Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELLAE

Nowy Polski filmik z Los Angeles na Swieta i Szczesliwego 2014

Polecane posty

Gość czekalam tydzien na ten filmik
hej Ella moglabys mi podac jakis prosty i bezplatny program do montazu filmikow? taki najprostszy, nie chce robic Ci konkurencji, tylko musze zmonotwac filmik na zaliczenie w szkole :/ pozdrawiam i wesolych swiat

Gość prawictwo pospolite128
Znacznie bardziej od Nowego Yorku kręci mnie Paryż czy Mediolan

Gość gość
ELLEA jaka strefe szasowa ty tam masz?

USA to ogromny kraj to jak mowic przecietny europejczyk przeciez stany sa ogromne- 313 milionow ludzi i oddzielne stany z wlasnymi rzadami - to ze myslisz ze jest pzrecietny amerykanin...nie ma czegos takiegi - te filmiki robione pzrez polaczkow co ledwo znaja usa w ogole nie podaja wam prawdziwego oblicza us te polaczki maja nadal malenkie umsyly i mysla w stylu oooh usa to taki czy owaki kraj a czegos takiego nie ma a w polsce jest 38 milionow ludzi i wszyscy maja ta sama kulture i te same swieta chyba bym zwariowala w takim jkraju...aha ...pamietam wlasnie wariowalam i dlatego mnie tam nie ma

Prawictwo, nie zmyślaj, polska dresiarnia to dużo większy debilizm i patologia niż najgłupszy Amerykanin niby racja . Ale pokaż mi mieszkanca USA ktory umie powiedzieć dzień dobry po Polsku . Oni ( USa ) sa pokoleniem przegranym

tzn mowic przecietny amerykanin to jka mowic przecietny europejczyk niewazne ze europa ma odzdielnie kraje ha aha i kultury i jedzenie - nie ma czegos takiego jak przecietny amerykanin nie ma i nigdy nie bylo to kraj ogromy z oddzielnymi stanami nowy orlean to jak inny kraj niz los angeles - inne sklepy akcenty jezdzenie kultura zachwanie imiona - w ogole nie rozumiecie usa zrozumvccie to

moge c***odac ale podaj jaki masz rodzaj komputera dopiero wtedy moge c***odac program nie kazdy program na kazdy komputer itp

Bede szczery : Znacznie bardziej mi sie podoba Kanada od USA

Gość gość
pojedz na amerykanska zbita dechami prowincje to się przekonasz sam, ale potem tych dresiarzy możesz uznac nawet za intelektualistow- to takie niebezpieczeństwo.

nie znosze tych filmikow robionych przez polaczkow dla polaczkow o usa i zadna strona pojecia nie ma jakie jest usa

Jedyny polak co w ogole ma pojecie o usa to max kolonko ale on robi te filmiki na pokaz i czasami w nich kreci i nie do konca prawda no ale usa to on zna

Polakom USa kojarzy sie z grubasami z KFC i MC donalds. www.lolwtfcomics.com/upload/uploads/1342597914.jpg Na swiecie najdłuzej zyje sie W Japonii , Francji , Nowergii w USA jedza niezdrowo tzw . Junk food dlatego tak krótko żyją ?

reszta tych d**ereli ten shogun co robil i chyba wszyscy i ten student dzorzyk tp kompletna beznadzieja i tam w tym jakims zagrodzie czy zascianku kreca o hmburgerze czy cos a polacy mysla ze to usa - to moze i fajni ludzie sa nic nie mowie ale pojecia nie maja o usa no ale jak maja penisa to to oznacza w polsce ze pojecie maja bo kobiety w polsce tylko moga robic o kosmetyckach i kieckach lub w ciazy a inny temat i bron boze cycki bo w polsce to nie jest normalne by kobioeta miala rpzum?

w Polsce przecietny amerykanim kojarzy sie z przyglupem , który ogląda mydlane opery , opycha się MC donaldem i nie potrafi mówić w żadnym języku poza angielskim w USa za to Polska znana jest z tzw . Polish Jokes ..

Ja nigdy nie jem junk food jem tylko organiczne a w usa taki wybor wsztstkiego ze hej

Poska nie jets w ogole znana na swiecie sorry - chcesz prawde masz prawde - z niczego ale to wina komunizmu

Gość gość
USA to tak jak 49 -chyba tyle jest stanow- 49 krajów o swojej kulturze, odmianie angielskiego, mentalności etc. Amerykanin nie musi wyjezdzac z USA, jeżeli chce wyjechać za granice, do innego kraju,chyba ze chce wyjechać z Unii np. do Meksyku, Kanady albo gdzies dalej.

ale Junk food pochodzi z USa , a nie z Europy .. w Gdańsku chcieli zamknąc jedynego w miescie MC donalda , bo nie mieli klientów..

bo z powodu komuny w pl ta mentalnosc ze nie wolmno sie wyrozniac byc soba i wywywyzsazc no i efekt taki ze nikt nie probuje

Gość gość
A to ta laska co mysli ze w pl jeszcze komuna panuje:D

Gość trhghgf
EllaE a możesz powiedzieć ile lat temu ostatnio byłaś w Polsce ?

Gość gość
ELLAE przestan zwalac wszystko na komunizm, bo to sprawa szersza i dotyczy raczej mentalnośc***odobnie było przed komunizmem, w czasie komunizmu i będzie po komunizmie przez bardzo dlugi czas, jeżeli nie przez wieczność.W jakiej strefie czasowej obecnie jesteś?

Gość gość
ELLAE najwyraźniej udala się na spoczynek, chyba ze gdzies szleje na jakiejś nocnej balandze.

Gość gość
najlepiej kręci o usa polishadam28

Gość gość
wy jeszcze nie znacie prawdy o Eli? Ona naprawdę ma na imię Marzena, a te filmiki kręci dla pewnego portalu, który finansuje je te wycieczki i płaci za granie głupiutkiej idiotki i pisanie pierdół na forach. Więcej nie napiszę, ale poszperajcie w necie, ja długo nad tym siedziałem, wysłałem kilka maili ale się opłacało. Nie wierzcie w ani jedno jej słowo, to projekt pewnego portalu, ale nie podam tu nazwy bo nie chce problemów.

Gość gość
ale wygląda na to, ze ma amrykanska wymowe, raczej autentyczna.

Gość gość
studiowała amerykanistykę, nie wierzcie, że nie ma wykształcenia, a języka nauczyła się z filmów.

Gość gość
Ellu z ta fonetyka to maja racje. Nie zdajesz sobie sprawe jak ty komicznie po polsku brzmisz. Chcieli dobrze zwracajac ci uwage, albo sie podszkol albo mow po angielsku. Na razie polskiego nie uzywaj. Strasznie komicznie brzmisz, nie da sie powagi zachowac Cebie ogladajac.

Gość czekalam tydzien na ten filmik
komputer mam toshiba z windowsem, mam tez samsunga ( tez z windowsem) .ps z gory dzieki za pomoc :)

Gość gość
Spozniles się - ona albo już spi albo baluje.