Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Sama mama szuka

Sama mama szuka kogos

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Przyjaciela kt贸remu pomog臋 wybra膰 prezent dla 偶ony. 呕a艂osne a p贸zniej oka偶e si臋 ,偶e przypieprzysz si臋 do jej m臋偶a .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
O! Widzisz? Teraz ju偶 wiesz w jakim kraju 偶yjesz? To kraj qrwy, z艂odzieja i ognistej wody. Bo inteligencje ruski wywi贸z艂 na sybir, reszte niemiec wybi艂. I zosta艂y wnuki cham贸w i parobk贸w ze m艂yna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mysle, ze wlasnie takich normalnych ludzi brakuje.... Takich, ktorzy nie poszliby do lozka z przyjacielem badz partnerem swojej przyjaciolki. Nie ma na forach takich ludzi. Na forach sa osoby, ktore sa zamkniete, z problemami osobowosci :( przykre. Pozdrowienia dla ludzi, ktorzy nie tylko mysla o sobie i o tym, by zaspokoic swoje potrzeby ( zarowno te materialne jak i erotyczne ).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Normalni ludzie to siedz膮 w domach i 偶ony po cyckach klepi膮. Albo m臋偶贸w. Ludzie! Nie my艣lcie tylko o sobie i o tym, by zaspokoic swoje potrzeby ( zarowno te materialne jak i erotyczne ). Pomy艣lcie te偶 czasem o swoim proboszczu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sama mamo z rocznym maluszkiem. Sa normalni ludzie. I ja mam wspanialych przyjaciol, ktorzy mnie wspieraja, podziwiaja i mozna im sie wygadac i wyplakac i zaszalec. Rowniez nie mam rodziny kolo siebie. A nie mieszkam w Polsce... Tylko do mezczyzn szczescia brak. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post