Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaObawa

Czy to może być ciąża

Polecane posty

Gość PannaObawa

Witam was wszystkich:) Mam 20 lat i jestem z moim chłopakiem od 3 miesięcy. Bardzo go kocham i postanowiłam, że to właśnie z nim chcę przeżyć swój pierwszy raz. 10 dni temu uprawialiśmy sex, oczywiście zabezpieczyliśmy się (prezerwatywa) a on mimo wszystko nie miał skończyć we mnie, jednak po stosunku w prezerwatywie było troszkę spermy. Jak z niego schodziłam przez nieuwagę zahaczyłam nogą o jego rękę którą dokańczał i wtedy powiedział że prezerwatywa pękła. Jednak po sprawdzeniu stwierdził że jednak była cała. Dzień wcześniej też uprawialiśmy stosunek ale bez prezerwatywy. Jednak stosunek był przerywany. Mój chłopak zapewnia mnie przez cały czas że nic nie będzie i nie mam się o co martwić jednak ja się trochę boję. W chwili kiedy mi powiedział że prezerwatywa pękła zrobiło mi się niedobrze i tak mam do dziś. Czuje się jak podczas grypy żołądkowej jednak nie wymiotuje, są to tylko lekkie nudności. (Miałam styczność z osobami które miały grypę żołądkową dzień przed stosunkiem). Nie oddaje często moczu, nie mam wrażliwych piersi, temperaturę ciała mam 37,1. Jedyne co mam to nudności i obawy ;/ Nie mogę być teraz w ciąży, mam inne plany. doradźcie mi czy to może być ciąża czy może jestem przewrażliwiona już na tym punkcie? Czy jeśli będę w pierwszych dniach ciąży czy można ją jeszcze 'usunąć' jakimiś tabletkami? proszę bardzo nie filozofować i nie pouczać bo każdy ma własne życie, proszę jednak o szczere odpowiedzi.

Gość gość
a skad my mozemy to wiedziec???pewnie nie jestes.kurcze..piszesz jak dziecko.moze wiec za wczesnie na sex???

Gość Anka100200
najpierw biologia, potem seks...

Gość gość
N a pewno nie jesteś w ciąży, jeżeli tak się strasznie boisz to idź do gina i poproś o tabletki antykoncepcyjne ale uwaga to nie jest skuteczna ochrona na 100% więc do tego prezerwatywa i na pewno nie będziesz musiała się bać. Tak na marginesie dodam że mam koleżankę która zaszła w ciążę właśnie przez ten 1% w tabletkach antykoncepcyjnych...