Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MICHAŁ T3

FAJNIE BYŁOBY MIEĆ KOCHAJĄCĄ ŻONĘ

Polecane posty

Gość MICHAŁ T3
:-)

Gość gość
Witam:-)

Gość gość
Ciężko nam się złapać jakoś;-) choć zaglądałam czy jesteś :-)

Gość MICHAŁ T3
Witaj! Ania?;-)

Gość gość
Tak, to ja:-)

Gość gość
no wlasnei , fajnie by bylo miec na codzien kochajacego mezczyzne.. ech takie czasy ze oni chyba wygineli.. :(

Gość gość
Jak dzień Tobie minął? Świątecznie czy pracowicie?

Gość gość
i prawidlowo :) kazdy powinien kochac i byc tez prawdziwie kochany .. :)

Gość gość Ania
Dodałam imię ;-)

Gość gość
Są tacy, którzy też tak chcą.

Gość MICHAŁ T3
Witaj Aniu!:-) Cieszę się że jesteś!:-) Nie wiem czy uda nam się dzisiaj spokojnie pogadać bo jestem na dyżurze a cały czas jakieś wezwania, ale może.... Jak mijają święta? Czytam że masz już dość....

Gość katheerine
Zawsze fascynowali mnie mężczyźni poświęcający się w młodym okresie życia studiom i zdobywaniu doświadczenia. Mam co prawda dopiero 21 lat, a juz teraz zastanawiam się, czy gdzies tam jest facet, który w końcu po latach zajmowania się karierą (będąc w związku z tym osoba inteligentną) wpadnie na mnie i okaże się być już odpowiednim materiałem na męża! Jest nadzieja jak widzę :)

Gość gość Ania
Święta w sumie całkiem miło mi minęły:-) dawno nie spędziłam ich w gronie rodziny:-) W domu bylam pół roku temu, więc trochę cczasu... Jutro powrót do siebie mnie czeka, pewnie szybko mimo wszystko zacznę tęsknić:-)

Gość MICHAŁ T3
Ja tylko wczoraj miałem trochę więcej czasu, dzisiaj od południa w pracy i nie mam szans na poleniuchowanie... A jeszcze cała noc przede mną:-( Ale za to nie ma czasu na rozmyślanie o samotności...taki pozytyw:-)

Gość gość Ania
Pewnie w takie dni masz więcej pracy niż zazwyczaj:-( Też się cieszę, że mimo wszystko strasz się znaleźć chwilę aby tu zajrzeć:-) i zamienić ze mną kilka zdań :-)

Gość gość Ania
Słaby to pozytyw:-( i przykro że aż tyle czasu musisz spędzać w pracy, choć sposób na nie myślenie to jednak jest:-)

Gość MICHAŁ T3
Świąteczne dni zawsze są najgorsze jeśli chodzi o dyżur. Cały czas wezwania (pracuję w pogotowiu, jeżdżę w karetce) i dzisiaj też jest gorąco. Jeśli za chwilę zniknę to nie miej mi za złe..... Akurat chwilę mam spokoju i zamierzam ją wykorzystać na miłe pogawędzenie z Tobą! To że mam nadmiar pracy nie oznacza wcale że zupełnie nie myślę o życiu prywatnym...;-) a w tym pustka.....:-(

Gość gość
A może byśta zapisali się do klubu samotnych serc zanim tu gęgać jak wam tak samotność doskwiera . Żenada :-P

Gość gość Ania
Oczywiście, że nie będę miała Ci za źle jeśli znikniesz:-) heh... Ta pustka wypełni się:-)

Gość gość
Michale , a może dogadaś się z Anią i będziecie parą . Jestem mężatką i powiem wam że fajnie mieć rodzine , jest z kim pogadać , kawke wypić . Itp..:-D

Gość MICHAŁ T3
Mam taką nadzieję;-) Bo założenie rodziny to chyba fajny pomysł....:-) i jak czytam, polecany...:-)

Gość gość Ania
:-) Trzeba więc posłuchać tych co dobrze radzą ;-) Pewnie, że założenie rodziny to dobry pomysł:-)

Gość MICHAŁ T3
Chyba posłucham!;-);-);-) ..... tylko czy znajdzie się jakaś chętna na wiązanie się z facetem który pracuje po kilkanaście godz.dziennie i zwykle skonany przychodzi do domu...:-( Bo kasa i zapewnienie stabilności to jednak nie wszystko...:-(

Gość gość Ania
Jak się zakocha, to na pewno zaakceptuje pracę i zmęczenie:-) byle nie trafić na taką co będzie kochała tylko stabilizację i pieniądze...

Gość MICHAŁ T3
Ano właśnie.... A takie już próbowały....z mizernym skutkiem!;-)

Gość gość Ania
Dobrze że z mizernym;-) Pewnie nie możesz się opędzić;-)

Gość gość Ania
W tych czasach niezależnie od wykonywanego zawodu wiele czasu i energii poświęca się na pracę... A przecież chodzi o to, że jak już się wróc***adniętym, to jest chociażby do kogo się przytulić...

Gość MICHAŁ T3
Nie, nie jest tak źle!;-) Nie jestem typem uwodziciela...nie prowokuję...Raczej cierpliwie czekam na Tę jedyną... Aniu, skarbie gdzie mieszkasz?