Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka mnie dołuje

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, wykształcona, otwarta, zadbana i z własnym mieszkaniem. Miałam kilka związków, które nie wypaliły. Moja mama od jakiegoś czasu wali mi tekstami typu: - " nikt cie nie chciał, każdy umie utrzymać związek tylko nie ty" - "dla ciebie to już tylko rozwodnicy, a i tak ciężko ci będzie znalezc" - " dzieci żadnych to ty mieć nie będziesz" - " umrzesz sama, nikt cie nie zechce" - " nikogo juz nie znajdziesz" - "przespałaś czas na budowanie związku" Paskudą nie jestem ( 170, figura spoko, blond włosy, kobiecy styl ubierania,) więc z góry dziękuję za teksty typu: ":zadbaj o siebie". Nie rozumiem, jak można tak demotywować swoje dziecko:( A i w chwilach złośc***otrafi mi powiedzieć: "najbardziej mnie cieszy, że cię (......) opuścił". Jaka to matka pytam się?:( Ktoś ma podobnie?

Gość gość
faktycznie jakas chora psychicznie. Ja mam 29 lat, też panna, też pech do facetow i też matka sie czepia, ale nie obraża mnie aż w ten sposob... zreszta ja zawsze mowie, że dzieci nie chcę (bo to prawda). A męża też w sumie nie chcę. Radze ci nie reagowac, to jej sie znudzi, nie pokazuje po sobie, że jest c**przykro. Jak zobaczy, że ciebie to nie rusza to da sobie spokoj.

Gość gość
hm właśnie ona zawsze gdy mam okres "bez faceta" to mi tak ciśnie..

Gość gość
po prostu przestań jej się zwierzać, ja sie swojej w ogóle nie zwierzam, nic jej nie mowie o swoim obecnym facecie

Gość gość
już czuję, że zaczynam wierzyć w jej gadanie..ze jestem bezwartościowa;(

Gość gość
ostatnio był nowy tekst: "jak kogoś już znajdziesz, to zachodź w ciążę i łap na dziecko- inaczej nie pójdzie" ;/

Gość gość
Niech zgadne wychowywała Ciebie sama i ma uraz do facetów ? I wyzywa sie pewnie w ten sposub na Tobie .

Gość gość
Nie mam tatę, rodzice kiedyś bardzo się kochali, Dziś już średnio;/ ale wiem, że miała sporo związków, które nie były udane...

Gość gość
Powiedx jej zeby zajela sie soba !

Gość gość
w chwilach złości mi wypomina zerwane związki, które miałam i obarcza całkowitą winą za ich rozpad...

Gość gość
miej w******* na nią;) ciesz sie życiem mieszkaniem wolnością i wykształceniem;) korzystaj z młodości i dbaj o siebie dalej;)