Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę kobietom że nie muszą tak się wysilać by być atrakcyjne

Polecane posty

Gość gość

Nie to co faceci. Masę podnoszonych ciężarów, treningi, diety specjalne, z twarzą nic nie zrobimy a one makijaż i już z brzydkiej kaczki robi się łabędź. Cieszcie się kobiety zamiast narzekać.

Gość gość
A ja myślę, że jednak się mylisz. Mam naturalnie ładną twarz, która po umalowaniu wydaje się jeszcze ładniejsza i jakoś faceci nie dają mi odczuć, że jestem atrakcyjna. Powód: kilka nadprogramowych kilogramów i niefajne proporcje ciała.

Gość gość
faceci ciacha mają wyższe wymagania niż przeciętny facet

Gość gość
Facet tylko się ubiera rano, a kobieta myje włosy i maluje się. Do tego autorze debilu, kobieta też musi ćwiczyć, żeby mieć ładne, jędrne ciało. A na koniec i tak wszystko idzie w p**du, bo mężulkowi zachce się dziecka. I potem kobieta już ciała nie ma do końca życia.

Gość gość
nie dopuścić do nadwagi jest łatwiej niż wyrzeźbić kaloryfer

Gość gość
,,nie dopuścić do nadwagi jest łatwiej niż wyrzeźbić kaloryfer" - jak komuś nie przeszkadza odmóżdżenie i osłabienie z powodu głodu,niedożywienia, to tak. Niektórzy naprawdę mają problem by żyjąc normalnie nie przytyć.

Gość gość
laska strzeli sobie makijaż i już ma + 100 do atrakcyjności a co facet ma zrobić? przecież się nie umaluje.

Gość gość
Kapitan Jack Sparrow sie malował, niektórzy artyści jak np. Ville Vallo, również. :)

Gość gość
ale to do filmów a ja mówię o normalnym codziennym życiu. Chciałybyście faceta, który się maluje? usta, oczy itp. no same wiecie tak jak wy to robicie?

Gość Mormona
Facet nie ma byc od pieknoty tylko od zarabiania szmalu

Gość gość
Facet sie "maluje" wladza i pieniedzmi.

Gość gościałka
nieprawda, że kobieta po dzieciach nie ma już pięknego ciała. U mnie właśnie się ciało i figura zrobiła na super. Tylko nie można się utuczyć.

Gość tris345
Panowie, nigdy nie wiazcie sie z kobietami przy kosci, w ciazy jeszcze wiecej tyja i to po porodzie u nich wogole nie schodzi.

Gość gość
Ja widzę, że większość moich kolegów i bracia lubią chodzić na siłkę :) Ci którzy nie lubią nie chodzą. Za to koleżanki nie lubiące się depilować, malować i czesać i tak to robią. Niektóre mają to gdzieś i chodzą zarośnięte, rozczochrane i w swetrze po babci, ale wtedy nawet chłopak bez "ciężarów, treningów i diet specjalnych" na nią nie spojrzy.

Gość gość
prędzej brzydka kobieta znajdzie adoratorów niż przeciętny facet dostanie szanse