Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak utrzymać dziecko

Polecane posty

Gość gość

Witam mam takie zapytanie jestem w stanie utrzymać dziecko za 1200 zł? z tym że dziecko z mama będzie przez jakiś czas mieszkać z rodziną wiec opłaty za mieszkanie itd. mnie nie interesują nie dlatego że tak wygodniej ale pchać się za 1200 na mieszkanie nie ma sensu żadnego moja jest w ciąży skończyła studia i na razie nie pracuje dlatego taka decyzja wiec pytanie brzmi utrzymam dziecko za 1200 zł miesięcznie i jakieś tam nasze potrzeby wspólne? mam 22 lata ona 23.

Gość ta od
Podziel sobie to 1200 na trzy osoby i będziesz miec wynik nie zbyt ładny ale cóż zrobić

Gość ta od
przepraszam miał*

Gość gość
ta od chyba jesteś lekko wielką paniom" bez odbioru

Gość gość
za 400 złotych ubierz się i wyżyw

Gość gość
1200 złotych to nie cudo nie czaruj sie same wydatki zwiazane z dzieckiem was pochłona a gdzie reszta?? choć by sobie jakąs pludrę kupić

Gość gość
szukaj lepszej pracy bo moze byc ciezko od razu napisze ze jesli chcesz ja zostawic z dzieckiem to lzej ci nie bedzie bo obowiazek alimentacyjny na tobie spoczywa

Gość gość
to się nazywa okres wegetacyjny

Gość gość
A później się dziwicie, że dziecko zostało porzucone, co z tego że autor ma 1200 zł. na 3 osoby, niektórzy nawet tego nie mają....

Gość gość
zalezy gdzie i jak. ja mam1500. starczy. ale my mamy oplaty rzędu 350zl(z rodicami na pół w domku) i jakies z****** media typu cyfrówka i dwie komórki. dużo własnej pracy, swiniak w lodówce, herbatki owocowe, słoiki. duze i tanie obiady. sniadaniówka w biedronce-70zl na tydzien.

Gość gość
usisz dac rade skoro wiecej nie macie. Poszukaj lepszej pracy, bedzie ciezko ale moze cos trafisz. Z 2 strony jak ktos ma 2200zł i oplaty 1000zł to tez mu zostaje 1200zł tak jak wam i ludzie daja rade.