Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katia333

Brak okresu a trzy negatywne testy

Polecane posty

Gość katia333

Dziewczyny! Nie wiem co się ze mną dzieje. Dziś jest 46 dzień cyklu. Okresy nadal brak. Robiłam już 3 testy- wszystkie wyszły negatywne. Cykle mam dość nieregularne, ale zazwyczaj nie przekraczają 35 dni. Wspolzyjemy bez zabezpieczenia. Nie ukrywam, że ucieszylibysmy się z ciąży, no ale w tej sytuacji po 3 negatywnych testach ciazowych raczej na nic nie liczymy. Do ginekologa umowie sie po Świętach, ale strasznie się niepokoję :-( Co sądzicie o tej sytuacji?

Gość gość
jakis czas temu bylam w podobnej sytuacji,lekarz nie byl w stanie stwierdzic co mi jest i czemu tak sie spoznia ale nic niepokajego nie znalazl,ciazy tez nie bylo. powiedzial ze okres na pewno niebawem przyjdzie ale jesli mialby sie nie pojawiac przez kolejne dwa tygodnie to zapisze mi tabletki na wymuszenie, ale nie bylo to konieczne, okres dostalam po paru dniach od wizyty. jesli masz nieregularne cykle porozmawiaj o tym z lekarzem niech ci zapisze tabletki na regulacje.chociaz jak piszesz ze zazwyczaj do 35 dnia dostajesz to chyba nie jest to jakis spory problem i pewnie nie masz powodow do obaw. okres mogl przesunac stres nerwy, ale moze byc to cos powazniejszego choc mam nadzieje oczywiscie ze to nic takiego. hmm a moze jednak ciaza? czasami we wczesniej ciazy test taki kupny w aptece nie wykryje,moze warto zrobic test krwi tzw test na bete hcg...Powodzenia pozdrawiam.