Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do samotnych matek

Polecane posty

Gość Darek  0087
bo wy głupie jakieś jesteście, że niby on przed ślubem taki nie był?Co w nim widziałyście?Jestem w szoku że jest tyle tu samotnych matek....tak w ogóle to nie lubię ludzi którzy się rozwodzą to dla mnie wykolejeńce, pomyleńce, biorą ślub a później się rozwodzą, brzydzę się nimi.Ja akurat boję się rozwodów, i już miałbym się ożenić to bym się później nie rozwodził.Tak w ogóle to nie wstyd wam rodzin? wesele,goście, i później stwierdzacie że to była pomyłka?

Gość gość
to przeważnie samotne matki z którymi nikt nigdy nie chciał się żenić, a faceta próbowały tyłkiem zatrzymać - stąd te bachory!

Gość gość
mylsz sie ,to sa bardzo dzielne kobiety ,ktore zostaly skrzywdzone ,a najbardziej dziec**przez nieodpowiedzialnych gnojkow

Gość Darek  0087
tyłkiem czyli seksem? a nie mogli się zabezpieczać?czosz to jest jak jakieś unasiennianie zwierząt hodowlanych.Czy one specjalnie te dzieci chcą robić?

Gość gość
Darek te dzieci to sa wpadki niestety, typ niedojrzałych panienek, ktorym jedynym hobby jest znalezienie faceta, szkoda ze zawsze dzieci na tym cierpia

Gość gość
winne tez sa baby ,ze biora takiego po przejsciach,widza ,ze nie interesuje sie dzieckiem a jednak

Gość gość
oczywiście, że specjalnie - liczą, że wtedy da się go zatrzymać - bo dziecko, bo rodzina, bo co ludzie powiedzą...

Gość gość
co wy piszecie,ze biora na dziecko?.zostawiaja po kilku latach malzenstwa,to jest wpadka?

Gość Darek  0087
sorki ale ja nienawidzę takich kobiet co chcą mieć dzieci nie będąc w związku,przez nie cierpią dzieci i ci mężczyźni którzy poszli na seks,chociaż najczęściej to są tacy cwelki co idą się pozabawiać,ale i tak ONI powinni się zabezpieczać...

Gość kkkKaśkaaa
A przed czym miałam się zabezpieczać? Przed mężem, który miał parcie na dziecko?

Gość gość
temat jes o zupelnie czym innym nie umiecie czytac?

Gość gość
najczęściej to są tacy cwelki co idą się pozabawiać,ale i tak ONI powinni się zabezpieczać... xxxxxxxxxxxxx a po co? gumy nie lubią a alimentów i tak płacić nie będą! w Polsce jest takie prawo, które ich do niczego nie zmusi!

Gość gość
mi cos tu smierdzi, skoro byl slub , byly tez z pewnoscia chocby mysli o dziecku, wspolny dom, rodzina, nie wyszlo , spoko, roznie bywa, ale zeby si edzieckiem nie interesowac?dziwne.... ja mysle ze to pewnie byla wpadka, koles z przymusowego slubu znienawidzil swohja przyszywana zone, potem z tego wszystkiego obojetny jest mu ten dzieciak, nie wiem, a rodzina?jego rodzina?nic????smierdzi mi to

Gość kkkKaśkaaa
Darku Mylisz pojęcia. Samotna matka to nie tylko małolata, która d******py po dyskotekach. Nie masz pojęcia o czym piszesz.

Gość gość
jest to nieodpowiedzialny czlowiek i dlatego nie interesuje sie dzieckiem

Gość gość
właśnie, Kaśka - samotna matka to zazwyczaj mało inteligentna dziewucha, skoncentrowana na dziecku, przy której facet z nudów aż chodził po ścianach - dlatego zwiał!

Gość Darek  0087
kkkKaśkaaa-a dlaczego doszło do rozwodu?kto go chciał?czyja to była wina?ten kto był winny rozpadowi związku jest jest winny!

Gość gość
zawsze facet, nie wiesz?

Gość gość
inna w glowie przewrocila i poszedl i to byla przyczyna,duzo obowiazkow tez go przeroslo.

Gość kkkKaśkaaa
,,gość mi cos tu smierdzi, skoro byl slub , byly tez z pewnoscia chocby mysli o dziecku, wspolny dom, rodzina, nie wyszlo , spoko, roznie bywa, ale zeby si edzieckiem nie interesowac?dziwne... Po prostu wybiera się łatwiejsze życie. Nie interesować się, nie płacić alimentów. Zwykle budzą się po kilkunastu latach i próbują ,,odzyskać dziecko", ale w wielu przypadkach jest już za późno. Mój były mąż skwitował to jako kara dla mnie za rozwód. Tylko czy aby na pewno mnie ukarał, czy sam Siebie? Jest sam, ma tylko dziecko. Dziecko, które nie chce go znać.

Gość Darek  0087
pytanie skierowałem do Kaśki, kto był winny rozwodu w jej przypadku...

Gość kkkKaśkaaa
,,Darek 0087 kkkKaśkaaa-a dlaczego doszło do rozwodu?kto go chciał?czyja to była wina?ten kto był winny rozpadowi związku jest jest winny! " Ja wystąpiłam o rozwód. Winni byliśmy oboje. Ja bo byłam na tyle ślepa i zakochana, że nie zauważyłam wielu jego wad. Ja, bo uległam jego namowom na dziecko, ja bo nie zrobiłam wszystkiego,aby to małżeństwo uratować, ja bo nie potrafiłam wybaczyć, dać kolejnej szansy. On bo doprowadził do tego,że musiałam wystąpić o rozwód.

Gość gość
WINNE SA ZAWSZE DWIE STRONY ,A CIERPI DZIECKO.

Gość kkkKaśkaaa
,,gość WINNE SA ZAWSZE DWIE STRONY ,A CIERPI DZIECKO. " A wiesz ile dzieci cierpi w małżeństwach? Co dzieje się w na pozór normalnych rodzinach?

Gość gość
oho! Kasia się usprawiedliwia!

Gość Darek  0087
tak myślałem że to ty chciałaś rozwodu,można było to rozpoznać po twoich wypowiedziach.Nie poznałaś go do końca,tylko po ślubie poznawałaś.No i to on chciał dziecka?a po co mu one było potrzebne?

Gość kkkKaśkaaa
,,Darek 0087 tak myślałem że to ty chciałaś rozwodu,można było to rozpoznać po twoich wypowiedziach.Nie poznałaś go do końca,tylko po ślubie poznawałaś.No i to on chciał dziecka?a po co mu one było potrzebne? " Przed ślubem chodziłam z nim 3 lata. Wtedy tak się nie zachowywał. Po co? Zapewne myślał,że z dzieckiem nie odejdę.

Gość wifigdańsk
hehe dobre, pytanie wyraznie do samotnych matek-jak w temacie a wiekszosc panów tu się udziela...ja co odpowiem autorko-co do moich byłych się nie wypowiadam a druga czesc twojego tytułowego posta-A DZIECKO CZEKALO.wAZNIEJSZA JEST NOWA RODZINA.Ocencie go bo ja nie mam juz slow.Moze to przeczyta ? ]] przede wszystkim robisz błąd wpływajac na dziecko,zeby czekało,jelsi podejrzewasz ze były nie bedzie interesował się dzieckiem to poprostu pogodz się z tym i przejdz nad tym do porzadku dziennego czyli mopwiac potoczniej-olej temat. nie rób ze swojego dziecka ofiary,nie mowj ojje jacy jestesmy biedni bo tatus o nas zapomniał-jak widzisz wiekszosc chłopów tak ma i nie trzeba nad tym lamentowac bo tylko uczysz dziecko "nieradzenia" sobie z takimi sytuacjami.poprostu zyj swoim zyciem i nie ogladaj się wstecz a zwlaszcza na bylego i nie czekaj az przyjedzie,zacznijcie nowe zycie niezalezne od fochów tatusia.

Gość Darek  0087
czyli to on sobie to tak zaplanował żeby mieć byle jakie małżeństwo?na co mu takie małżeństwo, nie opierające się na niczym?co mu to dawało?więź psychiczną?seks? Dlaczego on z tobą był?

Gość gość
bo akurat nic mu się lepszego nie trafiło, a z kija trzeba było gdzieś spuszczać - Kasia pomyliła to z miłością!