Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELLAE

Nowy Polski filmik z Los Angeles na Swieta i Szczesliwego 2014

Polecane posty

Gość ELLAE

Caluski! W nowym roku beda rady randkowe oraz jak robic pieniadze - obecnie wstawilam filmik z zyczeniami i tym czego zycze wam najabardziej! caluski i dziekuje za wasze wspaniale zyczenia ktore otrzymalam - motywuja mnie do pomyslow filmikow i w ogole kocham! Mam nadzieje ze wasze swieta sa wspaniale! ❤️ http://www.youtube.com/watch?v=mgpjsJ245KM

Gość gość
Ellae naucz się polskiej fonetyki i to będzie najwspanialszy prezent dla wszystkich tutaj.Postaraj się- czego ci zycze bardzo i goraco. Coz ty na to?

Gość gość
fonetyka to takie słowo z łaciny. sprawdź w słowniku. choć bardziej chodzi o fonetykę i dykcję. wesołych świąt ellu. p.s tony halik to ty nie jesteś.

Gość gość
Fonetyka rownie wazna. Jeżeli zrobisz jakies postępy, nawet niewielkie-bedzie widać, ze się starasz- to zostane twoim stalym fanem, Ellae.Takim oddanym fanem.

Gość gość
Autorko masz obłęd w oczach "oO"

Bardzo cenie oddanych fanow! Kocham was! Ale jestem jaka jestem...ale za to obiecuje naprawde suoper rady w przyszlym roku - jak poderwac faceta, jak zarobic pieniadze, jak pozbyc sie toksycznych ludzi i jka zdobyc co sie chce...obiecuje w 2014 :) odmieni to wasze zycie!

Gość gość
Moje odmienilaby trochę bardziej polska fonetyka u ciebie i bardzo odmienila.

moze sie postaraj bardziej umysl otworzyc na inne pojmowanie swiata poza czysto pragmatycznym :)

Gość gość
Alez mam otwarty, tylko ta twoja fonetyka , która mnie przytłacza, a ty nie chcesz nawet sprobowac.

Gość gość
Przeciez masz fonetykę an american English mowiac po polsku.

tak naprawde to moja message do fanow to to ze sa wazniejsze rzeczy niz fonetyka czy gramatyka

Gość gość
Akurat z tym musze się zgodzić.Ale powiedz kiedyś kilka zdan z polska fonetyka, przecież możesz te dwa- trzy zdania nayczyc się na pamięć z poprawna polska wymowa. Taki prezent dla fanow np. na nowy rok.Zrob to proszę.Please , please, please, please, please, please, please, please , please. please ELLAE.Give us this pleasure.

Gość PraweaTywea
Ella sie na amerykanke teraz robi :classic_cool: To juz nie Polka tylko Amerkanka :classic_cool:

Gość gość
Ale polska amerykanka.

Sluchaj to bylaby zla message dla fanow w ogole skupiac sie na takich sprawach ! chce pomoc ludziom zdobywac marzenia a jedyna droga do tego to brak pragmatyzmu no i ja to wytlumacze- widzisz ze dobrze se radze w zyciu nasze mysli tworza nasze zycie nie zmienie sie dla nikogo!

Gość gość
ELLAE, pisali tu, że jesteś prostytutką z zawodu, powiedz, że to nieprawda :(

Gość gość
kolejny rok razem eella to juz chyba 3 lata :)

a niech se pisza co chca mam to gdzies i mam gdzies te osoby tez

Gość gość
ale ty jesteś uparta, ale chyba nie potrafilabys zrobić tego co ci zaproponowałem.Coz, każdy ma jakies ograniczenia. "Nikt nie jest doskonaly" - z jakiego to amerykańskiego filmu cytat?

Gość gość
ELLAE, wiem, że to prywatne pytanie, ale też chciałabym podróżować po USA tak, jak Ty, skąd bierzesz na to wszystko pieniądze? Czy w przerwach od nagrywania filmików gdzieś pracujesz, czy cały czas jesteś w podróży?

Gość gość
ELLAE ma bogatych rodzicow,albo jakas rodzine.

Nie mam . Co za glupota. zaden polak nie jest tak bogaty by zyc tak w usa jak ja zyje...tutaj ceny duzo wyzsze w ogole inny swiat wiec do wszytskiego doszlam sama no i jeszcze polacy nic nie maja zadnego startu z powodu wlasnie komunizmu wiec nie dokuczajcie tym co chca sie wybic bo tacy wlasnie byli komunisci

Gość prawictwo pospolite128
JA tam w USa nic pozytywnego nie widze .. PRzecietny Amerykanin mysli ze Europa to państwo , a nie kontynent .. Zreszta moja kuzynka mieszka za oceanem i mi w liscie napisała czego oni tam uczą w szkołach ze tam poziom w szkole sredniej jest jak w podswawówce w Polsce No i kolejnym minusem jest na pewno to ze w USa nie ma zabytków. Kraj który istnieje 200-300 lat nie ma nic do zaoferowania turystom poza galerią handlową , KFC czy Mcdonalds? Prawda ?

Jak to opwiem jak to tylko w filmiku na pewno nie na kafe- dam ci tylko jedna rade- pozbadz sie tego piekielnego polskiego pragmatyzmu jezeli mozesz - to zabija wszelkie szanse na sukces w zyciu