Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyznawac sie co dostaliscie pod choinke

Polecane posty

Gość gość
W tym roku smartfona Samsung w zeszłym tableta a dwa lata temu auto. Perfumy i ekskluzywne zestawy kosmetyków dostawałam jak nie mieliśmy dzieci jeszcze. Teraz mąż kupuje mi takie rzeczy bez okazji żadnej.

Gość gość
do goscia 26.12.13 Boga w to nie mieszaj.

Gość gość
gościu 2013-12-26 12:32:55 nie zesraj się!! mąż i tak ***** sekretarke

Gość gość
Nic nie dostałam:(

Gość gość
skarpetuchyyyyyyyyyyyyyy :D

Gość gość
Moja córka dostała 4 zestawy klocków dla dziewczynek wielki dom dla lalek barbie, szafę z sukniami balowymi zestaw 5wystylizowanych lalek barbie, mnóstwo akcesoriów dla lal. Puzle i gry planszowe oraz 2 śpiewające barbie stylizowane na bohaterki z bajek dysneja. Na dzień dziecka już zapowiada że chce kolejne zestawy klocków.

Gość gość
26.12.13 gość nie zesraj się ty, bo twojego męża mogłabym mieć na pstryknięcie Która sekretarka mi dorówna?:D Nie zamienia się siekierki na kijek

Gość gość
skarpetuchyyyyy :P

Gość Niuniania
moi rodzice jak zwykle podeszli praktycznie i przyszłościowo, nie ma to jak dostać kurs premium w Speak Upie:)no ale lepsze to niż skarpetuchy;)a z barbi wyrosłam chociaż np wycieczka do ciepłych krajów też by się przydała....

Gość gość
od chlopaka keratyne do wlosow, a od rodziny iphona

Gość gość
i jeszcze kolczyki, pieniadze i perfumy od bylego mojej mamy

Gość gość
pytanie brzmi co Ty dostałaś pod choinkę a nie Twój bahor

Gość gość
haha "a moja córka dostała "o żal !! a jak idziecie do sklepu to mówicie poproszę perfum dior?

Gość taka jedna znerwem
ja dostałam biustonosz triumpha i czarne kolczyki. Niby super ale ... nie noszę staników z tej firmy, ponieważ nawet ich rozstaw push up między miseczkami powoduje, ze jestem płaska (już x--- lat temu mierzyłam tej firmy i wiem ze to nie dla mnie) kolczyki są "odstające" tz.uwielbiam czarne ale płaskie przylegające do uchA, a nie takie odstające, duże z błyskotkami. Najlepsze jest to, że chociaż doceniam ten fakt, to mój mało sprytny chłopak "Próbował na swój ptasi" rozumek dopytywać co chcę, to i tak nie zrozumiał przez wiele lat, z z triumpha nie nosze staników (myślał ze 65 d dotyczy wszystkich firm, chociaż zawsze mieliłam mu głowę ze nie mogę kupić przez net ani innej firmy, której nie zmierzę) i nie cierpię drogiej biżuterii a tym bardziej kolczyków( mam dwie pary cudaccnych kolczyków czarnych za 15 zł :-)))) I najlepsze jest to iż on "Próbował niby mnie podpytywać" co chcę, mało bystra strzała nie zrozmiał co mu mówiłam, a najlepsze jest to ze teamat popracał już wcześniej!!! wiec jak zobaczyłam co dostałam to coś we mnie pękło, dałam durniowi popalić!!!!!!!!!!!!!! za to ze nie słucha

Gość gość
do gościa 26.12.13 "a jak idziecie do sklepu to mówicie poproszę perfum dior" ? No tak mowimy :D

Gość gość
hm.. a ja dostałam zestaw la mer,złoty naszyjnik z diamentami,perfumy miss dior blooming bouquet,szczoteczkę elektryczną,krem do rąk też z la mer,paletkę Sleek i to chyba tyle :)

Gość gość
Nie dostałam nic materialnego ale dostałam dużo miłośći, radość moejej rodzinki i wiele szczęśliwych chwil :)

Gość gość
A ja g***o.

Gość gość
Czajnik dostałam... Normalnie się rozwiode z idiota.