Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy chcialybyscie zwiazku z facetem ktory kocha ale

Polecane posty

Gość gość

nie okazuje pozadania? Widac milosc w jego oczach, ale nie ma w tym chemii, taka spokojna czula milosc..

Gość gość
Tak , nie ma czegos takiego jak chemia faceci i tak seksu nie łacza z Miłoswcia tylko z potrzebami fizjologicznymi , i rozładowaniem napiecia nie wazne z kim byle ta osoba nie była zbyt odpychajaca .

Gość gość
hehehehehe p********ie. tz ze nigdy was nikt nie kochal

Gość gość
Kochanie jest wtedy gdzie mozna byc z ta osoba bez seksu , to jest tylko zaspokojnenie swoich potrzeb co nie ma nic wspólnego z Miłoscia . Szczególnie mezczyźni nie łacza tego z Miłoscia tylko z potrzeba fizjologiczna .

Gość gość
może jest aseksualny .

Gość gość
Tak milosc moze byc bez seksu to wiadomo ale normalnie jak facet kocha to jara sie swoja kobieta

Gość autorka pyt
Chce ze mna byc ale wlasnie zawsze myslalam ze u facetow milosc idzie wparze z pozadaniem a tu takie zaskoczenie.. i to wlasciwie prawie od poczatku znajomosci.. myslalam ze szybko sie wypalil i ti zakonczy a on chce byc ze mna mimo ze nie ma tego ognia ktory byl trzy misiace tylko ale byl..

Gość autorka pyt
Przepraszam za literowki ale tablet jest niewygodny

Gość autorka pyt
Wlasnie sobie wyrzucam ze tu taka milosc a ja bym chciala wiecej erotyzmu w zwiazku:( i sobie myysle ze moze glupia jestem ze nie doceniam tego uczucia tj nie sprawia mi ten zwiazek tyle radosci ile by sprawial gdyby bylo pozadanie. Bo doceniac doceniam jego milosc i naprawde zamierzam stlamsic w sobie te pragnienia bo roochaczy jet wielu a ktos kochajacy to juz tak czesto sie nie nadarza w dzisiejszym swiecie.. Warto chyba poswiecic te sfere zycia dla milosci?

Gość gość
Wiesz faceci nie wiaza Miłosci z seksem . Fakt ze żadaja tego od swoich partnerek ale to jest zwiazane ze silna potrzeba rozładowanianapiecia oni nawetr seksu nie wiażą z dana kobieta , moga to robic z kilkoma .

Gość autorka pyt
Brokeninside Przykro mi ze tak wlasnie jest smutne to niedopasowanie.. obwiniam sie to prawda. Trafie na jakiegos roochacza z ktorym tez cos nie zagra na innym polu i bede z rozrzewnieniem wspominac ten zwiazek. Kurcze czy zawsze musi cos nie grac:(...

Gość gość111
Fajnie by było mieć wszystko, ale to chyba rzadko spotykane. Generalnie życie to sztuka wyboru. A jeśli już trzeba wybierać, to dojrzały człowiek chyba nie ma wątpliwości czy bardziej wartościowe jest trwała, stabilna więź czy jakieś nieuchwytne motylki i kilka krótkotrwałych reakcji chemicznych...

chyba jedyną możliwością jest po prostu, żeby ten mężczyzna został Twoim bliskim przyjacielem, ale to ani dla Ciebie ani dla niego nie będzie chyba satysfakcjonujące:( nie uprawiacie seksu?

Gość pisałam wcześniej
mam autorko podobne dylematy..:(

Gość gość
marzę o takim facecie który by mnie kochał a nie chciałby ze mną seksu. Rewelacja!!!