać czy nie?Jeśli nawet trzeba odejść od kompa , to kulturalni ludzie o tym mówią.

Ja myślę, że nikt z nas tu "ślubu" nie brał:-) Jak Michał ma ochotę i czas, to się odzywa, jeśli nie to trudno. Ja też się nie tłumaczyłam jak przestałam wczoraj tu zaglądać. Czemu na siłę, drogi gościu, chcesz się bawić w psychologa i analizować? Aż tak przeszkadza to, że ktoś potrafi zamienić ze sobą kilka zdań?

Gość gość
W tym rzecz, że on coraz mniej je zamienia a Ty czekasz.Nie bądż głupia.

Gość gość
Długo działasz naa tym forum, necie?

Gość gość
Nie chcesz odpowiedzieć , to nie...ale bądż ostrożna.Jest tu dużo idiotów.

Gość MICHAŁ T3
Witajcie...kochani, więc ja nie zawsze mam czas tu zaglądać. Witam wszystkich:) Jesteś Aniu?

Forum ma to do siebie, że zagląda się jak ma się czas i ochotę:-) A tu widać sporo desperatów, co tylko netem żyją i rekinami w temacie się czują... Ale jeśli to Ty, to cieszę się że znalazłeś chwilę :-)

Gość gość
na imprezie poznasz jakas :) od razu ci wszystko pokaze, jak wyglad, co ma , a czego jej brak :D :D :D

Widzę, że dziś tu nikt nie zagląda :) a szkoda... czy nikt nie chce mieć kochającej drugiej połówki? :)

Dobry Wieczór :) Ponieważ praca mi na to nie pozwoli jutro, już teraz życzę wszelkiej pomyślności w Nowym Roku :) Oby nie w samotności

Gość gość
Widzisz Aniu, chyba miałam rację- idiota.

Gość gość
gość wyżej ma rację Aniu uważaj na manipulantów nie wierzę że ten Michał jest lekarzem, żaden zaznaczam żaden lekarz nie będzie pisał na kafeterii i jestem tego pewna w stu procentach ktoś tobą się bawi ostrzegam cię uważaj na tego michała

Gość gość
oczywiście: "Michała"

Gość gość
jaja sobie facet robi

Witajcie na kafe w Nowym Roku:) Dopiero z pracy wróciłam:) Miło mi, że takie zainteresowanie tematem:) Szkoda, że główny temat rozmowy zmienił się:) ale nie szkodzi;) Bardzo dziękuję za troskę o mnie wyszystkich wypowiadających się forumiczów:) to na prawdę miło, że nie chcecie by stała mi się krzywda przez domniemaną moją naiwność:) Życzę Wam wszystkim w Nowym Roku takiego szczęścia jakie spotyka mnie:) szczerze:) A tak wracając do tematu wątku... chciałby mieć ktoś z Was kochającą żonę (męża, partnerkę/parnera)?

Gość gość
Ja chciałbym mieć! I nawet zrobiłem sobie takie postanowienie na nowy rok. Nie że się ożenię, ale chociaż znajdę jakąś fajną dziewczynę;-)!

Gość gość
Czemu Aniu nie piszesz, jak ktoś się nowy pokazuje? Tamten to jakiś lewy.Może tu pisać lekarz, czemu nie? Ale prawdziwy nigdy na forum nie przyzna się do swego zawodu otwarcie.Chyba że jakiś nienormalny.

Witaj Gościu :) Nie pisałam, bo Sylwestra i Nowy Rok pracowity miałam:) dopiero teraz mam chwilę by zajrzeć tutaj :)