Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet bez prawka

Dla mnie ewentualne auto to tylko wabik na kobiety

Polecane posty

Gość Facet bez prawka

Nie lubię jeździć autem, kurs szedł mi fatalnie, nie interesuję się autami, nie umiem przy nich grzebać, nie chciałoby mi się inwestować w utrzymywanie auta. Jedyny profit jaki widzę z posiadania samochodu w moim przypadku, to podrywanie najładniejszych dziewczyn.

Gość gość
slusznie ja tez sadze ze auto to przedluzenie penisa dla palantow :)

Gość gość
Mnie się na auto nie poderwie, ale ja nie należę do najładniejszych dziewczyn. Lubię chodzić piechotą, podróżować pociągami (tak, będąc kobietą lubię koleje i pociągi, tylko te punktualne i niezatłoczone).

Gość kup sobie kota
i wstępuj do PIS

po pierwsze facec***odrywający laski na auto są żenujący, po drugie laski które dają się poderwać na auto są żenujące, po trzecie teraz co drugi ma auto więc dlaczego akurat te które lecą na kase i samochody miałyby akurat polecieć na twój samochód?

Gość Facet bez prawka
Pisałem, że jakbym miał przyzwoite auto, to miałbym szansę sypiać z bardzo atrakcyjnymi fizycznie blacharami.

Nie zrozumiałem tematu. Zakręciłem się jak bąk w kobylej p*****e. Sorry:)

Gość gość
,,Pisałem, że jakbym miał przyzwoite auto, to miałbym szansę sypiać z bardzo atrakcyjnymi fizycznie blacharami." - a mniej atrakcyjna fizycznie, a bardziej ponętna duchowo to już jest ,,be', co nie zwierzaku?

Gość Facet bez prawka
Pnę się zawodowo po szczeblach kariery, do tego nie jestem brzydki, więc potencjał mam. Z niezłym autem będę naprawdę atrakcyjny na rynku matrymonialnym. ;)

Gość gość
Gowno prawda, c***a w dobrym wozie dalej będzie ciotą walącą konia

Gość gość
Dobrze, a ja się pytam czy priorytetem jest zapinanie blachar? A więź uczuciowa z normalną, niekoniecznie brzydką kobietą, to rozumiem Cię nie interesuje? Typowy facet. Gardzę wami, bydlęta.

Gość gość
Ja mam ladne auto i laski, tak nie leca jakbym sobie wyobrażał. Jednak kilka koleżanek zaczelo sie odzywać bo zobaczyli mnie w nówce golfie. lubię jeździć autem i nie wyobrażam sobie życia bez auta. Pracuje używając auto, jestem handlowcem. auto to niw tylko na dziewczyny, ale Np niespodziewane wyjazdy, Np jak masz dziecko szybko do lekarza, albo kogoś z rodziny. Albo cos kupić potrzebnego ciężkiego do transportowania kurierem. zapewne mieszkasz w dużym mieście, a ja w mieścinie i nie ma tutaj takiej komunikacji.

Gość gość
Jezdem blacharom, jak zrobisz praffko i kupisz ałto, to siem do mnie zgłosi. muj numer 0700700700. Pozdruffka.

Gość gość
15.42 a po ch*j komu uczuciowa jak liczy się tylko seks?

Gość gość
Skoro liczy się tylko seks, to odkładajcie kasę na zawodowe prostytuty.

Gość gość
A po co odkładać, jak dają za darmo?

Gość gość
No chyba właśnie nie dają za darmo z tego co piszecie. Może prostytuty wyszłyby taniej. Kalkulatorek w łapę i liczymy.